TŠiandien „Old Forester“ išleido savo naują „Prohibition Era Still Proof Bourbon“. Išleidimo data (gruodžio 5 d.) patenka į panaikinimo dieną, istorinę dieną 1933 m., kai baigėsi nacionalinis draudimas. Šis riboto leidimo burbonas pagerbia Old Foresterio praeitį, kaip vieną iš nedaugelio distiliavimo gamyklų, kuriai draudimo laikotarpiu buvo legaliai leista gaminti viskį medicininiais tikslais.
1930-aisiais, kai seno viskio atsargos senka, tam tikrai grupei vyriausybės įgaliotų distiliuotojų, įskaitant Old Forester, buvo suteikta 100 dienų licencija gaminti daugiau viskio. Viskis, kurį per šį laikotarpį gamino Old Foresteris, buvo išpilstytas 130 balų, taip pat ir ši nauja išraiška, kaip linktelėjimas į distiliuotojo praeitį.
Šis aukštas įrodymas skirtas užfiksuoti drąsų, nepjaustytą tų istorinių 1930-ųjų statinių charakterį.
„Šis leidimas yra duoklė išradingumui, leidusiam Old Forester ištverti ir tapti stipresniam vienu iš sudėtingiausių amerikietiškojo viskio laikotarpių“, – sakė „Old Forester“ distiliavimo gamyklos meistro padėjėjas Caleb Trigo. „Šis burbonas leidžia pažvelgti į mūsų draudimo paveldo intensyvumą ir autentiškumą.
„Prohibition Era Still Proof Bourbon“ yra naujausias „Old Forester’s 117“ serijos narys, riboto leidimo, pvz., „High Angel’s Share“ ir „Botted-in-Bond Rye“, kolekcijos narys. Tai kainuoja 64,99 USD, ją galima įsigyti distiliavimo gamykloje, pasirinktuose Kentukio mažmenininkams ir gabenti internetu į valstijas, kuriose tai legalu.
Draudimo eros vis dar įrodymas Burbono degustacijos užrašai
Aromatas: Ant nosies ryškios apelsino žievelės subalansuotas šiltai skrudintas ąžuolas ir subtilios šokoladinės nugos, lazdyno riešutų ir medaus užuominos.
Gomurys: Nedelsiant paplitęs traškus obuolys, po kurio – sodri baklava ir šilti cinamono prieskoniai.
Baigti: Skonyje tvyro intensyvūs ruginiai prieskoniai ir baltieji pipirai, su trupučiu aštrių citrusinių vaisių.
Nuoroda į informacijos šaltinį