Šis teriyaki vištienos dubuo yra 30 minučių patiekalas su lengvu naminiu teriyaki padažu.

Švelnūs vištienos gabaliukai troškinami saldžiame ir lipniame padaže, dedami ant ryžių ir patiekiami su daržovėmis bei žolelėmis.

padengti lengvi Teriyaki vištienos dubenėliai
  • Šis teriyaki dubenėlio receptas yra a 30 minučių valgymas.
  • Švelni ir sultinga vištiena uždusinama saldus ir pikantiškas padažas.
  • The traškūs ir švieži brokoliai puikiai kontrastuoja su švelnia vištiena.
  • Galiausiai, sūrus sojos padažas ir saldaus rudojo cukraus teriyaki padažą ištraukite kartu.
  • Patiekite virš dubenėlių garuojantys balti ryžiai, ir vakarienė pagaminta!
ryžiai , brokoliai , vištiena , sojos padažas , aliejus , česnakai , rudasis cukrus ir prieskoniai Teriyaki vištienos dubenėliams gaminti

Ingredientai vištienos teriyaki dubenims

Vištiena: Šiam receptui naudokite vištienos krūtinėlę be kaulų arba vištienos šlauneles. Taip pat galite naudoti krevetes ar lašišą.

Teriyaki padažas: Naudokite toliau pateiktą naminį padažą arba parduotuvėje įsigytą padažą. Naminis teriyaki padažas lengva pagaminti iš tokių ingredientų kaip sojos padažas, rudasis cukrus, česnakai ir imbieras. Jei naudojate paruoštą padažą, įsitikinkite, kad jis panašus į tirštą padažą La Choy.

Daržovės: Man patinka garuose ruošti brokoliai ar kitos šviežios troškintos daržovės, tokios kaip žirniai, paprikos ar edamame.

Pateikimui: Man patinka šią teriyaki vištieną šaukštu dėti ant rudųjų arba baltųjų ryžių. Taip pat puikiai dera su kitais grūdais, žiediniai kopūstai ryžiaiarba chow mein makaronai.

Papildymas ir variacijos

Prieskoniai yra ta vieta, kur prasideda linksmybės!

  • Šviežia: kopūstų salotų mišinys, susmulkintos morkos, agurkai, kalendra
  • Paryškintas: marinuoti raudonieji svogūnai, žaliosios citrinos skiltelės
  • Aštrus: sriracha
  • Riešutas: skrudintų sezamo sėklų, kapotų anakardžių, skrudintų migdolų

Kaip pasigaminti teriyaki vištienos dubenėlius

  1. Vištieną supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais ir iškepkite (receptas žemiau).
  2. Padarykite padažą ir išplakite iki putų; grąžinkite vištieną į keptuvę ir pakaitinkite su padažu.
  3. Padalinkite vištieną ir brokolius ant kiekvieno dubenėlio ir apšlakstykite likusiu padažu iš keptuvės.

Papuoškite pagal pageidavimą ir patiekite.

Teriyaki vištienos dubenys su ryžiais ir svogūnais

Maisto ruošimo patarimai

  • Vištieną ir brokolius pagaminkite iš anksto ir laikykite juos atskiruose sandariuose induose šaldytuve iki 4 dienų.
  • Pakaitinkite mikrobangų krosnelėje, o kai pašildysite, sudėkite šviežius priedus

Daugiau patiekalų dubenyje

Ar jums patiko šie Teriyaki vištienos dubenėliai? Būtinai palikite įvertinimą ir komentarą žemiau!

padengti Teriyaki vištienos dubenėliais

57 balsų↑ Spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte dabar!
Arba norėdami palikti komentarą, spustelėkite čia!

Teriyaki vištienos dubenys

Teriyaki vištienos dubenėliai gaminami su švelniais ir sultingais vištienos gabalėliais, traškiais brokoliais, sumaišytais lipnaus saldaus padažo.

Paruošimo laikas 10 minučių

Virimo laikas 20 minučių

Bendras laikas 30 minučių

nusipirkti Hollys knygą

Neleiskite ekranui užtemti

  • Įdėkite brokolių žiedynus į vidutinį dubenį su 2 šaukštais vandens. Uždenkite lėkšte ir kepkite mikrobangų krosnelėje 2–3 minutes arba kol suminkštės.

  • Vištieną supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais ir pagardinkite druska bei pipirais.

  • Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų. Sudėkite vištienos gabalėlius ir kepkite 3 minutes nemaišydami. Išmaišykite ir toliau kepkite dar 4 minutes arba kol beveik iškeps. Išimkite vištieną ir padėkite ant lėkštės.

  • Sudėkite visus padažo ingredientus išskyrus kukurūzų krakmolą į keptuvę. Plakite iki putų ir rudasis cukrus ištirps. Sumaišykite 1 ½ šaukšto kukurūzų krakmolo su 1 ½ šaukšto vandens ir supilkite į verdantį padažą plakdami, kol sutirštės. Jums gali neprireikti viso kukurūzų krakmolo.

  • Sudėkite vištieną atgal į keptuvę ir troškinkite 2–3 minutes arba kol iškeps.

  • Į kiekvieną dubenį įdėkite ¾ puodelio ryžių. Vištieną ir brokolius padalinkite ant dubenėlių. Supilkite bet kokį padažą ir papuoškite kaip norite.

Brokoliai galima virti ant viryklės. Į keptuvę įpilkite ¾ vandens ir užvirkite ant vidutinės ugnies. Suberkite brokolius ir uždenkite, leiskite garuoti 3-5 minutes.
Teriyaki padažas: Jei naudojate paruoštą padažą, įsitikinkite, kad jis tirštas La Choy.
Neprivalomi priedai:

  • Garuose virtos daržovės – brokoliai, žirneliai, edamame arba paprikos.
  • Šviežios daržovės – kubeliais pjaustyti agurkai, žalieji svogūnai ir pasūdytos paprikos.
  • Sezamo sėklos, smulkinta kalendra, žaliosios citrinos skiltelės.

Teriyaki vištienos dubenėliai sandariame inde šaldytuve laikysis iki 4 dienų.

Kalorijos: 419 | Angliavandeniai: 57g | Baltymai: 32g | Riebalai: 7g | Sotieji riebalai: 1g | Polinesotieji riebalai: 3g | Mononesotieji riebalai: 2g | Transriebalai: 0,04g | Cholesterolis: 73mg | Natris: 1225 mmg | Kalis: 851mg | Pluoštas: 3g | Cukrus: 15g | Vitaminas A: 601TV | Vitaminas C: 83mg | Kalcis: 83mg | Geležis: 2mg

Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.

Kursas Vištiena, pagrindinis patiekalas
Virtuvė kinų
padengti Teriyaki vištienos dubenėliais su ryžiais ir pavadinimu
švieži ir sveiki Teriyaki vištienos dubenys su raštu
saldūs Teriyaki vištienos dubenėliai su raštu
saldūs ir pikantiški Teriyaki vištienos dubenėliai ir nuotrauka iš arti su pavadinimu



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -