Man reikia labai mažai įtikinėjimo, kad paragaučiau naujo kavos produkto. Esu pamaldus, kasdien geriantis kavą ir randu naujoviškas tirpios kavos lankas kad būtų ypač žavinga. Šių metų pradžioje pristatytas „Kloo“ yra a craft kavos koncentratas suformulavo skrudintoja ir Q-greiderė Mariella Cho ir jos dukra Claudia Snoh, kurios tikslas – iš karto paruošti vienos kilmės kavą – karštą ar šaltą.

Šiuo metu Kloo tiekia kavą iš keturių regionų: Kolumbijos, Kenijos, Etiopijos ir Gvatemalos. Pabrėždamas skaidrumą, Kloo dalijasi tiksliu kilmės regionu, pupelių rūšimi ir apdorojimo stiliumi bei jų taurinimo balais. Visos pupelės yra skrudinamos namuose, o tada verdamos į mažas 12 kartų skysto koncentrato partijas, kurios laikomos ir siunčiamos šaltai, kad išsaugotų skonį ir aromatą. Kiekviena veislė yra paryškinta, kad būtų paryškintas būdingas pupelių skonis – Kolumbija pasižymi gervuogių, migdolų ir klevų sirupo natomis, o Etiopija – ryškiai persikų ir jazminų.

Koncentratus paragavau ir karštus, ir šaltus, rezultatas buvo nepaprastai ryškus ir gaivaus skonio puodelis. Tačiau dabar, kai mums pačiame vasaros įkarštyje, vertinu tai, kad galiu lengvai pasigaminti ledinę kavą, nes gaminti šaltą kavą dažnai pritrūksta kantrybės ar įžvalgumo. Mano mėgstamiausias yra Kenijos, su citrinžolės, greipfruto ir juodojo šokolado natomis. Užpilame ant ledo ir pasaldiname šlakeliu mėtų sirupo iš Šelmiškasgėrimas yra mano naujas kasdienis gėrimas. 32 USD / 8,5 uncijos, drinkkloo.com





Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -