Galima sakyti, kad Alba Huerta, Meksikos amerikiečių Hiustono ir buvęs „Imbibe 75“ metų barmenas, gimė kaip baro savininkas. „Nuo jauno amžiaus aš buvau pritrauktas prie idėjos sukurti erdvę, kurioje žmonės galėtų susirinkti, švęsti ir dalintis istorijomis“, – sako ji. Bėgant metams, jos pačios patirtis, pavyzdžiui, Bobby Heugel „Anvil Bar & Refuge“ valdymas, o meilė svetingumui ir vietiniai skoniai padėjo formuoti jos svajonių juostos koncepciją. „Buvau pasirengusi sukurti tai, kas iš tikrųjų su manimi rezonuoja ir buvo skirtingas požiūris į kokteilius mano bendruomenėje.“

Julepas, kuris lapkritį šventė savo 10 -metį, ne tik tapo ta vieta, bet ir duoklė Hiustono maisto kultūrai ir tradicijoms. „Man buvo labai svarbu švęsti ir išsaugoti šias tradicijas įtraukiančiai ir pagarbiai – nuo mūsų kokteilių iki mūsų dekoro – kartu padedant pakelti Hiustono kulinarijos pramonę“.

Čia Huerta dalijasi „Julep“ kilme ir evoliucija, pradedant nuo pirmojo ėjimo į tuščios baro erdvę iki laimėjimo Hiustono pirmojo Jameso Beardo apdovanojimo ir kas toliau.

Alba Huerta:

Kai pirmą kartą žengiau į dabartinę Julepo erdvę, pajutau tiesioginį ryšį. Tuo metu daugiau kaip 110 metų pastatas turėjo nesenstantį žavesį ir turtingą istoriją, kurią, mano žiniomis, atneš gylį ir charakterį į juostą. Tai jautėsi šilta, kviečianti ir pripildyta potencialo. Aš akimirksniu galėčiau įsivaizduoti vietą, kur spindėtų Hiustono dvasia ir svetingumas – baras, kuris jautėsi tiek padidėjęs, tiek prieinamas – vieta, kur kiekvienas kokteilis yra pagamintas atsargiai, o svečiai jaučia, kad jie žengia į mėgstamą erdvę. Norėjau sutelkti dėmesį į aukštos kokybės ingredientus ir tikrą svetingumą, suteikdamas Hiustono baro patirtį, kuri yra tikrai savotiška ir įtraukianti.

Gebėjimas tarnauti ir būti šios bendruomenės dalimi buvo vienas prasmingiausių Julepo kelionės aspektų.

Tai, ko aš neįsivaizdavau, buvo gilus bendruomenės jausmas, kuris augs aplink Julepą. Laikui bėgant, tai tapo ne tik juosta. Tai susibūrimo vieta, kuri suartina žmones ir skatina ryšį. Gebėjimas tarnauti ir būti šios bendruomenės dalimi buvo vienas prasmingiausių Julepo kelionės aspektų. Mes nuoširdžiai mylime savo bendruomenę, ir tai mus myli.

Tie ankstyvieji metai buvo tikras išbandymas. Aš žongliruodavau per daug vaidmenų ir turėjau išmokti skirtumo tarp barmeno ir baro valdymo, kiek įmanoma geriau, tada pamažu įsitraukdamas į tikro verslo operatoriaus vaidmenį. Tinkamos komandos sudarymas, išlaikant paslaugų nuoseklumą ir naršant nenuspėjamus naujo verslo valdymo aspektus, visi buvo su staigiomis mokymosi kreivėmis. Tai buvo apie mūsų ritmo paiešką, atradimą, kas rezonuoja su svečiais, ir greitai prisitaikyti.

Būti dešimtmečiu jaunesnis tikrai padėjo. Aš turėjau energijos ir važiuodavau įveikti kiekvieną iššūkį. Ore buvo neįtikėtinas jaudulys, kai žmonėms buvo įdomu, ką mes atnešėme į sceną. Kiekvienas naktis buvo praktinis denis, kuris šurmuliavo mokymosi, prisitaikymo ir rafinavimo energijos energiją. Aš linkęs jį atminti. Bet mums prireikė dviejų papildomų mėnesių, kad gautume licenciją išduodant leidimą. Tas laukimo laikotarpis buvo žiaurus. Atrodė, kad kiekviena diena buvo naujas kantrybės ir atkaklumo išbandymas, tačiau tai taip pat išmokė mane atsparumo. Kai ši kliūtis buvo išvalyta, buvo malonu žiūrėti, kaip Julepo asmenybė formuoja ir susisiekė su tais pirmaisiais svečiais, iš kurių daugelis tapo mūsų nuolatiniais ir toliau prisijungia prie mūsų kiekviename renginyje.

Julepas tikrai išaugo į savo tapatybę, tapdamas prasminga bendruomenės dalimi. Šiandien mums pasisekė, kad turime gyvybingą nuolatinių ir naujokų, kurie švenčia gaires, atsipalaiduoja ir jungiasi vienas su kitu. Nei vienas iš jų nebus įmanomas be mano vadovybės komandos ir neįtikėtinų darbuotojų, kurių atsidavimas ir talentas kiekvieną dieną atgaivina juostą. Jie sukuria šiltą, svetingą atmosferą, kuri priverčia svečius jaustis kaip namie ir yra bendros istorijos ir mūsų užmezgamų specialių ryšių širdis.

(Džeimso barzdos apdovanojimas) nebuvo tik mano pergalė; Tai buvo mūsų ir mūsų bendruomenės.

Kai kurie geriausi momentai, kai „Julep“ darbuotojai yra iš gilių obligacijų, kurias mes sukūrėme per daugelį metų, pavyzdžiui, kaip komanda susibūrė palaikyti vienas kitą per kelis uraganus ir pandemiją. Net naršydami po asmeninius iššūkius, visi pasirodė, kad padėtų, nesvarbu, ar tai savanoriška veikla, ar patiektų patiekalų, ar tiesiog buvimas vienas kitam. Kitas ypatingas momentas buvo švęsti Hiustono ir Julepo pirmąjį Jameso Beardo apdovanojimo pergalę kartu. Stebėti, kaip personalas su pasididžiavimu užsidega, nes pasidalinome, kad pasiekimas buvo neįtikėtinas. Tai nebuvo tik mano pergalė; Tai buvo mūsų ir mūsų bendruomenės.

Aš taip pat puoselėju mažesnes, kasdienes pergales – naktimis, kai komanda puikiai moka sinchronizavimą, su paslauga mūsų svečiams priešakyje arba kai naujas darbuotojas įvaldo paslaugas. Tos bendros sėkmės ir asmeninio augimo akimirkų verta visas sunkus darbas.

Mes ir toliau tobuliname savo pasiūlymus ir giliname savo bendruomenės šaknis. Mes planuojame keletą unikalių bendradarbiavimo ir tyrinėjame naujus būdus, kaip pasidalyti istorijomis per savo kokteilius. Asmeniškai aš džiaugiuosi galėdamas mokytis ir rasti būdų, kaip išplėsti Julepo poveikį, tuo pačiu siekdamas naujos kūrybinės įmonės. Be to, mes dirbame prie naujos juostos koncepcijos, vadinamos „Parlor“ Hiustono širdyje. Daugiau ateina į tą frontą. Bet mes negalėjome labiau jaudintis, kad padarysime puikų ženklą miksologijos srityje.

Noriu, kad žmonės žinotų, jog „Julep“ yra ne tik kokteiliai. Kalbama apie bendruomenės puoselėjimą ir šiltos, svetingos erdvės kūrimą visiems, einantiems pro duris. Mūsų programa pagrįsta įtraukimu, kai kiekvienas darbuotojas turi sukurti kokteilį, įkvėptą jų patirties ir kultūrų. Mūsų tikslas visada buvo priversti žmones jaustis susijusiems – skoniams, istorijoms ir vienas kitam.

Kaip pasakyta Caroline Pardilla

Mylimoji „Julep Classic“, vyšnių atšokimas. | Julie Soefer nuotrauka





Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -