Svetingumas vyks Giorgio Bargiani kraujyje. Atvykęs iš Pizos, Italijos, kur jis pradėjo savo šeimos restoraną, „Bargiani“ prisijungė prie pagirtų Connaught Bar Londone 2014 m. Šiandien jis dirba „Mixology“ direktoriaus padėjėju, savo kūrybiškumu ir įtaka išplėsta į pasaulinę baro sceną. Naujausias jo aistros profesijai pasireiškimas yra jo paties stiklo indų linija „Bar/Giani“, sukurta bendradarbiaujant su „Global Design Brand Nude“. Mes susisiekėme su „Bargiani“, norėdami kalbėti apie kolekciją, jo požiūrį į svetingumą ir neginčijamą gražų kokteilių taurę.

IMBIBE: Jūsų reputacija už baro prieš jus. Ar galite papasakoti, kaip jūs kreipiatės į miksologiją ir ką jums reiškia svetingumas?

Giorgio Bargiani: Manau, kad „Mixology“ daugiausia susijusi su kūrybingu mūsų profesijos aspektu, kuris, kaip barmenas, mane jaudina ir kasdien motyvuoja tyrinėti ir atrasti naujų skonių, technikų ir indų, kad visada pristatytų ką nors naujo mūsų svečiams. Tačiau svetingumas, man reiškia skirti laiko žmonėms – kiekvienam sąveikai, kad kiekvienam asmeniui, kuriam reikia laiko aplankyti mus, kiekvienam sąveikai.

Kaip atsirado galimybė bendradarbiauti su nuogu? Ar kada nors pagalvojai apie savo stiklo indų linijos projektavimą?

Beveik prieš dvejus metus susisiekėme su nuogu. Ir nuo pirmojo susitikimo mes atradome suderinimą ir bendrą viziją, kad sukurtume elegantišką, tačiau universalų stiklo indų asortimentą, kad galėtume bendrauti su barmenų bendruomene. Aš svajojau turėti savo stiklinių indų kolekciją, nors kartais maniau, kad iš tikrųjų niekada to niekada neįvyks. Tačiau šiandien aš tai laikau didžiuliu savo karjeros etapu, ypač su tokiu partneriu kaip nuogas.

Kodėl šiam linijai pasirinkote šiuos keturis specifinius stiklo indų tipus (taip pat maišant stiklą)? Koks buvo jūsų stiliaus įkvėpimas?

Aš pasirinkau suprojektuoti tai, kas išsiskirtų, tai padidins kiekvieną kūrinį, nepriklausomai nuo aplinkos. „Martini“ akiniai ir maišymo akiniai yra didžiulė dalis to, ką darau, todėl tai buvo būtina. Šiais laikais senamadiški ir aukšto lygio akiniai yra labai panašūs į talpą ir formą, todėl mano su stiebu ir minkštais kreivėmis bus skirtingi nuo to, kas dažnai naudojama šiomis dienomis. „Spritz“ stiklas apima vieną didžiausių tendencijų visame pasaulyje ir paprastai naudoja daugiau vyno taurės. Mes gyvename kokteilių minimalizmo epochoje, todėl šios kolekcijos stiliaus „visi stiebai“ jau prideda tą papildomą elementą kiekvienam kokteiliui.

Kaip manote, ar gražus stiklas daro įtaką bendrai kokteilių patirčiai?

Naudodami maistą, prieš ką nors suvalgome su akimis, ir tas pats pasakytina apie kokteilius – gražus stiklas kviečia mus gerti. Stiklo kėlimo ir tvarkymo veiksmas gali būti meditacinis arba priversti mus jaustis kaip progos dalis. Pavyzdžiui, terminas „kokteilių suknelė“ iš esmės apibūdina gyvenimo būdo įvykį.

Jei visą likusį gyvenimą galėtumėte turėti tik vieną kokteilį, kuris tai būtų ir kodėl?

„Piña Colada“, nes gyvenimas turi būti įdomus! Ir galiausiai man tai patiks atogrąžų vietoje.

Nuoroda į informacijos šaltinį

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -