Wild Turkey’s Master’s Keep serija, išleista 2015 m., siekiant, kad meistras Distileris Eddie Russell galėtų parodyti savo unikalų požiūrį į burbono gamybą. Tačiau bėgant metams į asortimentą pateko pora ruginių viskių, pirmiausia su Cornerstone 2019 m., o dabar su Master’s Keep Triumph. Šis naujas leidimas yra maža partija, 10 metų senumo rugiai, todėl tai yra seniausias pagal amžių nurodytas ruginis viskis, kurį kada nors išleido Wild Turkey.

Norint sukurti bet kokią 10 metų dvasią, reikia šiek tiek nuspėti. Tačiau prieš 10 metų, tiksliai nežinodamas, kaip rinka pajus rugius po dešimtmečio, Eddie Russellas pasirinko ir padėjo ruginį viskį, kuris galiausiai taps „Master’s Keep Triumph“. Tai iš dalies įkvėpė jo sūnus Bruce’as Russellas, kuris yra „Wild Turkey“ asocijuotas maišytuvas ir yra artimas rugiams.

Ruginio viskio populiarumas smarkiai sumažėjo po uždraudimo, kuris neatsigavo iki šiuolaikinio kokteilių renesanso, kai barmenai pradeda pilti rugius, o vartotojai pradėjo jų prašyti. Tais sunkiais laikais daugelis prekių ženklų ištraukė rugius iš lentynų, tačiau „Wild Turkey“ ir toliau gamino savo ikoniškus 101 atsparius rugius. Pavadinimas Triumph reiškia šiuolaikinį rugių atgimimą ir Laukinės Turkijos pagarbą esminei Amerikos dvasiai.

Per 10 ąžuolo darbo metų „Master’s Keep Triumph“ sukūrė sudėtingą ir drąsų skonio profilį. Prasideda saldaus medaus ir gvazdikėlių natomis, pereina prie juodojo šokolado, datulių ir prieskonių, su sodriu mokos kavos ir juodųjų pipirų užbaigimu. Jis išpilstytas į butelius, kurių alkoholio kiekis yra 104, arba 52% alkoholio.

Daugelis ruginių viskių yra maišomi į klasikinius kokteilius, tokius kaip a Manhatanas arba Senamadiškas, ir jūs tikrai galite tai padaryti naudodami „Master’s Keep“. Tačiau prekės ženklas siūlo jį išbandyti tvarkingai arba ant uolų. 275 USD kaina taip pat gali garantuoti tokį gurkšnį.

„Wild Turkey Master’s Keep Triumph“ ribotu kiekiu galima įsigyti internetu, tam tikruose JAV mažmeninės prekybos centruose ir vietoje, distiliavimo gamyklos lankytojų centre.





Source link

By admin

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *