Šį naminės česnakinės duonos receptą lengva pasigaminti ir TAIP skanu. Traškūs, sviestiniai griežinėliai apibarstyti kvapniais česnakais ir šviežiomis žolelėmis.


Česnakinė duona


Kas gali būti geriau už naminę česnakinę duoną? Jei manęs klausi, nelabai. Traškus aplink kraštus, minkštas ir sviestinis vidurys, gausus česnako ir žolelių skonis, šis italų ir amerikietiškas kuokštas yra guodžiantis ir skanus. Tai taip pat labai lengva pagaminti.

Žemiau dalinuosi savo geriausiu česnakinės duonos receptukartu su patarimais, kaip jį laikyti ir paruošti. Jei esate įpratę valgyti česnakinę duoną iš parduotuvės, pasiruoškite – ši naminė versija yra kito lygio. Patiekite kaip garnyrą prie mėgstamų makaronų receptų arba valgykite šiltą nuo kepimo skardos. Šis česnakinės duonos receptas yra nenugalimas… Neteisiu!


Recepto ingredientai ant marmuro


Ko reikia norint pagaminti geriausią česnakinę duoną

Štai ko jums reikės norint pagaminti šį česnakinės duonos receptą:

  • duonažinoma! Ieškokite gero batono ar minkštos prancūziškos duonos. Gražus itališkas kepalas taip pat tinka!
  • Česnakinis sviestas – Gaminu šią paprastą užtepėlę su minkštu sviestu, šviežiais česnakais, petražolėmis ir druska. Jis suteikia duonai sviestinio česnako skonio.
  • Parmezano sūris – Dėl pikantiško, sūrio skonio.
  • Dribsniai jūros druska – Tai padeda pagardinti duoną ir suteikia užpilui malonų traškumą.
  • Susmulkintos šviežios petražolės – Dėl gaivaus skonio ir gražių žalių dėmių. Čia taip pat puikūs česnakai!
  • Ir raudonųjų pipirų dribsnių – Neprivaloma, šilumai.

Žemiau raskite visą receptą su matavimais.


Bageto puselės, apteptos česnakiniu sviestu


Kaip pasigaminti česnakinę duoną

Jei pirmą kartą išmoksite gaminti česnakinę duoną, nepatikėsite, kaip tai lengva! Visą receptą galite rasti šio įrašo apačioje, bet kol kas čia pateikiama greita jo veikimo apžvalga:

Pradėkite nuo česnakinio sviesto gaminimo. Mažame dubenyje sumaišykite sviestą su petražolėmis, druska ir tarkuotu arba smulkiai sumaltu česnaku.

Tada paruoškite duoną. Dantytu peiliu kepalą perpjaukite per pusę išilgai. Nupjautas puses gausiai aptepkite česnakinio sviesto mišiniu.


Naminė česnakinė duona


Kitas, kepkite. Padėkite duoną pjaunama puse į viršų ant kepimo skardos. Kepkite įkaitintoje 350 ° F orkaitėje, kol sviestas išsilydys, maždaug 8 minutes.

Įjunkite broilerį ir kepkite duoną kol kraštai taps aukso rudi ir traškūs, 2–5 minutes.

Galiausiai pagardinkite ir patiekite! Išimkite duoną iš orkaitės ir, jei norite, uždėkite parmezano, daugiau petražolių, dribsnių jūros druskos ir raudonųjų pipirų dribsnių. Supjaustykite jį 3 colių gabalėliais ir valgykite karštą, vieną arba kaip garnyrą.

Mėgaukitės!


Česnakinė duona su žolelėmis ir sūriu


Laikymo patarimai

Šis receptas greitai dingsta mūsų namuose. Jei turite likučių, liksiu sužavėtas!

Jei tai padarysite, laikykite juos sandariame inde kambario temperatūroje iki dienos.

Norėdami pašildyti, suvyniokite duoną į aliuminio foliją ir kepkite 350 °F temperatūroje, kol įkais, maždaug 10 minučių. Kelios minutės orkaitėje arba skrudintuvo orkaitėje taip pat būtų naudingos!

Sušalimas

Taip pat prieš kepdami galite užšaldyti naminę česnakinę duoną.

  • Česnakinį sviestą ištepkite ant duonos.
  • Duoną supjaustykite gabalėliais, kurie vienu sluoksniu tilps į sandarų indą arba didelį šaldiklio maišelį.
  • Uždarykite juos talpykloje arba maišelyje ir užšaldykite iki 3 mėnesių.

Kepkite duoną tiesiai iš šaldytos (gali prireikti kelių papildomų minučių orkaitėje). Iškepus pabarstykite sūriu ir dar žolelėmis. Tada supjaustykite ir patiekite!


česnakinės duonos receptas


Ką patiekti su namine česnakine duona

Ši paprasta naminė česnakinė duona yra greitas ir skanus garnyras!

Savaitės vakarienei patiekite su paprastai virtais baltymais ir skrudintais brokoliais arba sumaišykite su dubeniu sriubos. Taip pat puikiai dera su itališkais patiekalais. Man patinka su šiais:

Ką mėgsti su juo patiekti? Praneškite man komentaruose!

Česnakinė duona

Paruošimo laikas: 10 minučių

Virimo laikas: 10 minučių

Visas laikas: 20 minučių

Aptarnauja 4

GERIAUSIAS česnakinės duonos receptas! Jis traškus, sviestinis ir lengvai pagaminamas. Švieži česnakai, žolelės ir sūris pripildo sodraus, pikantiško skonio. Tu norėsi sekundžių – patikėk manimi!

  • ½ puodelis nesūdyto sviesto, 1 lazdelė, kambario temperatūros
  • 1 šaukštas smulkiai pjaustytų šviežių petražolių arba laiškinių česnakų, plius dar garnyrui
  • 2 česnako skiltelės, tarkuotų
  • ½ šaukštelis jūros druska
  • 1 (15 uncijų) kepalas Prancūziška duona, arba itališka duona ar batonas
  • 2 šaukštai tarkuoto parmezano sūrio
  • Dribsniai jūros druska
  • Raudonųjų pipirų dribsniai, neprivaloma

Neleiskite ekranui užtemti

  • Įkaitinkite orkaitę iki 350°F ir kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi. Viršutiniame orkaitės trečdalyje išdėliokite orkaitės groteles.

  • Mažame dubenyje sumaišykite minkštą sviestą, petražoles, česnaką ir druską.

  • Dantytu peiliu duoną perpjaukite per pusę išilgai. Nupjautas puses aptepkite česnakiniu sviestu. Padėkite duoną pjaustyta puse į viršų ant kepimo skardos.

  • Padėkite ant aukštos orkaitės grotelių ir kepkite 8 minutes, tada kepkite 2–5 minutes arba tol, kol duonos kraštai taps auksinės rudos spalvos. Jei norite, pabarstykite parmezanu, dribsniais jūros druska, petražolėmis ir raudonųjų pipirų dribsniais. Supjaustykite ir patiekite karštą.



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -