Troškinti pomidorai yra puikus būdas išnaudoti vasaros pomidorų dosnumą.

Šviežiai iš sodo ar ūkininko turgaus prinokę pomidorai troškinami su salierais, svogūnais, žaliosiomis paprikomis ir sauja aromatinių žolelių.

dubenėlis troškintų pomidorų su daržovėmis ir duona aplink jįdubenėlis troškintų pomidorų su daržovėmis ir duona aplink jį
  • Šis receptas leidžia a tirštas ir pikantiškas padažas su šviežiais pomidorais.
  • Jis gali būti naudojamas pakeisti konservuotus troškintų pomidorų.
  • Jums reikės tik saujos ingredientų, ir tai lengva padaryti padvigubinti ir užšaldyti rudens ir žiemos mėnesiams.
aliejus , pipirai , pomidorai , svogūnai , salierai , druska , česnakai , cukrus ir bazilikas su etiketėmis troškintiems pomidorams gamintialiejus , pipirai , pomidorai , svogūnai , salierai , druska , česnakai , cukrus ir bazilikas su etiketėmis troškintiems pomidorams gaminti

Ingredientai troškintiems pomidorams

Pomidorai: Nors troškinti galima bet kokius pomidorus, mes labiau mėgstame romų ir slyvinius pomidorus, nes juose yra mažiau sėklų ir daugiau minkštimo.

Daržovės: Salierai, paprika ir svogūnai suteikia saldumo, kad subalansuotų rūgštų pomidorų skonį. Jie yra neprivalomi, bet pageidaujami.

Variacijos

Česnakai ir bazilikas, raudonėlis, rozmarinas, čiobreliai ir net šiek tiek kajeno pipirų troškintiems pomidorams suteiks skonio. Pomidorų mišiniui verdant, skoniai susimaišys.

Kaip pasigaminti troškintus pomidorus

  1. Nulupkite pomidorus (receptas žemiau) ir supjaustyti gabalėliais.
  2. Aliejuje pakepinkite salierą, papriką ir svogūną, kol suminkštės. Sudėkite kubeliais pjaustytus pomidorus ir likusius ingredientus.
  3. Uždenkite ir troškintus pomidorus troškinkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės. Sezonas pagal pageidavimą.
troškintų pomidorų puodastroškintų pomidorų puodas

Troškintų pomidorų naudojimo būdai

Įprastus makaronų patiekalus, mėsos padažą ir troškinius paverskite kvapniais šedevrais. Padaryti turtingą ir pikantiškas mėsos padažas naudokite maltą jautieną ir patiekite ant makaronų arba pasigaminkite marinara sūrio vištienos parmezanasarba troškintus pomidorus naudokite kaip pomidorų padažo pagrindą sotam čili arba sriuba.

Troškintų pomidorų laikymas

Troškintus pomidorus laikykite sandariame inde šaldytuve iki 4 dienų, o porcijas laikykite maišeliuose su užtrauktuku iki dviejų mėnesių. Pašildykite iš šviežių arba šaldytų ant mažos ugnies ant viryklės.

Daugiau pomidorų receptų

Ar jums patiko šis troškintų pomidorų receptas? Palikite komentarą ir įvertinkite žemiau.

dubenėlis troškintų pomidorų su daržovėmis ir duona aplink jįdubenėlis troškintų pomidorų su daržovėmis ir duona aplink jį

5 nuo 1 balso↑ Spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte dabar!
Arba norėdami palikti komentarą, paspauskite čia!

Troškinti pomidorai

Iš naminių troškintų pomidorų gaunamas sodrus ir pikantiškas padažas.

Paruošimo laikas 15 minučių

Virimo laikas 58 minučių

Bendras laikas 1 valandą 13 minučių

nusipirkti Hollys knygąnusipirkti Hollys knygą

Neleiskite ekranui užtemti

  • Paruoškite didelį dubenį ledinio vandens. Užvirinkite vidutinį puodą vandens. Pomidorų apačioje įpjaukite mažą „X“ raidę ir įmeskite į verdantį vandenį, leiskite virti 30 sekundžių. Su kiaurasamčiu perkelkite pomidorus į ledinį vandenį, kad atvėstų.

  • Kai atvės, nulupkite pomidorų odeles ir išmeskite. Pomidorus nulupkite ir supjaustykite gabalėliais.

  • Vidutiniame puode ant vidutinės ugnies įkaitinkite alyvuogių aliejų. Sudėkite salierą, papriką, svogūną ir česnaką. Kepkite 3 minutes arba kol svogūnas suminkštės. Sudėkite pomidorus, baziliką, druską ir cukrų.

  • Uždenkite ir sumažinkite ugnį iki minimumo. Leiskite pomidorams troškintis, kol suminkštės, retkarčiais pamaišydami apie 35 minutes.

  • Paragaukite ir, jei norite, pagardinkite papildomai druska.

Pomidorai gali skirtis rūgštingumu. Įpilkite daugiau ar mažiau cukraus pagal poreikį.
Likučiai šaldytuve laikysis 4 dienas, o šaldiklyje – 2 mėnesius.

Kalorijos: 61 | Angliavandeniai: 7g | Baltymas: 1g | Riebalai: 4g | Sotieji riebalai: 1g | Polinesotieji riebalai: 0.5g | Mononesotieji riebalai: 3g | Natris: 160mg | Kalis: 330mg | Pluoštas: 2g | Cukrus: 4g | Vitaminas A: 1025TV | Vitamino C: 24mg | Kalcis: 21mg | Geležis: 0.5mg

Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.

Kursas Padažas
Virtuvė Amerikos
dubuo troškintų pomidorų su pavadinimudubuo troškintų pomidorų su pavadinimu
Lengvi ir švieži troškinti pomidorai su raštuLengvi ir švieži troškinti pomidorai su raštu
lengva Troškinti pomidorai dubenyje su kaušeliu ir pavadinimulengva Troškinti pomidorai dubenyje su kaušeliu ir pavadinimu
Troškintus pomidorus dubenyje ir uždarykite puode su kaušeliu ir pavadinimuTroškintus pomidorus dubenyje ir uždarykite puode su kaušeliu ir pavadinimu



Source link

By admin

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *