Šie sveiki pusryčių taco yra mano mėgstamiausias būdas pradėti dieną! Pripildyti kiaušinių, pico de gallo ir avokadų, jie yra kvapnūs ir lengvai pagaminami.
Jei paklaustumėte visų Ostine, kur jie gauna mėgstamus pusryčių tacos, iš kiekvieno žmogaus gautumėte skirtingą atsakymą. Austiniečiai turi nuomonę apie pusryčių taco, kaip ir čikagiečiai apie picą.
Kai gyvenau Ostine, pusryčiams suvalgiau daugiau taco, nei kada nors galėjau pradėti skaičiuoti. Dauguma man patiko (kai kurių ne), bet išmėginusi juos visame mieste sužinojau, kad mano mėgstamiausia vieta gauti pusryčių taco… yra namuose.
Šis pusryčių taco receptas yra mano mėgstamiausias būdas pradėti dieną. Jame yra kiaušinienė, pagaminta iš pico de gallo ir čederio sūris, taip pat avokado griežinėliai, kalendra ir daug karšto padažo.
Šie pusryčių taco yra švieži, sveiki ir lengvai paruošiami ryte. Aš juos myliu ir manau, kad tu taip pat!
Kaip pasigaminti pusryčių tacos
Šis pusryčių taco receptas prasideda šiais paprastais ingredientais:
Ingridientai
- Kiaušiniai, žinoma! Jie sukuria patenkinamą, baltymų kupiną įdarą.
- Avokadų aliejus – Kiaušinių plakimui. Alyvuogių aliejus taip pat veikia!
- Pico de Gallo – Ši šviežių pomidorų salsa greitai paruošiamai kiaušinienei suteikia aštraus skonio. Dėl to įdaras panašus į kitus mano mėgstamiausius Ostino stiliaus pusryčius, migas, kurie yra kiaušinienė, plakta su pico de gallo, sūriu ir keptomis tortilijomis arba tortilijų traškučiais. Čia praleidžiu tortilijų traškučius, bet piko ir sūris vis tiek suteikia šiems tacos puikaus migas skonio!
- Čederio sūris arba meksikietiško sūrio mišinys – Suteikia kiaušinienei sodrumo ir aštraus skonio. Praleiskite jį, kad pagal šį receptą būtų be pieno.
- Avokadas – Man patinka jo kreminė tekstūra šiuose paprastuose tacos.
- Tortilijos – Man labiausiai patinka kukurūzų tortilijas, bet jei norite, drąsiai naudokite miltines tortilijas.
- Cilantro – Dėl šviežumo.
- Ir karšto padažo – Patiekite kartu su pusryčių taco, kad gautumėte aštraus, aštraus skonio!
Žemiau raskite visą receptą su matavimais.
Norėdami paruošti šį pusryčių taco receptą, pradėkite ruošdami kiaušinių įdarą. Vidutiniame dubenyje išplakite kiaušinius su žiupsneliu druskos.
Tada išvirkite pusę pico de gallo. Kepkite jį vidutinėje keptuvėje ant vidutinės ugnies, kol lengvai suminkštės, 3–5 minutes.
Į keptuvę įmuškite kiaušinius ir plakite, kol sustings. Galiausiai įmaišykite sūrį.
Tada surinkite tacos. Kiaušinių įdarą ir avokado griežinėlius paskirstykite tarp šiltų tortilijų. Ant viršaus uždėkite likusią pico de gallo ir šviežią kalendrą.
Mėgautis! Patiekimui nepamirškite karšto padažo.
Pusryčių tacos receptų variacijos
Man patinka šis receptas, kaip parašytas, bet jis tikrai lankstus. Nedvejodami pritaikykite jį savo mėgstamais priedais ar priedais. Štai keletas idėjų, kaip pradėti:
Praneškite, kokius variantus išbandote!
Maisto ruošimo patarimai
Šis receptas yra geriausias iškart po jo pagaminimo, bet jei norite pasistengti, galite tai padaryti iš anksto paruoškite pico de gallo.
Laikykite jį sandariame inde šaldytuve iki 3 dienų. Kai jis jau paruoštas, galėsite greitai surinkti tacos įtemptais rytais.
Daugiau mėgstamiausių pusryčių receptų
Jei jums patinka šie lengvi pusryčių taco, išbandykite vieną iš šių sveikų pusryčių receptų:
Pusryčių tacos
Aptarnauja 4
Neleiskite ekranui užtemti
-
Vidutiniame dubenyje išplakite kiaušinius su žiupsneliu druskos.
-
Vidutinėje nepridegančioje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite avokadų aliejų. Įpilkite pusę pico de gallo ir virkite maišydami 3–5 minutes arba kol lengvai suminkštės. Įmuškite kiaušinius ir plakite, kol sustings. Įmaišykite sūrį ir nukelkite nuo ugnies.
-
Norėdami surinkti pusryčių tacos, kiaušinius ir avokado griežinėlius padalinkite tarp tortilijų. Ant viršaus uždėkite likusią pico de gallo ir kalendra. Patiekite su karštu padažu.