3/4 uncijos. sotol
3/4 uncijos. Blanco tekila
1/2 uncijos. šviežių laimo sulčių
1/2 uncijos. citrinos-laimo nuoširdus
1/4 uncijos. Ancho Reyes čili likeris
3 šaukštai druskos tirpalo (1 dalis jūros druskos ir 9 dalys vandens)
2 šaukštai jalapeño tinktūros
2 uncijos. atšaldyto sodos vandens ant viršausPriemonės: purtyklė, sietelis
Stiklas: akmenys
Garnyras: greipfruto žievelė
Sudėkite ingredientus, išskyrus sodos vandenį, į kokteilių plaktuvą su ledu. Pakratykite 5–6 sekundes, tada perkoškite į ledu užpildytą stiklinę ir užpilkite atšaldytu sodos vandeniu. Poe taip pat mėgsta išspausti greipfruto žievelę ant viršaus, kad būtų aromatingi, tada naudoti ją kaip garnyrą.
Citrinų-laimų širdisSumaišykite 1/4 puodelio cukraus su 1/2 šaukštelio citrinos rūgšties ir įdėkite 1 gramą citrinos žievelės ir 1/2 gramo laimo žievelės. Užvirinkite 1/4 puodelio vandens ir supilkite ant sausų ingredientų, maišydami, kad ištirptų cukrus, tada leiskite pastovėti 30 minučių. Įpilkite 9 gramus šviežių citrinų sulčių ir 30 gramų šviežių laimo sulčių ir išmaišykite, kad susimaišytų, tada perkoškite į indą.
Jalapeño tinktūraSumaišykite 8 uncijos. labai atsparios degtinės arba grūdų spirito su 3 uncijomis. vandens, 50 gramų
pjaustytų jalapenų ir 10 gramų kapotų habanerų; leiskite nusistovėti 24 valandas, tada nukoškite, išpilstykite į butelius ir atšaldykite.
Gartas Po, Mažasis KojotasČatanuga, Tenesis