Sužinokite, kaip nuo nulio pasigaminti GERIAUSIĄ kukurūzų duoną! Lengvai saldaus kukurūzų skonio ir švelnaus trupinio, jis skanus kartu su karštu dubeniu sriubos.


Kukurūzinės duonos receptas


Šis kukurūzų duonos receptas jau daugelį metų buvo pagrindinis mano virtuvės patiekalas. Tikiuosi, kad tai taps ir jūsų!

Jei vidurio vakarų auklėjimas mane išmokė vieno dalyko, tai yra tai, kad nėra nieko geriau už riekelę kukurūzų duonos ir dubenį čili šaltą rudens naktį. Bet aš nekalbu apie bet kokią kukurūzų duoną. Aš kalbu apie geras kukurūzų duona, šiek tiek trupanti, tobulai auksinė ir ties riba tarp pikantiško ir saldaus.

Šis naminės kukurūzų duonos receptas patikrina kiekvieną langelį. Net Džekas, kuris paprastai atsisako kukurūzų duonos, mielai valgo riekelę po riekelės. Aš visada balsuosiu už derinimą su čili, bet iš tikrųjų tai fantastiška su bet kokia sriuba ar troškiniu. Patiekite prie karštų dubenėlių su bet kokia jums labiausiai patinkančia sriuba.

Jei jums pasisekė turėti likučių, įdėkite juos į šaldiklį kitai dienai arba valgykite pusryčiams su šlakeliu medaus, sviesto ar uogienės.

Kepam!


Kukurūzinės duonos recepto ingredientai


Recepto ingredientai

Tai mano mėgstamiausias kukurūzų duonos receptas, nes jis toks pat paprastas, kaip ir skanus. Tikriausiai visus ingredientus jau turite savo sandėliuke:

  • Kukurūzų miltai ir universalūs miltai – Jie sudaro tešlos pagrindą. Man patinka šį receptą gaminti su vidutinio malimo geltonais kukurūzų miltais. Jis duonai suteikia šiek tiek tekstūros, tačiau ji nėra per rupi ar traški.
  • Kepimo milteliai ir soda – Jie padaro kukurūzų duoną gražią ir purią.
  • Pasukos ar bet koks pienas – Dėl drėgmės. Pasukos čia yra fantastiškos, tačiau jei jų neturite po ranka, naudokite nenugriebtą pieną, nesaldintą migdolų pieną arba avižų pieną. Jie visi gerai veikia!
  • Kiaušinis – Jis sujungia kukurūzų duoną ir padeda išpūsti orkaitėje.
  • Lydytas sviestas arba neutralus aliejus – Čia arba veikia! Naudokite sviestą, kad pridėtumėte sviesto skonį. Jei norite švelnesnio skonio, rinkitės neutralų aliejų, pavyzdžiui, augalinį ar avokadų aliejų.
  • Cukrus ir medus – Dėl saldumo. Cukrus taip pat tobulina kukurūzų duonos drėgną tekstūrą, o medus suteikia puikų skonį.
  • Ir jūros druska – Kad visi skoniai išryškėtų!

Žemiau raskite visą receptą su matavimais.


Šlapių ingredientų supylimas į sausus ingredientus


Kaip pasigaminti kukurūzų duoną

Visą kukurūzų duonos receptą su išmatavimais rasite šio įrašo apačioje. Kol kas čia trumpa apžvalga, kaip viskas vyksta:

Pirmiausia viename dubenyje suplakite šlapius ingredientus, kitame – sausus. Tada sudėkite šlapius ingredientus į sausus ingredientus.


Ranka naudodami mentele išmaišykite tešlą maišymo dubenyje


Maišykite, kol susimaišys – tinka keli gumuliukai.


Kukurūzinės duonos tešlos supylimas į kepimo skardą


Tada supilkite tešlą į riebalais išteptą 8 × 8 colių kepimo formą.


Naminė kukurūzų duona


Galiausiai kepkite 350 ° F temperatūroje nuo 25 minučių iki 35 minučių. Kraštai turi būti auksinės rudos spalvos, o viršutinė dalis turi atšokti liesti. Įkištas dantų krapštukas taip pat turėtų išeiti švarus.

Leiskite greitai paruoštai duonai atvėsti keptuvėje bent 20 minučių prieš pjaustydami ir patiekdami. Bus pagunda išbandyti gabalėlį iš karto, bet patikėkite manimi, laukti verta. Jai atvėsus, kukurūzų duona įgaus drėgnesnę tekstūrą ir sodresnį kukurūzų skonį.

Mėgaukitės!


Naminė kukurūzų duona, supjaustyta kepimo formoje


Ką patiekti su kukurūzų duona

Šis naminis kukurūzų pyragas yra skanus garnyras prie visų rūšių sriubų, troškinių ir čili. Pabandykite jį suporuoti su bet kuriuo iš šių receptų:

Jis taip pat puikiai dera su sočiomis salotomis, tokiomis kaip mano saldžiųjų bulvių salotos, kopūstų salotos ir brokolių salotos.

Šis naminis kukurūzų pyragas yra puikus receptas, kuriuo galėsite mėgautis ir pusryčiams. Man patinka griežinėliai su uogiene arba medaus sviestu ant viršaus!

Kaip laikyti kukurūzų duoną

Likusią kukurūzų duoną laikykite sandariame inde kambario temperatūroje iki 2 dienų.

Taip pat gerai užšąla. Man patinka jį supjaustyti prieš užšaldymą, kad galėčiau atšildyti atskiras riekeles. Įdėkite griežinėlius į sandarų indą arba sandariai suvyniokite į foliją. Užšaldykite iki 3 mėnesių.

Norėdami atšildyti, leiskite šaldytą kukurūzų duoną maždaug valandą pastovėti kambario temperatūroje. Taip pat galite greitai atitirpinti mikrobangų krosnelėje arba pašildyti 350°F orkaitėje.


Geriausia kukurūzų duona, supjaustyta lėkštėje


Daugiau mėgstamų kepimo receptų

Jei jums patinka šis paprastas kukurūzų duonos receptas, išbandykite vieną iš šių skanių kepimo receptų:

Naminė kukurūzų duona

Paruošimo laikas: 15 minučių

Virimo laikas: 30 minučių

Visas laikas: 45 minučių

Aptarnauja 8 iki 12

Mano geriausias kukurūzų duonos receptas! Šį švelniai saldų, drėgną kukurūzų duoną pagaminti lengva. Tai skanus garnyras prie bet kokios sriubos ar čili.

  • 1 puodelis universalūs miltai, šaukštu ir išlygintas
  • 1 puodelis kukurūzų miltai, šaukštu ir išlygintas
  • 2 arbatinius šaukštelius kepimo milteliai
  • ½ šaukštelis jūros druska
  • ¼ šaukštelis kepimo soda
  • 1 puodelis pienas arba pasukos
  • 1 didelis kiaušinis
  • ¼ puodelis lydyto nesūdyto sviesto arba neutralaus aliejaus, plius dar už keptuvę
  • ¼ puodelis cukraus
  • 2 šaukštai medus

Neleiskite ekranui užtemti

  • Įkaitinkite orkaitę iki 350 ° F ir sutepkite 8×8 colių kepimo indą.
  • Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, kukurūzų miltus, kepimo miltelius, druską ir soda.
  • Vidutiniame dubenyje suplakite pieną, kiaušinį, lydytą sviestą, cukrų ir medų.
  • Sudėkite šlapius ingredientus į sausus ingredientus ir maišykite iki vientisos masės. Supilkite tešlą į paruoštą skardą ir išlyginkite viršų.
  • Kepkite 25–35 minutes arba tol, kol viršus vėl prisiliestų ir įkištas dantų krapštukas bus švarus. Prieš pjaustydami ir patiekdami leiskite atvėsti keptuvėje 20 minučių.

Source link

By admin

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *