Šis naminės jautienos ir brokolių receptas skonis kaip kiniškas išsinešimui!

Plonos marinuotos jautienos griežinėliai ir brokolių žiedynai troškinami saldžiame ir aštriame hoisin padaže.

padengta jautiena ir brokoliais
  • Jame yra visas jūsų mėgstamo išsinešimo recepto skonis už nedidelę kainą.
  • Padažas yra lengvas ir skanus be per daug cukraus.
  • Jis pagamintas tiesiog viena keptuvė greitam valymui.
  • Supilkite jį su papildomomis daržovėmis ir patiekite kepti ryžiai arba ramen makaronai.

Jautienos ir brokolių pagrindai

  • Jautiena: Aš mėgstu šoninį kepsnį prie jautienos keptų bulvyčių ir panašių patiekalų mongoliška jautiena. Sijono kepsnys arba pakabos kepsnys yra kitos puikios galimybės.
  • Marinatas: Hoisin padažas, kukurūzų krakmolas ir Sriracha suteikia jautienos skonį ir minkština. Jei nebandėte hoisin padažo, jis tikrai skanus išmaišykite bulvytes arba pabarstyti ant ryžių.
  • Brokoliai: Šiame recepte man labiau patinka švieži brokolių žiedynai. Supjaustykite juos mažais, kąsnio dydžio gabalėliais. Galite naudoti šaldytus brokolius, tačiau jie yra minkštesnės tekstūros
  • Padažas: Padažas gaminamas su austrė padažas, rudasis cukrus, sezamo aliejus, sojos padažas ir ryžių vynas. Įsitikinkite, kad naudojate ryžių VYNASne ryžių actas.

Variacijos

  • Į vandenį įpilkite kaštonų, kūdikių kukurūzų, grybų arba pjaustytų paprikų.
  • Ant viršaus pabarstykite skrudintomis sezamo sėklomis arba pjaustytais migdolais.

Norėdami tinkamai supjaustyti šoninį kepsnį, pažiūrėkite į jautieną ir pamatysite linijas, einančias išilgai jautienos. Tai vadinama grūdeliu ir atrodo panašiai kaip medžio gabalo grūdeliai. Jei pjaunate šalia tų linijų (arba SU grūdais), kepsnys tampa labai kietas ir kramtomas. Taigi vietoj to, jūs ketinate perpjauti linijas (PRIEŠ grūdus), o tai suardo jungiamąsias skaidulas ir suteikia minkštus mėsos gabalus.

Jautiena ir brokoliai keptuvėje su dubeniu ryžiais

Kaip gaminti jautieną ir brokolius

  1. Paruoškite marinatą ir sudėkite į supjaustytą jautieną, tada pagaminkite padažą (receptas žemiau).
  2. Maišydami pakepinkite jautieną ir perkelkite į lėkštę. Toje pačioje keptuvėje iškepkite brokolių žiedynus.
  3. Supilkite padažą ant jautienos ir brokolių. Troškinkite ir maišykite, kol padažas sutirštės.

Papuoškite žaliais svogūnais ir sezamo sėklomis ir patiekite ryžių.

  • Iš anksto užšaldykite šoninį kepsnį maždaug 30 minučių, kad būtų lengviau pjaustyti.
  • Jautieną plonai supjaustykite juostelėmis, kad jautiena būtų minkšta.
  • Marinuokite bent 15 minučių, kad jautiena suminkštėtų ir pagardėtų.
Jautienos ir brokolių dubuo su ryžiais

Likučių saugojimas

Jautienos ir brokolių likučius laikykite uždengtame inde šaldytuve iki 4 dienų. Šaldykite maišelyje su užtrauktuku iki 4 mėnesių. Pašildykite ant viryklės arba mikrobangų krosnelėje su trupučiu vandens, kad padažas atsipalaiduotų.

„Sir Fry“ mėgstamiausi

Ar jūsų šeimai patiko šis jautienos ir brokolių receptas? Palikite komentarą ir įvertinimą žemiau.

Jautienos ir brokolių dubuo su ryžiais

4.9732 balsų↑ Spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte dabar!
Arba norėdami palikti komentarą, paspauskite čia!

Jautienos ir brokolių receptas

Pagal šį receptą paruošiama minkšta jautiena ir traškūs brokoliai, virti naminiame saldžiame ir aštriame padaže.

Paruošimo laikas 15 minučių

Virimo laikas 12 minučių

Marinavimo laikas 15 minučių

Bendras laikas 42 minučių

nusipirkti Hollys knygą

Neleiskite ekranui užtemti

  • Nedideliame dubenyje sumaišykite supjaustytą šoninį kepsnį su visais marinato ingredientais. Palikite kambario temperatūroje bent 15 minučių arba šaldykite iki 4 valandų.

  • Atskirame dubenyje sumaišykite visus ingredientus ir atidėkite. Surinkite visus kepimo ingredientus ir atidėkite į šalį.

  • Didelėje keptuvėje arba wok ant vidutinės-stiprios ugnies įkaitinkite 1 valgomąjį šaukštą augalinio aliejaus. Įdėkite jautieną vienu sluoksniu, jei reikia, dalimis ir kepkite apie 2 minutes, iki pusės maišydami. Išvirtą jautieną perkelkite į lėkštę.

  • Į tą pačią keptuvę įpilkite 1 šaukštą augalinio aliejaus ir sudėkite brokolių žiedynus. Virkite brokolius 1 minutę, tada įpilkite vandens ir uždenkite keptuvę, kad garintumėte brokolius maždaug 2–3 minutes arba kol suminkštės. Perkelkite brokolius į lėkštę su jautiena.

  • Jei reikia, į tą pačią keptuvę įpilkite nedidelį šlakelį augalinio aliejaus, tada įdėkite česnako ir imbiero. Kepkite 30 sekundžių, atsargiai, kad nesudegtumėte česnako. Į keptuvę sudėkite virtą jautieną ir brokolius ir išmaišykite, kad susimaišytų.

  • Dar kartą išplakite padažo ingredientus, kad įsitikintumėte, jog jie susimaišė, tada sudėkite į keptuvę. Viską virkite 1-2 minutes, maišydami, kol padažas sutirštės, o jautiena ir brokoliai pasidengs.

  • Nukelkite nuo ugnies ir, jei norite, pabarstykite žaliais svogūnais ir sezamo sėklomis ir patiekite. Galima patiekti tokį, koks yra, arba ant baltųjų ryžių.

Įsitikinkite, kad kepsnys yra perpjautas per grūdus, kad jis būtų minkštas. Kad būtų lengviau pjaustyti, prieš pjaustydami jautieną įdėkite į šaldiklį 15–30 minučių.
Norėdami gauti geriausius rezultatus, supjaustykite brokolių žiedynus į mažesnius kąsnio dydžio gabalėlius.

Kalorijos: 356 | Angliavandeniai: 27g | Baltymas: 25g | Riebalai: 14g | Sotieji riebalai: 8g | Cholesterolis: 68mg | Natris: 1562 mmg | Kalis: 484mg | Cukrus: 18g | Vitaminas A: 35TV | Vitamino C: 2.5mg | Kalcis: 54mg | Geležis: 2.1mg

Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.

Kursas Jautiena, vakarienė, pietūs, pagrindinis patiekalas
Virtuvė Amerikos, Azijos
lengva padaryti Jautiena ir brokoliai dubenyje su raštu
dubenėlis jautienos ir brokolių ant ryžių su pavadinimu
saldi ir pikantiška jautiena ir brokoliai su pavadinimu
Jautiena ir brokoliai dubenyje ir uždarykite su pavadinimu



Source link

By admin

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *