Iš esmės penicilinas, pagamintas iš Normandijos, priešnuodis REIGN Toronte Fairmont Royal York keičia papildomus rudens skonius. „Antdotas yra vienas iš mūsų barmenų klasikinio penicilino požiūrio, tačiau atnaujintas, kad būtų naudojami kai kurie jo mėgstamiausi ingredientai – kalvadosas ir sodybos sidras – sukuriamas kažkas labiau prieinamo ir atitinka prancūziško aperityvo stiliaus gėrimą“, – sako Jamesas. Grantas, viešbučio gėrimų direktorius. Kokteilis, sukurtas Chriso Jeffreyso, įgauna spyrį nuo šviežio medaus ir imbiero sirupo.1 oz. Kalvadosas
3/4 uncijos. medaus-imbiero sirupas
3/4 uncijos. šviežios citrinos sultys
2 lašeliai cinamono trauktinės
1 1/2 uncijos. kaimo stiliaus sidras

Priemonės: purtyklė, sietelis
Stiklas: akmenys
Garnyras: šlakuotas viskio šlakelis, šviežiai tarkuotas muskato riešutas
Medaus-imbiero sirupasBlenderyje sumaišykite 100 gramų medaus su 50 gramų karšto vandens ir 10 gramų susmulkinto šviežio imbiero. Gerai išmaišykite, nukoškite ir supilstykite į butelį, kad galėtumėte naudoti per 2 savaites.

Sudėkite ingredientus, išskyrus sidrą, į ledu užpildytą purtyklę. Suplakite, tada supilkite sidrą į purtyklę ir perkoškite gėrimą į atšaldytą uolienų stiklinę ant šviežio ledo. Papuoškite šlakeliu virto viskio ir šviežiai tarkuoto muskato riešuto.

Chrisas Jeffreysas, REIGN, Torontas

Source link

By admin

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *