Siekdami išnaudoti šias ilgas, šaltas žiemos dienas, kreipiamės į kai kuriuos mėgstamiausius patogius maisto produktus. Nuo vyne troškintos mėsos iki aluje troškintos žuvies ir traškučių – čia yra keletas mūsų skanių ir patogių maisto produktų.
Alubia Blancas su baltojo vyno moliuskais ir ispanišku chorizo
Skanus jūros gėrybių patiekalas, kurį pakankamai lengva paruošti skaniai savaitės vakarienei.
Coq Au Vin
Prancūzų klasika, kuri suteikia maksimalų žiemos komfortą.
Kreminė sviesto moliūgų sriuba su šeriu
Norėdami gauti geriausius rezultatus, derinkite kreminius moliūgų skonius šioje sviestinėje moliūgų sriuboje su šeriu su ąžuoliniu baltuoju vynu.
Girtas krabas
Dungeness krabas sugeria alaus ir vyno skonį.
Anglų bitter Fish and Chips
Angliškas kartaus elis palengvina tešlą šiuo moderniu aludės klasikos stiliumi.
Figos ir raudonajame vyne troškintas avienos kotelis
Vyne troškintos ėrienos blauzdos gali būti jūsų šventinio vakarėlio žvaigždė.
Prancūziška svogūnų sriuba
Baltasis vynas (arba cheresas) paaukština tradicinę prancūzišką sriubą pagal šį David Lebovitz receptą.
Karė Karė
Lėtai ruošiamas troškinys sujungia vyne troškintas jaučio uodegas ir traškias daržoves, o jį subalansuoja pikantiškas ir saldus kreminio žemės riešutų sviesto priedas, suteikiantis greitą kulinarinį pabėgimą į Filipinus.
Grybų čiobrelių šerio sriuba
Šioje sočioje, pikantiškoje grybų sriuboje naudinga gerai užpilti sauso šerio.
Skrudinti brokoliniai su vyno grybais
Nuoširdus vyno purslas priverčia šį daržovių gausų garnyrą skambėti.
Rūkyta vištienos ragu su Mezcal, Čilės ir alyvuogėmis
Šiame sodriame ragu Mezcal akcentuoja dūminius čili.
Triufelis kalakutiena su baltojo vyno padažu
Manote, kad kalakutiena skirta tik šventėms? Šis triufeliais ir sviestu užpiltas paukštis yra drėgnas, auksinis ir puikiai tinka mėgautis visą žiemą.