Šis naminio rančo padažo receptas yra daug geresnis nei parduotuvėje įsigytas! Kreminis, sodrus ir aštrus, jis skanus kaip užkandis, ant salotų ir kt.





Mūsų mažyliui patinka šis naminis rančo padažas… ir, tiesą sakant, aš taip pat! Jis turi skanios kreminės tekstūros ir aštraus, pikantiško skonio. Laikykite jį storesnėje pusėje, kad galėtumėte pamirkyti su daržovėmis, arba praskieskite, kad apšlakstytų salotas ir picas (jei jums patinka pica).

Šiam rančos padažo receptui reikalingi paprasti ingredientai, Dėl to jo skonis TAIP geresnis nei bet koks mano bandytas parduotuvėje pirktas rančo padažas. Jis turi turtingą grietinės pagrindą (graikiškas jogurtas taip pat tinka!), o prieskoniai, tokie kaip džiovinti krapai ir česnako milteliai, suteikia drąsaus skonio. Šviežios citrinos sultys suteikia puikią ryškią apdailą.

Skonio bandyme su šiuo padažu ir Hidden Valley rančoje kiekvieną kartą pasirinkčiau šį receptą kaip nugalėtoją. Išbandykite tai kitą kartą, kai trokšite pasipuošti rančoje. Manau, kad sutiksite!


Rančo padažo recepto ingredientai


Rančo padažo ingredientai

Štai ko jums reikės norint paruošti šį rančo padažo receptą:

  • Grietinė, pasukos ir majonezas – Jie sukuria kreminį padažo pagrindą.
  • Džiovinti krapai, česnako milteliai ir svogūnų milteliai – Šie prieskoniai užpilui suteikia savito pikantiško „rančinio“ skonio.
  • Distiliuotas baltasis actas ir citrinos sultys – Dėl aštraus skonio! Baltasis actas suteikia tvirtumo. Citrinos sultys suteikia lengvumo.
  • Švieži krapai ir česnakai – Neprivaloma, bet skanu! Jie suteikia padažui gaivumo ir pagilina pikantišką skonį.
  • Ir druskos bei pipirų – Kad visi skoniai išryškėtų!

Žemiau raskite visą receptą su matavimais.

Pakeitimai

Neturite šių tikslių ingredientų? Štai keletas pakaitalų, kurie gerai veikia šiame recepte:

  • Grietine – Nenugriebto pieno graikiškas jogurtas yra geras pakaitalas.
  • Pasukos – Įprastas pienas taip pat puiku! Jei norite sužinoti apie pasirinkimą be pieno, žiūrėkite mano veganišką rančo padažą.
  • Švieži laiškiniai česnakai ir krapai – Nedvejodami praleiskite juos, jei neturite po ranka. Jei vis tiek norite pridėti ką nors šviežio, šiek tiek petražolių yra puiki alternatyva.


Dubenyje sumaišykite grietinę, majonezą ir krapus


Kaip pasidaryti rančo padažą

Šis receptas paruošiamas greitai ir paprastai!

Pirmiausia padarykite padažo pagrindą. Vidutiniame dubenyje sumaišykite majonezą, grietinę, pasukas, citrinos sultis, actą ir džiovintas žoleles bei prieskonius.

Sureguliuokite konsistenciją pagal savo skonį. Kad padažas būtų tirštesnis, įpilkite daugiau majonezo. Kad padažas būtų plonesnis, įmaišykite daugiau pieno.

Tada pasūdykite pagal skonį. Jei norite, įberkite daugiau druskos ir (arba) pipirų. Jei naudojate šviežias žoleles, supilkite jas.

Atvėsinkite, kol būsite pasiruošę naudoti.

Žemiau raskite visą receptą su matavimais.


Naminio rančo padažo maišymas stikliniame dubenyje


Kaip naudotis Ranch padažu

Jei gaminate šį receptą, spėju, kad jau turite mėgstamą būdą naudoti rančinių salotų padažą. Leiskite man žinoti, kas tai yra komentaruose!

Bet jei ieškote daugiau idėjų, nesuklysite naudodami šias:

Sandėliavimas

Šis padažas gerai išsilaiko hermetiškame inde ar stiklainyje šaldytuve iki 5 dienų.

Mėgstame jį laikyti po ranka ir mėgautis su daržovėmis kaip užkandį!


Rančo padažo receptas


Daugiau naminių salotų padažo receptų

Jei jums patinka šis receptas, išbandykite vieną iš šių naminių padažų:

Naminis rančo padažas

Paruošimo laikas: 10 minučių

Visas laikas: 10 minučių

Aptarnauja 6 iki 8

Šis naminis užpilas rančoje yra daug geresnis nei parduotuvėje įsigytas! Jis yra kreminis, sodrus ir aštrus, pagamintas iš paprastų ingredientų, tokių kaip majonezas ir šviežios žolelės. Mėgaukitės juo kaip salotų padažu ar padažu arba išbandykite kitus patiekimo pasiūlymus aukščiau esančiame tinklaraščio įraše.

Neleiskite ekranui užtemti

  • Vidutiniame dubenyje sumaišykite grietinę, ¼ puodelio majonezo, 2 šaukštus pieno, džiovintų krapų, citrinos sulčių, acto, česnako miltelių, svogūnų miltelių, ¼ arbatinio šaukštelio druskos ir keletą maltų pipirų. Kad padažas būtų tirštesnis, įdėkite daugiau majonezo. Kad padažas būtų plonesnis, įpilkite daugiau pieno.

  • Pagardinkite pagal skonį, jei norite, įberkite daugiau druskos. Jei naudojate, suberkite laiškinius česnakus ir krapus.

  • Naudokite kaip salotų padažą ar padažą arba išbandykite vieną iš patiekimo pasiūlymų aukščiau esančiame tinklaraščio įraše. Užpilą laikykite sandariame inde šaldytuve iki 5 dienų.



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -