Užsispyręs karščio banga, vienas iš vienintelių dalykų, kurio noriu į savo taurę, yra ledinis, žemo ABV purškalas. Juos lengva pasigaminti ir gerti, o net lipniausią vasaros vakarą paverčia šiek tiek vėjavaikiškesniu. Pastaruoju metu gaminu purslus Le Moné aperityvo vynas iš Niujorko Finger Lakes regiono. Pagaminta iš Meyer citrinų ir agavos nektaro, jis yra aitrus ir maloniai klampus, o ABV pasiekia tik 16%. Tai taip pat universalus kokteilių ingredientas. Aš pakeičiau jį triguba sekundė partijoje sangrija ir iškeitė jį į paprastą sirupą a prancūzų 75.

Tačiau mano mėgstamiausias būdas gerti „Le Moné“ yra paprastas purškalas. Į stiklinę ar stiklainį pripilu ledo, įpilu unciją ar dvi Le Moné, tada užpilu gazuotu vandeniu. Jei norite aštresnio purslų, taip pat galite pridėti šlakelį degtinės, džino ar tekilos blanco. Ar tai pakeistų iš purslų į long drinką? Galbūt. Tačiau, kaip pažymi mano kolegos 2024 m. liepos/rugpjūčio mėn. numerisImbibeSpitz rubrika yra prinokę pritaikyti.

Tai geras taškas: nuo Negroni variacijos į Martini rifaigeriausi kokteiliai dažnai būna kartotiniai. Be to, lauke per karšta ginčytis. drinklemone.com35 USD





Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -