Mūsų geriausi kalėdiniai garnyrai! Nuo šviežių daržovių garnyrų iki minią džiuginančių troškinių – jie visi bus jūsų šventinio pietų stalo hitai.





Šiuose kalėdiniuose garnyruose yra viskas, ko reikia skaniai šventinei šventei! Jų yra nuo gerbėjų mėgstamų bulvių receptų iki nuostabių žieminių daržovių, šviežių salotų, paruoštų troškinių ir kt. Nesvarbu, kokį pagrindinį gaminate, rasite mėgstamų kalėdinių garnyrų.

Nežinau, kaip jūs, bet garnyrai visada yra mano mėgstamiausia Kūčių vakarienės dalis. Nesvarbu, ar mano šeima valgo lazaniją, ar puikų šonkauliuką – man labiau patiks ant stalo esančios daržovės, bulvės ir naminiai vakarienės suktinukai. Tikiuosi, kad šie kalėdiniai garnyrai bus jūsų šventinės vakarienės akcentas.

Mūsų 5 populiariausi kalėdiniai garnyrai


Sūrios skrudintos bulvės (bulvės au gratin)


Skiautytos bulvės

Šios skrudintos bulvės yra vienas populiariausių mūsų kalėdinių garnyrų! Kepti kreminiame padaže ir apibarstyti sūriu, jie yra sotūs, kvapnūs ir jaudinantys.


Skrudintos morkos


Skrudintos morkos

Geriausi kalėdiniai garnyrai nebūtinai turi būti sudėtingi! Šios meduje skrudintos morkos gražiai karamelizuojasi vos per 15 minučių orkaitėje.


Skustos Briuselio kopūstų salotos


Nuskustos Briuselio kopūstų salotos

Kasmet gaminu šias skanias salotas savo šeimos Kūčių vakarienei. Tai suteikia stalui ryškaus, gaivaus skonio. Premija: gerai išsilaiko, jei žengi į priekį.


Migdolinės žaliosios pupelės


Migdolinės žaliosios pupelės

Ieškote paskutinės minutės kalėdinių garnyrų? Šios blizgios šparaginės pupelės yra būtent tai, ko jums reikia. Pabarstyti citrina ir skrudintais migdolais, jie atrodo puošnūs, bet susijungia per kelias minutes.


Focaccia duona


Focaccia duona

Net pradedantieji kepėjai gali išsitraukti šią lengvą ir erdvią focaccia. Prie jūsų šventinio pietų stalo sužavės kiekvieną!

Bulvių Kalėdų garnyrai


Geriausia bulvių košė


Geriausia bulvių košė

Jie itin turtingi, kreminiai ir 100% patvirtinti „Jack“. Dažnai juos gaminu dieną ar dvi prieš šventinį valgį. Jie gražiai įkaista mikrobangų krosnelėje ar orkaitėje!


Geriausi kalėdiniai garnyrai – hasselback bulvės


Hasselback bulvės

Supjaustytos plonais griežinėliais, šios restoranui tinkamos bulvės yra minkštos viduryje ir traškios aplink kraštus. Šalavijo lapus įkišu tarp griežinėlių, kad būtų aromatingas skonio gilumas.


Lengvi kalėdiniai garnyrai – orkaitėje keptos bulvės


Orkaitėje keptos bulvės

Citrinų ir rozmarinų užpilas suteikia šiems traškiems / kreminiams skrudintiems košeliams drąsaus skonio.


Saldžiųjų bulvių košė


Saldžiųjų bulvių košė

Niekada nekuriu kalėdinio meniu be kokio nors saldžiųjų bulvių patiekalo. Ši saldi ir pikantiška košė yra viena iš mano mėgstamiausių. Jis kreminis, skanus ir lengvai pagaminamas iš 7 ingredientų!

Kalėdiniai daržovių garnyrai


Skrudinti Briuselio kopūstai


Skrudinti Briuselio kopūstai

Atsisveikink su nuobodžiais Briuselio kopūstais! Pagardinti citrina, parmezanu ir šviežiais čiobreliais, jie išnyks nuo jūsų šventinio stalo per kelias minutes.


Geriausi kalėdiniai garnyrai – skrudintos šakninės daržovės


Skrudintos šakninės daržovės

Nenuvertinkite žiemos produkcijos! Šis kvapnus receptas įrodo, kad net kuklios šakninės daržovės gali tapti gardžiu kalėdiniu garnyru.


Kūčių vakarienės garnyras – troškinti brokoliai


Troškinti brokoliniai

Šis raudonas, baltas ir žalias garnyras atrodys taip šventiškai ant jūsų Kūčių pietų stalo! Citrinos, česnako ir raudonųjų pipirų dribsniai užpildo jį ryškiu skoniu.


Kalėdiniai garnyrai – skrudinti pankoliai


Skrudintas pankolis

Aš tai sakau daugelį metų – pankoliai yra labai neįvertinta daržovė. Giliai karamelizuotas, pikantiškas ir švelnus šis skrudintas pankolis sužavės kiekvieną prie jūsų šventinio stalo.


Kreminiai špinatai


Kreminiai špinatai

Šį klasikinį garnyrą gaminu iš šviežių špinatų, o ne šaldytų, kad gautumėte ryškios žalios spalvos ir šilkinės tekstūros.


Skrudintas delicata skvošas


Skrudintas Delicata skvošas

Aitrus obuolių sidro acto užpilas pagyvina šį jaukų skrudintų moliūgų, obuolių ir žemiško šalavijo derinį.


Geriausi Kalėdų garnyrai – balzaminiai Briuselio kopūstai


Balzaminiai Briuselio kopūstai

Skrudinami su balzamiko actu ir medumi, šie daigai orkaitėje tampa traškūs, saldūs ir aštrūs. Traškūs skrudinti pekano riešutai ir susmulkintos granatų sėklos patraukia juos ant viršaus.

Kalėdų salotų receptai


Naminės Cezario salotos


Cezario salotos

Šis klasikinis Cezaris patiks net ir didžiausiems salotų skeptikams! 5 minučių trukmės naminis Cezario padažas suteikia aštraus umami skonio.


Skrudintų burokėlių salotos


Burokėlių salotos su ožkos sūriu ir balzamiko

Šios energingos burokėlių salotos yra viena iš populiariausių šventinių patiekalų. L&L skaitytoja Abby rašė, „Nuostabus receptas! Valgysime tai pakartotinai, kol bus burokėlių sezonas!”


Kalėdiniai daržovių garnyrai – skustų pankolių salotos


Nuskustos pankolių salotos

Šis ryškus, traškus salotos yra vienos iš mano mėgstamiausių žiemos salotų. Kai gaminu šventiniam maistui, dažnai įdedu obuolių skilteles arba apelsinų skilteles, kad būtų dar daugiau skonio.


Špinatų salotos su obuoliais ir spanguolėmis


Špinatų salotos

Negaliu pasakyti, kiek kartų gaminau šias salotas ypatingoms progoms. Sodriais špinatais, saldžiais obuoliais ir aštriu ožkos sūriu užpildytas patiekalas visada mėgstamas svečių!


Geriausi kalėdiniai garnyrai – rukolos salotos


Arugulos salotos

Ieškote greito būdo savo šventinį stalą papildyti kažkuo žaliu? Šios salotos kaip tik tau! Tai paprasta, elegantiška ir paruošta per 5 minutes.


Geriausios brokolių salotos


Geriausios brokolių salotos

Tiesą sakant, šios brokolių salotos pagerina Kadangi jis yra šaldytuve, tai vienas geriausių Kūčių vakarienės garnyrų, kurį galima pasigaminti iš anksto. Su daugiau nei 400 5 žvaigždučių apžvalgų, tai skaitytojų mėgstamiausia!

Puodai ir įdarai Kalėdų garnyrai


Žaliųjų pupelių troškinys


Žaliųjų pupelių troškinys

Šioje nuo nulio versijoje klasikinis troškinys pasižymi šviežiomis šparaginėmis pupelėmis ir kreminiu naminiu grybų padažu. Nereikia skardinių!


Kūčių vakarienės garnyrai – naminis makas ir sūris


Naminis „Mac“ ir sūris

Jei mano sūnus Ollie mūsų šventiniam meniu rinktųsi kalėdinius garnyrus, šis receptas būtų jo pasirinkimas #1. Beprotiškai kreminis ir sūrus, tai labai patinka!


Geriausias įdaras


Geriausias įdaras

Įdaras yra vienas iš mano mėgstamiausių Padėkos dienos garnyrų, todėl pasinaudoju galimybe jį vėl pasigaminti Kalėdoms. Mano receptas yra traškus viršus, drėgnas viduryje ir kupinas pikantiško skonio.


Kukurūzinės duonos įdaras


Kukurūzinės duonos įdaras

Paprasti ingredientai, tokie kaip svogūnai, česnakai, salierai ir žolelės, suteikia šiam guodžiančiam įdarui sodraus, pikantiško skonio. Iškepkite kukurūzų duoną dieną ar dvi iš anksto.

Duonos Kalėdų garnyrai


Geriausi kalėdiniai garnyrai – naminiai vakarienės suktinukai


Naminiai vakarienės suktinukai

Džekas jau daugelį metų gamina šiuos suktinukus mūsų šventinėms vakarienėms! Jie minkšti, pagalvę ir kvapnūs. Jie taip pat puikiai užšąla, todėl nesunkiai pasigaminsite.


Lengvi kalėdiniai garnyrai – popoveriai


Popovers

Traškūs, auksiniai ir erdvūs šie naminiai popoveriai yra puikus šventinis garnyras. Vaikams patiks žiūrėti, kaip jie „iššoka“ orkaitėje!

Lengvi padažai Kalėdų vakarienei


Grybų padažas


Grybų padažas

Psst – jums nereikia mėsos, kad pagamintumėte skanų padažą Kalėdų vakarienei. Ši grybų versija yra pikantiška, aksominė ir lengvai pagaminama iš 10 ingredientų.


Spanguolių padažas


Spanguolių padažas

Praleiskite konservuotų spanguolių padažą! Šį receptą lengva paruošti nuo nulio su šviežiomis spanguolėmis ir apelsino žievele. Paruoškite jį likus savaitei iki atostogų valgio!

Geriausi Kalėdų garnyrai: Hasselback Potatoes

Paruošimo laikas: 20 minučių

Virimo laikas: 1 valandą 15 minučių

Visas laikas: 1 valandą 35 minučių

Aptarnauja 6

Šios hasselback bulvės yra vienas iš mūsų mėgstamiausių Kalėdų garnyrų!

  • 6 vidutinės Yukon Gold bulvės
  • Ypač tyras alyvuogių aliejus
  • Jūros druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų
  • Švieži šalavijų lapai
  • 1 receptas Česnakinis sviestas, ištirpo
  • Šviežios petražolės, už patiekimą
  • Raudonųjų pipirų dribsniai, už patiekimą

Neleiskite ekranui užtemti

  • Įkaitinkite orkaitę iki 425°F ir kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi.

  • Padėkite vieną iš bulvių ant pjaustymo lentos ir išilgai abiejų ilgųjų kraštų ištieskite sviesto peilius arba lazdeles. Aštriu peiliu supjaustykite bulvę skersai ⅛ colio storio griežinėliais, sustokite, kai peilis pasiekia sviesto peilius ar lazdeles, kad bulvės apačioje liktų nepažeistos. Pakartokite su likusiomis bulvėmis.

  • Sudėkite bulves ant kepimo skardos. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pabarstykite druska ir pipirais ir rankomis aptepkite, stenkitės, kad aliejus ir prieskoniai patektų tarp bulvių griežinėlių. Į kiekvieną įtrūkimą tarp bulvių griežinėlių įkiškite po šalavijų lapelį. Apšlakstykite dar trupučiu alyvuogių aliejaus ir kepkite 50 minučių.

  • Išimkite bulves iš orkaitės ir aptepkite česnakiniu sviestu. Skrudinkite dar 25 minutes arba tol, kol bulvės suminkštės viduryje ir traškios aplink kraštus. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais, ant viršaus užberkite petražolių ir raudonųjų pipirų dribsnių. Patiekite su daugiau česnakinio sviesto ant šono.

Nuoroda į informacijos šaltinį

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -