Padidinkite savo naminę picą naudodami šį paprastą picos padažo receptą. Pagaminta iš 8 paprastų ingredientų, greita ir skanu – nereikia ruošti!
Pagaminti picos padažą nuo nulio yra paprasčiau, nei gali atrodyti. Jums nereikia jokių įmantrių ingredientų ar net labai daug laiko. Mano paprastas picos padažo receptas reikalauja 8 sandėliuko kabės ir paruošiamas per 5 minutes – virti nereikia!
Galėčiau būti šališkas, bet manau šis naminis picos padažas yra geresnis nei parduotuvėje pirktas. Jis tirštas ir kvapnus, pagardintas šviežiu česnaku ir džiovintomis žolelėmis.
Tai taip pat super prieinama kaina. Šis paprastas picos padažo receptas pagamina didelę partiją, kurios užtenka 5–6 picoms. Paruoškite jį kitai picos nakčiai, o likučius laikykite šaldiklyje. Jums patiks turėti juos po ranka, kai tik užklups naminės picos troškimas. Žinau, kad taip!
Picos padažo recepto ingredientai
Mano paprastas naminio picos padažo receptas reikalauja 8 pagrindinių ingredientų, kurių daugumą (arba visus) tikriausiai turite savo sandėliuke! Štai ko jums reikės, kad tai padarytumėte:
- Konservuoti sveiki nulupti pomidorai – Esu bandęs gaminti naminį picos padažą su konservuotų pomidorų padažu ir konservuotais grūstais pomidorais. Bet aš suprantu, kad padažas turi geriausią tekstūrą ir skonį, kai pradedu nuo nesmulkintų pomidorų ir pats juos maišau. Kadangi šis receptas toks paprastas, rekomenduoju ieškoti geros kokybės konservuotų pomidorų. Jei jų rasite, rinkitės San Marzano pomidorus, kurie yra ypač saldūs.
- Pomidorų pasta – Suteikia aštraus pomidorų skonio ir sutirština padažą.
- Ypač grynas alyvuogių aliejus – Už turtingumą.
- Švieži česnakai ir džiovinti itališki prieskoniai – Dėl pikantiško skonio gilumo. Naudokite savo mėgstamus parduotuvėje pirktus itališkus prieskonius arba pasigaminkite naminių itališkų prieskonių su džiovintais raudonėliais, džiovintais bazilikais, mairūnais, rozmarinais ir čiobreliais.
- Cukranendrių cukrus – Jo saldumas subalansuoja rūgštinę pomidorų pastą.
- Ir druskos bei pipirų – Kad visi skoniai išryškėtų!
Neprivaloma, bet skanu: Jei norite, kad picos padažas būtų pikantiškas, įberkite žiupsnelį maltų raudonųjų pipirų dribsnių!
Žemiau raskite visą receptą su matavimais.
Kaip pasigaminti picos padažą
Šis picos padažo receptas paruošiamas greitai ir paprastai. Surinkę ingredientus, tereikia juos sudėti į virtuvinį kombainą ir išmaišyti iki vientisos masės! Jei neturite virtuvės kombaino, vietoj šio žingsnio galite naudoti panardinamąjį arba įprastą trintuvą.
Tai nevalgomo picos padažo receptas. Skirtingai nuo naminio marinaros padažo ar šviežių pomidorų padažo, šio padažo ant viryklės netroškinu. Sumaišius, jis pakankamai tirštas, kad būtų galima tepti tiesiai ant picos tešlos!
Prieš naudodami tiesiog pagardinkite pagal skonį.
Kaip laikyti picos padažą
Pagal šį receptą gaunama gana didelė partija – iš jo gaunama apie 4 puodelius padažo, kurio užtenka 5–6 didelėms picoms.
Likusį padažą laikykite sandariame inde šaldytuve iki 5 dienų.
Taip pat gerai užšąla. Uždarykite jį sandariame inde ar stiklainyje ir laikykite šaldiklyje iki 3 mėnesių. Sušaldytą padažą perkelkite į šaldytuvą, kad atitirptų per naktį.
- Patarimas: Užšaldykite padažą 2/3 puodelio dalimis, kad vienu metu užtektų atitirpti 1 picai.
Naminės picos receptai, kuriuos reikia išbandyti
Naudokite šį picos padažo receptą bet kuriai naminei picai! Užtepkite ant naminės picos tešlos, o ant viršaus uždėkite tarkuoto mocarelos sūrio ir mėgstamų picos priedų. Kepkite 500 ° F orkaitėje, kol picos pluta paruduos, paprastai 10–15 minučių.
Arba išbandykite ant mano mėgstamos daržovių picos!
Picos padažas
Mano geriausias picos padažo receptas! Šis paprastas naminis picos padažas paruošiamas per 5 minutes iš 8 pagrindinių ingredientų. Alyvuogių aliejus, česnakai ir džiovintos žolelės pripildo sodraus, pikantiško skonio. Pagal receptą gaunami 4 puodeliai padažo, kurio užtenka maždaug 5–6 picoms.
Neleiskite ekranui užtemti
-
Į virtuvinį kombainą sudėkite česnaką. Pulsuokite, kol smulkiai supjaustysite.
-
Suberkite visus pomidorus, pomidorų pastą, alyvuogių aliejų, itališkus prieskonius, druską, cukrų ir keletą maltų pipirų. Apdorokite iki vientisos masės ir pagardinkite pagal skonį.
-
Picos padažu užtepkite tiesiai ant ištemptos picos tešlos (pirmiausia jos virti atskirai nereikia). Likusį padažą laikykite sandariame inde šaldytuve iki 5 dienų. Taip pat gerai užšąla iki 3 mėnesių.