Buvo laikai, kai mieliau būčiau buvęs su guma plaukuose nei degtine gėrime. Netrukus, kai persikėliau į Niujorką, amatų kokteilių revoliucija įsibėgėjo. Rugiai buvo kilmingi, o daugelis išrankiausių miesto barmenų šaipėsi iš degtinės.
Laimei, švytuoklės svyruoja, laikai keičiasi, o kokteilių kultūra subrendo. (Norėčiau tikėti, kad taip pat turiu.) Šiomis dienomis geriausi baro profesionalai ir kokteilių entuziastai ragina visus mėgautis puikiai pagamintomis to, ko tik nori, versijomis, nesvarbu, ar tai būtų klasikinis Manhetenas, mezcal Old Fashioned, ar putojanti degtinė. soda. Man visa tai yra puikus priminimas, kad galite būti atsidavę kokybiškiems gėrimams nežiūrėdami į save per daug rimtai.
Be to, ten yra keletas labai puikių degtinių. Neseniai mane ypač sužavėjo Airem Organic Vodka – kviečių spiritas iš Ispanijos. Distiliuotas varinėse distiliavimo kamerose su Siera Nevados kalnų šaltinio vandeniu, jis turi citrusinę nosį ir apdailą, taip pat lengvą korpusą, kuris vis dar atlaiko gėrimus. Man patinka išryškinti jo augalines natas pikantiškuose kokteiliuose, tokiuose kaip „Bloody Marys“, žolinė „Vodka Collins“ arba, kai jaučiuosi ypač ikonoklastiška, ledinis „Dirty Martini“. 29,99 USD, missionliquor.com