Šis kiaušinių benedikto receptas skonis taip, kaip jis yra iš restorano, tačiau jį lengva pagaminti namuose! Mano turtingas, kreminis „Hollandaise“ padažas paima jį virš viršaus.
Šis kiaušinių benedikto receptas garantuojamas. Jį sudaro traškūs angliški bandelės, su kuriomis viršuje yra tobulai supjaustyti kiaušiniai, kreminis, svajingas naminis hollandaise padažas ir sultingos pomidorų griežinėliai (vietoj tradicinės Kanados lašinių).
Man patinka tai gaminti, kai rengiu draugus ar šeimą priešpiečiams, nes net jei tai Skonis Kaip kažkas iš restorano, tai yra stebėtinai paprasta. Jūs netgi galite padaryti keletą paruošimo būdų!
Visą receptą galite rasti šio įrašo apačioje. Pakeliui aš pasidalinu savo geriausiais patarimais, kaip padaryti kiaušinius Benediktą, taip pat teikiu pasiūlymus ir instrukcijas.
Aš žinau, kad kiaušiniai Benediktas jaučiasi išgalvotas, tačiau pažadu, kad greitai padarysite tai kaip profesionalas! Pasiruoškite svečiams ir sau!
Kiaušinių benedikto ingredientai
Šis kiaušinių benedikto receptas turi keturis pagrindinius komponentus:
- Anglų bandelės – Mes to nedarome nuo nulio! Naudokite geros kokybės angliškus bandeles iš kepyklos ar maisto prekių parduotuvės. Patarimas: Ar norite naudoti naminę bazę? Pakeiskite angliškas bandelių puses perpus mažus sausainius!
- Supjaustyti pomidorai -Tradiciniai „Benedict“ kiaušiniai turėtų ant jo gabaliuką Kanados lašinių gabaliuku, tačiau aš mėgstu subanruoti pomidorų griežinėlius šviežesniam, be mėsos.
- Pažymėti kiaušiniai – virti, kol baltieji bus tvirti, bet tryniai vis dar yra sloga.
- Hollandaise padažas – Šis prancūziškas padažas yra klasikinis „Benedict“ kiaušinių padažas. Tai kiaušinių trynių, ištirpinto sviesto, citrinos sulčių ir kajeno pipirų emulsija (aš taip pat pridedu Dijono garstyčių!). Nors jis tradiciškai gaminamas dvigubame katile, aš darau savo maišytuvą, kad gaučiau nepriekaištingą nuorodą.
Man patinka papildyti savo kiaušinių benediktą Smulkintos šviežios žolelės kaip laiškinis česnakas ir krapai. Jie subalansuoja sodrius kiaušinius ir padažą ir prideda gražų žalią žalią.
Žemiau rasite visą receptą su matavimais.
Kaip gaminti kiaušinius benediktą
Šis receptas turi tris pagrindinius veiksmus:
- Gaminti „Hollandaise“ padažą
- Kiaušinių brakoninimas
- Surinkimas ir patiekimas
Pradėkite gaminti „Hollandaise“ padažą.
Sumaišysite kiaušinių trynius, citrinos sultis, kajeno pipirus, dijono garstyčias ir druską. Ištirpinkite sviestą ant viryklės. Tada, kai maišytuvas veikia žemai, lėtai srautu į karštą lydytą sviestą, kad būtų sukurtas kreminis padažas.
- Patarimas: Įpilkite sviesto palaipsniui, kad padažas emulsytų ir sutirštės.
Norėdami gauti daugiau patarimų, peržiūrėkite mano „Hollandaise“ padažo receptą!
Tada kiaušiniai.
Įtraukite kiekvieną į atskirą ramekiną. Tada švelniai užvirkite puodą vandens. Į vandenį įpilkite baltojo vyno acto purslų, kad kiaušiniai koaguliuotų, tada išmaišykite vandenį taip, kad jis judėtų sukamaisiais judesiais.
Įmeskite pusę kiaušinių į vandenį, dar kartą švelniai maišykite ir troškinkite 3 1/2 – 4 minutes arba kol kiaušinių baltymai bus nustatyti.
Pakartokite su likusiais kiaušiniais.
- Patarimas: Įtraukus kiaušinius į atskirus dubenėlius, lengva juos švelniai įstumti į vandenį. Tai padeda jiems išlaikyti savo formą.
Norėdami gauti daugiau patarimų, peržiūrėkite mano vadovą, kaip pamiršti kiaušinį!
Pagaliau surinkite ir patiekite!
Kol kiaušiniai gamina, perpus ir skrudina angliškus bandeles. Kiekvieną pusę užpilkite vienu ar dviem pomidorų griežinėliais, kiaušiniu ir gausiu lašeliu hollandaise padažo. Pabarstykite šviežiomis žolelėmis ir patiekite.
Ką tarnauti su kiaušiniais benediktu
Šis kiaušinių benedikto receptas yra savaime skanus valgis, tačiau kai aš jį gaminu ypatingai progai, aš paprastai patiekiu jį su keliais garnyrais. Man patinka tai suporuoti su šiais receptais:
„Make-Ahead“ patarimai
Visiškas atskleidimas: „Hollandaise“ padažas ir kiaušiniai iš poakmedžių yra geriausi, kai jie šviežiai virti. Bet jei jūs kuriate šį susirinkimo receptą, aš visiškai noriu atlikti keletą paruošimo būdų.
Čia yra du būdai, kaip tai padaryti:
- Hollandaise padažas: Padarykite jį iki 2 dienų iš anksto ir laikykite jį šaldytuve esančiame hermetiškame inde. Švelniai pašildykite jį dvigubame katile arba nedideliame puode ant viryklės, dažnai maišydami ir įpilkite karšto vandens, jei reikia, kad jį ploni.
- Kiaušiniai kiaušiniai: Padarykite juos iki 1 valandos iš anksto. Perkelkite juos iš verdančio vandens į ledo vandens dubenį, kad sustabdytumėte virimo procesą, tada atvėsinkite šaldytuve. Norėdami pakartotinai pašildyti, prieš patiekdami, numeskite juos atgal į troškinantį vandenį 15–30 sekundžių.
Daugiau pusryčių receptų, kuriuos reikia išbandyti
Jei jums patinka šis „Eggs Benedict“ receptas, išbandykite vieną iš šių klasikinių pusryčių. Toliau:

Kiaušinių benediktas
Tarnauja 4
Šis „Eggs Benedict“ receptas yra skanūs pusryčiai ar priešpiečiai! Aš viršaus skrudintus angliškus bandeles su kiaušiniais, kreminiu hollandaise padažu ir sultingomis pomidorų griežinėliais, o ne Kanados lašiniais. Peržiūrėkite aukščiau esantį tinklaraščio įrašą, kuriame pateikiami patarimai!
Kiaušiniams benediktui
- 8 dideli kiaušiniai
- 1 Šaukštis Baltojo vyno actas
- 4 Anglų bandelės
- 2 pomidoraiAr supjaustytas
- Jūros druska ir šviežiai malti juodieji pipirai
- Smulkintos švieži česnakaiAr garnyrui
- Smulkintos šviežios krapaiAr garnyrui
Neleiskite savo ekranui tamsėti
- Padarykite „Hollandaise“ padažą: Į maišytuvą padėkite kiaušinių trynius, citrinos sultis, garstyčias, druską ir kajeną. Sumaišykite 5–15 sekundžių arba kol mišinys putoja.
- Įdėkite sviestą į nedidelį puodą ant vidutinės ir žemos ugnies. Virkite, maišydami, kol ištirps. Išlydytą sviestą perkelkite į stiklinį skysčio matavimo puodelį, kad jį būtų lengva užpilti. Kai maišytuvas veikia žemai, lėtai supilkite karštą sviestą, sumaišykite, kol padažas bus emulssifikuotas. Padažas turėtų būti storas, bet pilamas konsistencija. Jei jis yra per storas, susimaišykite į karštą vandenį, 1 šaukštą vienu metu, kad jį atlaisvintumėte. Atidėkite kiaušinius.
- Pažvelkite į kiaušinius. Keturių kiaušinių įtrūkę į keturis atskirus mažus dubenėlius arba ramekins. Įmeskite vidutinį vandens puodą švelniai užvirti. Įpilkite acto ir išmaišykite vandenį taip, kad jis judėtų sukamaisiais judesiais. Švelniai įmeskite kiaušinius į vandenį, duokite vandeniui dar švelniai maišykite ir virkite 3 minutes ir 30 sekundžių iki 4 minučių. Norėdami išsiaiškinti kiaušinius iš vandens, ir patikrinkite, ar nėra vandens. Atidėkite ir pakartokite su likusiais kiaušiniais.
- Surinkite kiaušinius „Benedict“: supjaustykite angliškus bandeles per pusę ir lengvai skrudinkite.
- Kiekvieną pusę užpilkite pomidorų gabaliuku ir kiaušiniu. Kiaušinį pagardinkite druska ir pipirais, tada gausiai lašinkite su „Hollandaise“ padažu. Papuoškite šviežiais laiškiniais česnakais ir krapais ir nedelsdami patiekite.