Sūrio mėsainių pica, tai du pasaulyje mėgiamiausi maisto produktai, kurie puikiai tinka savaitės vakarui! Gardi plutelė su liesa jautiena, šonine ir, žinoma, tonomis skanaus sūrio! Užpildykite jį visais mėgstamais sūrio mėsainių priedais šeimos mėgstamam maistui!
Kažkaip visada randu būdų, kaip tą skanų sūrio mėsainio skonį įtraukti į kitus patiekalus, pavyzdžiui Šoninės sūrio mėsainių pyragas ir, žinoma, mūsų mėgstamiausia Šoninės sūrio mėsainių bombos!
Geriausi priedai
Kartą picos tešla iškepa, apipilkite kokiais jums labiausiai patinkančiais sūrio mėsainių ar picos priedais. Tikrai bet ką galima pridėti arba pakeisti šiame recepte.
- Padažai: picos padažas, barbekiu padažas, garstyčios, kečupas arba majonezas
- Mėsa: maltos jautienos, šoninės
- Daržovės: žaliosios arba raudonosios paprikos, grybai, svogūnai, pomidorai arba salotos
- Žolelės: Čili pipirai arba dribsniai, džiovintas raudonėlis, bazilikas arba česnakas
- Kiti: Marinuoti habaneros, juodosios alyvuogės, saldūs marinuoti sumuštiniai
Sūrio mėsainių picai gaminti
Dabar, kai išsirinkote skanius priedus, paverskime šiuos paprastus ingredientus skania, minią džiuginančia vakariene!
- Iš anksto iškepkite picos tešlą ir apkepkite jautienos faršą su svogūnais, česnakais ir kepsnių padažu (pagal receptą žemiau).
- Tešlą aptepkite picos padažu, maltos jautienos mišiniu ir sūriais.
- Pabarstykite keptais šoninės gabaliukais ir apšlakstykite barbekiu padažu ir kepkite karštoje orkaitėje, kol sūriai ims burbuliuoti.
Prieš pjaustydami ir patiekdami, palikite keletą minučių pailsėti. Jei jūsų minia turi didelį apetitą, paskirstykite ją į dvigubos sūrio mėsainio picos porcijas, kad padidintumėte mėsainio kampą.
Užpildykite savo mėgstamą mėsainių užpilai; pomidoro griežinėlis, svogūnas, susmulkintos ledo salotos, šlakelis kečupo.
Kitos skanios pusės
Sūrio mėsainių pica puikiai tinka kasdienėms pramogoms ar užimtoms savaitės vakarams. Norėdami užbaigti pristatymą, jums nereikia per daug garnyrų. Pagalvokite apie šviežias, traškias daržoves, kad sumažintumėte sūrų, mėsingą sodrumą. Brokolių šlakelis, agurkų salotos arba rukolos salotos su uogomis suteiks laukiamo kontrasto, kurio galbūt užsinorėsite po kelių sūrio mėsainių picos kąsnių.
Jei tai ypatinga proga, nudžiuginkite svečius įmantriu gėrimu, pvz baltoji sangrijaarba braškių limonadas. Arba pasirūpinkite, kad pristatymas ir paruošimas būtų švieži ir nesudėtingi, pasiūlydami paprastą ąsotį citrinos vanduo.
Kaip jį pašildyti
Likusią sūrio mėsainio picą galima laikyti šaldytuve iki keturių dienų.
- Orkaitėje: Suvyniokite į foliją, kad pluta nesudegtų, ir kepkite maždaug minutėms į įkaitintą 350 °F orkaitę.
- Mikrobangų krosnelėje: Pluta bus permirkusi, bet skonis vis tiek bus sensacingas! Jei norite sutraškinti plutą, pašildykite ją ant grotelių ant sausainių lapo maždaug 5 minutėms.
Daugiau linksmų picų receptų
Sūrio mėsainių pica
Užpildykite jį visais mėgstamais sūrio mėsainių priedais šeimos mėgstamam maistui!
Neleiskite ekranui užtemti
-
Įkaitinkite orkaitę iki 400°F. Tešlą iškočiokite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite 8-10 minučių, kol švelniai apskrus.
-
Tuo tarpu jautieną, svogūną ir česnaką pakepinkite, kol neliks rausvos spalvos. Nusausinkite visus riebalus. Įpilkite 2 šaukštus barbekiu padažo ir virkite, kol sutirštės (apie 3 minutes).
-
Tešlą aptepkite picos padažu. Ant viršaus uždėkite maltos jautienos mišinio ir mocarelos sūrio.
-
Įpilkite raudonųjų svogūnų, šoninės ir čederio sūrio. Apšlakstykite likusiu barbekiu padažu.
-
Įjunkite orkaitę iki 450 ° F. Kepkite dar 5–8 minutes arba kol sūris taps burbuliukais.
-
Supjaustykite į 8 skilteles ir papuoškite mėgstamais mėsainių priedais (garstyčiomis, raugintais agurkais, kečupu).
Patiekimas: 2griežinėliais | Kalorijos: 438 | Angliavandeniai: 18g | Baltymas: 31g | Riebalai: 27g | Sotieji riebalai: 12g | Cholesterolis: 88mg | Natris: 1166mg | Kalis: 562mg | Pluoštas: 2g | Cukrus: 13g | Vitaminas A: 744TV | Vitamino C: 6mg | Kalcis: 500mg | Geležis: 2mg
Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.
© SpendWithPennies.com. Turinys ir nuotraukos yra saugomi autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Griežtai draudžiama kopijuoti ir (arba) įklijuoti visus receptus į bet kokią socialinę žiniasklaidą. Peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.