Kai temperatūra šilta ir vasara artėja, Romas užima svarbiausią vietą. Ir nors „Rums“ pasirinkimas yra didžiulis, viena unikaliausių variantų, kuriuos galite pridėti prie jūsų namų juostos, yra Tanduay Azijos romas, ypač jų sidabras.
Iš Filipinų, „Tanduay Azijos romo sidabras“ yra apdovanojimus pelnęs rumų, senų iki penkerių metų Burbono statinėse ir pagamintas iš paveldo Azijos cukranendrių, auginamų turtingame Bacolodo, Filipinų vulkaniniuose dirvožemiuose, mišinys. „Tanduay Rum“ buvo pagamintas nuo 1854 m. Ir, nors jis ilgą laiką buvo viena geriausiai saugomų Azijos paslapčių, šiandien ją atranda barmenai ir romo entuziastai visame pasaulyje.
„Tanduay Azijos romo“ sidabras turi subtilų saldumą su atogrąžų vaisių ir vanilės natomis ir sklandžia apdaila, todėl jis puikiai tinka gurkšnoti tiesiai arba maišyti į kokteilius, pavyzdžiui, vyšnių žiedų mulą. Norėdami rasti butelį, apsilankykite ReserveBar.com.
Vyšnių žiedų mulas
1 uncija. Vyšnių žiedų sirupas
1 uncija. Imbiero sirupas
1/4 uncijos. Šviežios laimo sultys
1 1/2 uncijos. Imbiero ale
Įrankiai: purtyklė, filtro
Stiklas: Tumbleris
Gamintojas: kalkių gabaliukas, imbiero gabaliukas, valgomieji gėlių žiedlapiai
Sumaišykite pirmuosius 4 ingredientus purtyklėje su ledu ir purtykite, kad atvėstumėte. Įlepinkite į stiklinę ir viršuje su imbiero ale. Garnyras.
Vyšnių žiedų sirupasKruopščiai nuplaukite 1–2 puodelius vyšnių žiedų (be stiebų). Jei naudojate šviežius žiedus, pamirkykite juos vandenyje su 1 šaukšteliu. kepimo sodos 5–10 min. Jei naudojate išsaugotas vyšnių žiedų gėles, 20–30 minučių pamirkykite jas šaltame vandenyje, kad pašalintumėte druskos perteklių. Išmeskite vandenį. Puode sumaišykite nuplautas vyšnių žiedus su 1 puodeliu vandens ir 1 puodelį granuliuoto cukraus ir užvirkite. Troškinkite 5 minutes, tada ištieskite vyšnių žiedus. Grįžkite į šilumą, tada virkite, kol sutirštės į sirupą. Perkelkite į buteliuką ir palaikykite šaldytuvą iki 2 savaičių.