Ši kreminė moliūgo sriuba viename dubenyje sujungia visus geriausius kritimo skonius. Pagaminta iš moliūgų tyrės, morkų, svogūnų ir šiltų prieskonių, jis yra su traškiais šoniniais ir traškiais kroviniais, kad būtų sodrus ir jaukus patiekalas.

Uždarykite kreminės moliūgų sriubą puode
  • Skonis: Šilti prieskoniai, turintys saldžios skonio pusiausvyrą iš moliūgo, svogūnų ir sultinio kartu su dūminiu šonine, sukuria tobulą kritimo skonį.
  • Laiko taupymo patarimas: Naudokite daržoves arba užšaldytus svogūnus ir morkų mišinius.
  • Rekomenduojami įrankiai: Panardinimo trintuvas yra geriausias būdas išstumti gabaliukus tiesiai į puodą.
  • Tarnaujantys pasiūlymai: Šis moliūgų sriubos receptas yra tobulas kaip atostogų švenčių starteris arba pagrindinė dalis su duona panardinimui.
Česnakai, sultinys, moliūgų tyrė, rudasis cukrus, šoninė, plakta grietinėlė, svogūnai, muskato riešutas, lauro lapai, morkos, petražolės, čiobreliai, druska ir pipirai su etiketėmis

Ingredientų patarimai ir lengvi apsikeitimo sandoriai

  • Moliūgai: Aš naudoju konservuotą moliūgą, tačiau, jei turite, galite naudoti sumaišytą skrudintą šviežią moliūgą. Apsipirkdami įsitikinkite, kad skardinėje esanti etiketė yra „tyrė“, o ne „pyrago užpildymas“.
  • Daržovės: Gali būti pridėtos kitos moliūgų veislės, tokios kaip butternut ar Acorn moliūgai. Morkos prideda saldumo, tačiau, jei norite, galite pakeisti saldžias bulves!
  • Sriubos bazė: Sunkus kremas, sultinis ir sviestas sudaro šios moliūgų sriubos pagrindą. Keiskite kokosų pieną kaip pieno alternatyvą.
  • Prieskoniai ir prieskoniai: Liuko lapai, čiobreliai, muskato riešutas, druska ir pipirai apvalina skonio profilį. Įpilkite šaukštelio „pasidaryk pats“ moliūgų prieskonių ar imbiero šilumos.
  • Bakonas: Virtos lašinės yra sūrus papildomas šia saldžia ir pikantiška sriuba. Kumpis arba supjaustyta rūkyta dešra taip pat yra puikūs.

Kaip pasigaminti moliūgų sriubą

  1. Virkite lašiniai ir atidėkite garnyrui. Virkite daržoves ant šoninės riebalų.
  2. Sujungti sultinis ir prieskoniai, tada moliūgų tyrė ir grietinėlė bei troškinti (Žr. Receptą žemiau).
  3. Maišyti sriuba iki vientisos. Tada papuošk ir patiekite.
moliūgo sriuba

Saugoti likučius

Likusią moliūgų sriubą laikykite šaldytuve iki 4 dienų. Užšaldykite porcijas su užtrauktukais maišuose iki 8 savaičių. Pakartotinai pašildykite ant viryklės iki vidutinės ugnies.

Daugiau moliūgų receptų jums patiks

Ar jūsų šeimai patiko ši moliūgo sriuba? Palikite komentarą ir įvertinimą žemiau.

Holly Nilsson iš „Press With Cennies Plus“ kasdienio komforto kulinarijos knygos vaizdas
dubuo moliūgų sriubos su krovinais ir šonine

4,97 nuo 60 Balsai↑ Spustelėkite žvaigždes, kad įvertintumėte dabar!
Arba palikite komentarą, spustelėkite čia!

Moliūgų sriuba

Ši lengva moliūgų sriuba gaminama iš vištienos sultinio, moliūgo, šoninės ir šiltų prieskonių, po to sumaišoma su grietinėle, kol šilkiniai sklandžiai.

Prep laikas 20 minutės

Virkite laikas 30 minutės

Bendras laikas 50 minutės

  • Sriubos puode ant vidutinės-stiprios ugnies virkite šoninę iki traškios. Perkelkite į popierinę rankšluostį išklotą plokštelę, palikdami keptuvėje 2 šaukštus riebalų. Jei lašinių tepalas yra mažesnis nei 2 šaukštai, įpilkite sviesto, kad sudarytų skirtumą.

  • Sumažinkite ugnį iki vidutinės ir suberkite svogūną. Virkite, kol suminkštės, maždaug 3 minutes. Įmaišykite morką ir česnaką ir virkite iki kvapnaus, dar maždaug 1 minutės.

  • Įpilkite vištienos sultinio, rudojo cukraus, lauro lapų, čiobrelių šakelių, druskos, pipirų ir muskato riešuto. Užvirkite, tada sumažinkite iki silpnos ugnies ir troškinkite neuždengtą 15 minučių.

  • Įpilkite moliūgo ir grietinėlės ir troškinkite 2–3 minutes.

  • Išmeskite lauro lapą ir čiobrelių stiebus ir naudodami panardinimo trintuvą ar rankinį maišytuvą, tyrę iki vientisos masės.

  • Įmaišykite 1 šaukštą petražolių ir supilkite į sriubos dubenėlius. Papuoškite grietinėle, krovintuvais, supjaustytu šonine ir likusiomis petražolėmis.

  • Norėdami naudoti šviežią moliūgą, per pusę supjaustykite mažą cukraus moliūgą ir nuimkite sėklas. Šepečiai su alyvuogių aliejumi ir kepkite 35–40 minučių 350 ° F temperatūroje, kol suminkštės. Išmeskite minkštimą ir tyrę virtuvės kombaine.
  • Jei neturite panardinimo maišytuvo ar rankinio maišytuvo, užpilkite gatavą sriubą įprastu maišytuvu. Nepamirškite sandariai užsandarinti trintuvo, nes garai turi pabėgti.
  • Nekeiskite pieno, nes jis gali sukti karštoje sriuboje. Sunkus kremas (ar net kokosų pienas) yra geriausia pieninė, kurią galima naudoti šiame recepte, nes dėl riebaus riebumo kiekis apsaugo jį nuo atskyrimo.
  • Likusi sriuba šaldytuve laikysis iki 4 dienų, o šaldiklyje – 8 savaites.

Kalorijos: 286 | Angliavandeniai: 19g | Baltymas: 7g | Riebumas: 21g | Sočiųjų riebalų: 11g | Polinesočiųjų riebalų: 2g | Mononesočiųjų riebalų: 7g | Trans riebalai: 0,01g | Cholesterolis: 51mg | Natris: 1034mg | Kalis: 430mg | Pluoštas: 4g | Cukrus: 8g | Vitaminas A: 19856 mIu | Vitaminas C: 11mg | Kalcis: 77mg | Geležis: 2mg

Pateikta mitybos informacija yra įvertinimas ir skirsis priklausomai nuo naudojamų maisto gaminimo būdų ir prekės ženklų.

Kursas Užkandis, priešpiečiai, sriuba
Virtuvė Amerikos
Lygus ir tenkinanti moliūgų sriuba rašymu
Patogus moliūgų sriuba puode su pavadinimu
Kreminės moliūgų sriubos puodas su pavadinimu
Moliūgų sriuba puode ir uždarykite nuotrauką su pavadinimu

Nuoroda į informacijos šaltinį

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -