Šie buivolo žiedinio kopūsto sparneliai yra nenugalimas garnyras arba žaidimo dienos užkandis! Jie turi skanius traškius kraštus ir nuostabų aštrų, aštrų skonį.
Buivolo žiedinio kopūsto sparneliai – augalinės kilmės buivolo vištienos sparnelių sukimas – yra klasikinis žaidimo dienos užkandis. Tačiau išbandęs ir patobulinęs šį receptą, noriu pasakyti, kad buivolių žiediniai kopūstai yra per daug tinkami tik padaryti žaidimo dieną. Aš jį ruošiu rudens susibūrimams ir filmų vakarams, per TV seansus ir net retkarčiais pietums ar vakarienei.
Jis traškus kraštuose ir švelnus viduryje, aštrus, aštrus ir šiek tiek saldus. Išbandykite vieną gėlynas erm, sparnas, ir aš pažadu, grįšite daugiau, kol to nesužinosite.
Mano Buffalo žiedinių kopūstų sparnelių padažas
Prieš išskaidydamas šio buivolių žiedinių kopūstų recepto žingsnius, pakalbėkime apie buivolių padažą. Šis sodrus, aštrus, aštrus pagardas, pavadintas Bafalo (Niujorko valstijoje), jo kilmės miestu, pelnė šlovę kaip padažas prie įprastų vištienos sparnelių. Jis tradiciškai gaminamas su kajeno pipirų aštriu padažu, tokiu kaip Frank’s RedHot, lydytu sviestu ir actu.
Paruošto buivolių padažo galite nusipirkti daugelyje bakalėjos parduotuvių. Tačiau pagal šį buivolių žiedinių kopūstų receptą norėčiau pasigaminti pats.
Kaip ir dauguma receptų, aš pradedu nuo Frank’s RedHot ir lydytas sviestasbet aš atsisakau papildomo acto, nes manau, kad aštrus padažas yra pakankamai aštrus. Vietoj to įmaišau medusdėl ko padažas tampa tirštas ir blizgus, o aš pridedu česnako milteliai ir paprika dėl pikantiško sudėtingumo. Labai lengva maišyti kartu ir taip skanu!
Nedaryk sviesto ar medaus? Peržiūrėkite mano buivolių padažo receptą veganiškam variantui.
Kaip pasidaryti buivolo žiedinių kopūstų sparnelius
Paruošę padažą, galėsite keltis ant buivolo sparnų!
1. Paruoškite žiedinį kopūstą.
Supjaustykite jį į didelius, sparno dydžio žiedynus. Atsargiai, kad gabalėliai nebūtų per maži. Jei tai padarysite, žiedinis kopūstas perkeps, kol danga taps traški.
2. Padarykite tešlą ir aptepkite žiedinį kopūstą.
Paprasta tešla suteikia šiam žiediniam kopūstui smagų kepimo efektą be jokio kepimo. Tiesiog sumaišykite vandenį, miltus, kukurūzų krakmolą, česnako miltelius, svogūnų miltelius, papriką ir druską. Miltai padaro mišinį pakankamai storą, kad padengtų žiedinių kopūstų žiedynus, o kukurūzų krakmolas padeda jiems iškepti gražiai ir traškiai. Akivaizdu, kad prieskoniai suteikia puikų skonį!
Į tešlą įmeskite žiedinių kopūstų žiedynus ir išdėliokite juos vienu sluoksniu ant dviejų didelių, pergamentu išklotų kepimo skardų.
- Patarimas: Padarykite receptą be glitimo. Nors pats to nebandžiau, keli skaitytojai vietoj universalių miltų sėkmingai panaudojo miltų mišinį be glitimo.
3. Žiedinį kopūstą kepkite aukštoje temperatūroje.
Kepkite žiedinius kopūstus 450 ° F temperatūroje 10 minučių, tada apverskite ir kepkite dar 10 minučių.
4. Supilkite padažą ir vėl kepkite.
Išimkite iš orkaitės ir aptepkite trupučiu buivolių padažo. Kepkite, kol žiedinio kopūsto sparneliai bus tamsūs ir traškūs aplink kraštus, 12–15 minučių. Negailėkite šio kepimo laiko! Norite suteikti gėlynams daug laiko karamelizuotis ir traškėti aplink kraštus.
5. Aptepkite dar buivolių padažu ir patiekite!
Sparneliai yra puikus užkandis ar užkandis atskirai, bet mes taip pat mėgstame juos su rančo padažu arba veganišku rančiniu padažu, skirtu panirti. Mėlynojo sūrio padažo recepto neturiu, bet tai klasikinis derinimas su buivolo sparneliais. Jei jums labiau patinka, kad jis būtų rančoje, bet kokiu atveju, pirmyn! Mėgaukitės su morkų ir/arba salierų lazdelėmis ant šono.
Žemiau raskite visą receptą su matavimais.
Patarimai, kaip pasigaminti GERIAUSIŲ Buffalo žiedinių kopūstų
- Nepraleiskite pergamentinio popieriaus. Šiam receptui tai būtina. Be jo žiedinio kopūsto sparneliai prilips prie skardos, kai bandysite juos apversti. Net su pergamentu būtinai naudokite mentele ir atsargiai apverskite. Jau po 10 minučių kepimo juos supanti tešla tebėra trapi, o vartymo metu ji gali lengvai plyšti.
- Prieš patiekdami aptepkite dar padažu. Būkime sąžiningi: kad ir kokie puikūs būtų buivolo žiedinių kopūstų sparneliai, jie dažniausiai yra buivolių padažo priemonė. Kad tikrai pasigaustumėte troškimo verto buivolo skonio, du kartus aptepkite sparnelius padažu: vieną kartą kepimo viduryje ir vieną kartą prieš patiekdami. FYI, tai nėra servetėlių neprivaloma užkandžių situacija.
- Valgykite juos iš karto. Na, gal ir ne tuoj patnes šie stumbrų žiedinių kopūstų kąsneliai būna itin karšti, kai jie išimami iš orkaitės. Tačiau jie geriausiai iškeps per kelias minutes, kai dar šilti, o jų kraštai skaniai traškūs. Jei lieka likučių, laikykite juos sandariame inde šaldytuve iki 3 dienų. Jie nebus traškūs, bet vis tiek bus puikaus skonio!
Daugiau mėgstamų užkandžių ir užkandžių
Jei jums patinka šie kepti buivolo žiedinių kopūstų sparneliai, išbandykite vieną iš šių skanių užkandžių ar užkandžių:
Buffalo žiedinio kopūsto sparneliai
Aptarnauja 4
Šie kepti buivolo žiedinių kopūstų sparneliai yra toks smagus užkandis ar užkandis! Jie turi nenugalimų traškių kraštų ir skanų aštrų, aštrų skonį. Perduokite servetėles!
- ⅔ puodelis universalūs miltai, šaukštu ir išlygintas
- ¼ puodelis kukurūzų krakmolo
- 1 šaukštelis česnako milteliai
- 1 šaukštelis svogūnų milteliai
- 1 šaukštelis paprika
- ½ šaukštelis jūros druska
- ¾ puodelis vandens
- 1 žiedinių kopūstų, apie 2 svarus, suskirstytas į didelius žiedynus
- Buffalo padažas, valymui
- Rančo persirengimas arba veganiška ranča, panardinimui, neprivaloma
Neleiskite ekranui užtemti
-
Įkaitinkite orkaitę iki 450 ° F ir dvi dideles kepimo skardas išklokite pergamentiniu popieriumi.
-
Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, kukurūzų krakmolą, česnako miltelius, svogūnų miltelius, papriką ir druską. Įpilkite vandens ir plakite iki vientisos masės. Sudėkite žiedinių kopūstų žiedynus ir išmaišykite, kad apsemtų.
-
Iš tešlos iškelkite žiedinių kopūstų žiedynus, kad tešlos perteklius nuvarvėtų atgal į dubenį. Išdėliokite vienu sluoksniu ant paruoštų kepimo skardų ir kepkite 10 min. Mentele atsargiai apverskite žiedynus. Kepkite dar 10 minučių, sukeisdami keptuves ant orkaitės grotelių.
-
Išimkite žiedinį kopūstą iš orkaitės ir aptepkite trupučiu buivolių padažo. Kepkite dar 12–15 minučių arba kol žiedinis kopūstas bus tamsus ir traškus aplink kraštus.
-
Išimkite iš orkaitės ir aptepkite papildomu buivolių padažu. Jei norite, patiekite su ranča panardinimui.