Šie skrudinti pankolio skiltelės yra švelnūs, saldūs ir giliai karamelizuoti. Papuošti citrinos žievele ir (arba) parmezanu, jie yra skanus garnyras.





Šis skrudintų pankolių receptas yra vienas iš mano visų laikų mėgstamiausių garnyrų. Dievinu skrudintus brokolius, skrudintus žiedinius kopūstus ir skrudintas morkas, bet labiausiai man gali patikti skrudinti pankoliai.

Neapdorotas pankolis turi ryškų anyžių skonį ir traškią tekstūrą. Kita vertus, skrudinti pankoliai yra gražiai švelnūs, beveik šilkiniai. Kai jis karamelizuojamas orkaitėje, jo saldymedžio skonis virsta kažkuo saldesniu, riešutiškesniu ir sodresniu. Daugiau nieko panašaus nėra.

Jei niekada nebandėte skrudintų pankolių, tikiuosi, kad greitai tai išbandysite. Patiekite jį kaip garnyrą prie bet kokios savaitės vakarienės arba papuoškite jį tokiais garnyrais kaip citrinos žievelė ir parmezanas šventiniam patiekalui. Šį receptą lengva paruošti ir beprotiškai skanus. Jums patiks turėti jį galinėje kišenėje!


Pankolių svogūnėliai, šviežia citrina, alyvuogių aliejus, druska, pipirai ir parmezano sūris ant marmurinio paviršiaus


Kaip kepti pankolį

Pankolį sudaro baltas svogūnėlis su šviesiai žaliais koteliais ir plunksniškais, į krapus panašiais lapeliais. Jei niekada nedirbote su pankoliu, jums gali kilti klausimas, nuo ko pradėti. (Kaip jį supjaustyti? Kokias dalis galite valgyti?)

Peržiūrėkite mano vadovą, kaip virti pankolius, kad gautumėte atsakymus į tokius klausimus.

Kai būsite pasiruošę gaminti skrudintą pankolį, jums reikės štai ko:

Keptų pankolių ingredientai

  • Žinoma, pankolis! Dviejų vidutinių ir didelių lempučių pakanka keturioms. Maisto prekių parduotuvėje galite rasti pankolių su pritvirtintais koteliais ir lapeliais arba be jų. Čia veikia bet kuri parinktis. Jei jūsų lemputės jų turi, nupjaukite. Dalį lapelių pasilikite papuošimui. Aš mėgstu naudoti stiebus ir papildomus lapelius naminiame daržovių sultinyje.
  • Ypač tyras alyvuogių aliejus – Tai padeda pankoliams suminkštėti ir karamelizuotis orkaitėje.
  • Ir druskos bei pipirų – Kad pankolio skonis būtų saldus ir pikantiškas.

Žemiau raskite visą receptą su matavimais.


Skrudinti pankoliai ant kepimo skardos


Gaminimo būdas ir patarimai

Visą skrudintų pankolių receptą su išmatavimais galite rasti žemiau, bet kol kas čia pateikiama nuosekli apžvalga, kaip viskas vyksta:

Pradėkite pankolį supjaustydami griežinėliais. Svogūnelius perpjaukite per pusę išilgai. Tada kiekvieną pusę supjaustykite 1 colio pleištais.

Pankolį pagardinkite alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais. Vienu sluoksniu paskleiskite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

Skrudinkite 400 ° F temperatūroje 20 minučių, tada apverskite ir kepkite dar 20–25 minutes arba kol pankolis suminkštės ir paruduos.

  • Patarimas: Jei pankolis po 45 minučių gerai apskrus, bet kraštai vis dar tvirti, išimkite iš orkaitės ir uždenkite folija. Atidėkite 5–10 minučių. Kai jis yra po folija, jis ir toliau garuos ir minkštės.

Kaip patiekti skrudintą pankolį

Kai būsite pasiruošę patiekti, skrudintus pankolius išdėliokite ant lėkštės ir išspauskite citrinos sultimis.

Skanu ir vienas, bet man dar labiau patinka su tokiais garnyrais:

Jis puikiai dera su bet kokiu paprastai pagamintu baltymų ar makaronų patiekalu. Man patinka su vegetariška lazanija ir kepta ziti.

Likę skrudinti pankoliai gerai išsilaiko iki 3 dienų sandariame inde šaldytuve. Štai keli skanūs jo panaudojimo būdai:

Arba tiesiog pašildykite mikrobangų krosnelėje ir mėgaukitės kaip garnyru!


Skrudinto pankolio receptas


Daugiau pankolių receptų, kuriuos reikia išbandyti

Jei jums patinka šis skrudintas pankolis, išbandykite vieną iš šių paprastų pankolių receptų:

Skrudintas pankolis

Paruošimo laikas: 10 minučių

Virimo laikas: 40 minučių

Visas laikas: 50 minučių

Aptarnauja 4

Šis skrudintų pankolių receptas yra lengvas ir skanus garnyras! Pleištai gražiai švelnūs ir karamelizuoti. Mėgstame juos su tokiais garnyrais kaip citrinos žievelė, parmezanas ir (arba) džiūvėsėliai.

  • 2 vidutinių arba didelių pankolio svogūnėlių
  • nuo 1 iki 2 šaukštai aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus
  • Jūros druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų
  • Citrinos skiltelė, už suspaudimą

Neleiskite ekranui užtemti

  • Įkaitinkite orkaitę iki 400 ° F ir didelę kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi.

  • Pankolių svogūnėlius nupjaukite ir atidėkite papuošimui. Pankolį perpjaukite per pusę išilgai ir kiekvieną pusę supjaustykite 1 colio griežinėliais.

  • Ant kepimo skardos sudėkite pankolio skilteles. Apšlakstykite 1 šaukštu alyvuogių aliejaus, pabarstykite druska ir pipirais ir išmeskite, kad apsemtų. Jei pankoliai atrodo sausi, įpilkite iki 1 šaukšto aliejaus, kad jis lengvai pasidengtų.

  • Tolygiai paskirstykite ant kepimo skardos ir kepkite 20 minučių. Apverskite, tada kepkite dar 20–25 minutes arba tol, kol kraštai taps minkšti ir auksinės rudos spalvos. Jei pankolis gerai parudavęs, bet kraštai vis dar tvirti, išimkite iš orkaitės ir laisvai uždenkite folija 5–10 minučių, kad išgaruotų ir dar šiek tiek suminkštėtų.

  • Perkelkite į serviravimo lėkštę ir išspauskite citrinos sultimis. Papuoškite norimais priedais, pagardinkite pagal skonį ir patiekite.



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -