Tai vyšnių batsiuvys Receptas pagamintas iš šviežių arba šaldytų vyšnių!
Lengvai pasaldintos vyšnios kepamos po sviestine pyragą primenančia plutele, kuri orkaitėje išpučia purią ir auksinę spalvą.
- Aitraus ir saldžiųjų vyšnių derinys yra geriausias vasaros desertas.
- Vyšnių batsiuvys yra lengva pagaminti ir naudoja labai mažai ingredientų.
- Vyšnių sultys tampa padažu – puikiai tinka patiekti su ledais!
- Užtenka šio paprasto vyšnių kurpinio recepto vienas dubuo ir vienas kepimo indas.
„Cherry Cobbler“ ingredientai
Vyšnios: Šiame recepte naudokite šviežias arba šaldytas vyšnias. Konservuotos vyšnios taip pat tinka, būtinai jas nusausinkite. naudoju šio stiliaus vyšnių ąsotis nes vienu metu galite padaryti kelias vyšnias (taip pat galite pašalinti kauliukus be vyšnių ąsočio).
Trinkelių apdaila: Šis vyšnių kalimas primena pyragą ir lengvai pagaminamas iš paprastų ingredientų, kuriuos tikriausiai turėsite po ranka. Miltai, cukrus, pienas ir sviestas. Jei norite, galite pridėti šiek tiek vanilės arba migdolų ekstrakto.
Kaip pasigaminti vyšnių trinkelių
- Vyšnias apibarstykite cukrumi ir atidėkite.
- Padarykite tešlos užpilą (receptas žemiau).
- Kepimo skardoje ištirpinkite sviestą ir supilkite tešlos mišinį ant ištirpinto sviesto. Ant viršaus su vyšniomis.
- Kepkite, kol sustings.
Patiekite su šlakeliu plakta grietinėle arba kaušelį vaniliniai ledai.
Likučių saugojimas
- Cobblers skonis toks pat geras ir kitą dieną! Uždengtą vyšnių kurpjūtę laikykite šaldytuve sandariame inde apie 4 dienas. Mėgaukitės šaltu arba pašildykite porcijas mikrobangų krosnelėje.
- Cobbler gali būti užšaldytas kaip visas arba atskirose talpyklose, kai jis visiškai atvėsęs.
- Suvyniokite porcijas į foliją, o po to plastikinę plėvelę ir užšaldykite iki 1 mėnesio.
Daugiau batsiuvių mėgstamiausių
Cobbler yra skanus su visų rūšių vaisiais, tokiais kaip persikai, mėlynės ar gervuogės.
Ar jūs sukūrėte šį vyšnių trinkelę? Palikite mums įvertinimą ir komentarą žemiau.
Vyšnių kurpininkas
Šis paprastas vyšnių batelių receptas, pagamintas iš šviežių vyšnių, yra nepamirštamas vėlyvos vasaros skanėstas!
Neleiskite ekranui užtemti
-
Įkaitinkite orkaitę iki 350°F.
-
Į 9 × 9 colių kepimo formos dugną įpilkite sviesto ir įdėkite į orkaitę, kad ištirptų, maždaug 3–4 minutes.
-
Išmaišykite vyšnias su ¼ puodelio cukraus. Atidėkite į šalį.
-
Tuo tarpu sumaišykite likusį cukrų, pieną, miltus, kepimo miltelius, cinamoną ir druską. Gerai išmaišykite.
-
Tešlą užpilkite ant lydyto sviesto, bet nemaišyti. Ant viršaus pabarstykite vyšnias.
-
Kepkite 45–50 minučių arba tol, kol sustings.
Jei norite užšaldyti baterį, palaukite, kol jis visiškai atvės. Suvyniokite porcijas į foliją, po to apvyniokite plastikine plėvele ir užšaldykite iki 1 mėnesio visas arba atskirose talpyklose.
Kalorijos: 227 | Angliavandeniai: 41g | Baltymai: 2g | Riebalai: 7g | Sotieji riebalai: 4g | Polinesotieji riebalai: 0.3g | Mononesotieji riebalai: 2g | Transriebalai: 0.3g | Cholesterolis: 18mg | Natris: 14mg | Kalis: 271mg | Pluoštas: 2g | Cukrus: 31g | Vitaminas A: 272TV | Vitaminas C: 4mg | Kalcis: 75mg | Geležis: 1mg
Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.
© SpendWithPennies.com. Turinys ir nuotraukos yra saugomi autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Griežtai draudžiama kopijuoti ir (arba) įklijuoti visus receptus į bet kokią socialinę žiniasklaidą. Peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.