Šis pomidorų sausainių receptas yra skani sriuba su daugybe pomidorų skonio.

Šioje paprastoje sriuboje konservuoti grūsti pomidorai paverčiami kremine šilkine sriuba, kad būtų puikus pirmasis patiekalas arba lengvas pagrindinis patiekalas.

Pomidorų biskas su duonos gabalėliais
  • Prie šio nesudėtingo recepto pridėjus grietinėlės prabangiai kreminis.
  • Naudojant konservuotus trintus pomidorus ši sriuba tampa šviežia pomidorų skonio.
  • Ryžiai dedami į biskvitą, kad jis sutirštėtų ir padidėtų; naudojant greitai paruošiamus ryžius greitai ir lengvai.

Turite šviežių pomidorų?

Jei ieškote pomidorų sriubos su šviežiais pomidorais, rekomenduoju mano naminė pomidorų sriuba– švieži ir skanūs.

plakta grietinėlė , greitai paruošiami ledukai , raudonėlis , bazilikas , morkos , salierai , svogūnai , česnakai , aliejus , grūsti pomidorai ir sultinys su etiketėmis pomidorų biskui gaminti

Ingredientai pomidorų biskui

Pomidorai: Pasirinkite geros kokybės konservuotų grūstų pomidorų prekės ženklą.

Daržovės: Saldžios daržovės, tokios kaip svogūnai, salierai ir morkos, subalansuoja pomidorų rūgštingumą ir padaro sriubą kreminę. Kitos virtos daržovės, kurias galite pridėti, yra raudonosios paprikos, špinatai, cukinijos arba saldžiosios bulvės.

Bazė: Man labiau patinka skonis vištienos sultinio Šiame recepte galite naudoti daržovių sultinį, tačiau jei norite, kad jis būtų vegetariškas, galite naudoti daržovių sultinį. Sunki grietinėlė suteikia sodrumo.

Ryžiai: Neprivaloma, tačiau sausainiui suteikia kūno. Nesivaržykite visiškai praleisti arba, jei norite, naudokite susmulkintus likusios duonos gabalėlius.

Variacijos

Sumaišius receptą, įpilkite mažų kotletų, makaronų, lukštų arba ditalini makaronų.

Naminiai skrebučiaikapotų šviežių bazilikų, čiobrelių, petražolių ir parmezano sūrio yra puikūs garnyrai ant pomidorų bisko.

Kaip pasigaminti pomidorų biskį

Šis pomidorų sausainių sriubos receptas yra puikus komforto maistas.

  1. Daržoves pakepinti (receptas žemiau).
  2. Sudėkite likusius ingredientus (išskyrus grietinėlę) ir troškinkite.
  3. Išmaišykite sriubą, supilkite grietinėlę ir užvirinkite.
  4. Prieš patiekdami pagardinkite ir papuoškite.

Norėdami sumaišyti ingredientus, naudokite panardinamąjį maišytuvą. Galima naudoti ir įprastą trintuvą, bet sriuba bus karšta. Nepamirškite išvėdinti dangčio.

padengtas pomidorų biskas su baziliku

Pomidorų bisko laikymas

Likusią pomidorų sriubą galima laikyti sandariame inde šaldytuve iki 4 dienų. Jei reikia, pašildykite ant viryklės su trupučiu grietinėlės. Atvėsusį kreminį pomidorų biskį galima užšaldyti maišeliuose su užtrauktuku. Užšaldykite maišelius ant kepimo skardos šaldytuve ir laikykite vertikaliai, kad sutaupytumėte vietos šaldiklyje. Atšildykite biskvitą per naktį šaldytuve ir pašildykite ant viryklės.

Pomidorų sriuba + Ant grotelių keptas sūris = ❤️

Ar jums patiko šis pomidorų biskų receptas? Būtinai palikite komentarą ir įvertinimą žemiau.

Pomidorų biskas su duonos gabalėliais

Kol kas nėra įvertinimų↑ Spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte dabar!
Arba norėdami palikti komentarą, spustelėkite čia!

Pomidorų biskas

Pomidorų biskas yra kreminė, sodri sriuba, trykštanti saldžiais ir aštriais pomidorų skoniais.

Paruošimo laikas 10 minučių

Virimo laikas 26 minučių

Bendras laikas 36 minučių

nusipirkti Hollys knygą

Neleiskite ekranui užtemti

  • Dideliame puode ant vidutinės ugnies įkaitinkite alyvuogių aliejų. Įdėkite svogūną, salierą, morką ir česnaką ir kepkite, kol suminkštės, maždaug 6–7 minutes.

  • Įmaišykite sultinį, susmulkintus pomidorus, ryžius, džiovintą baziliką, druską, raudonėlį ir pipirus. Užvirinkite ant vidutinės-stiprios ugnies, tada sumažinkite iki silpnos ugnies. Virkite neuždengę, kol ryžiai ir daržovės suminkštės, maždaug 20–25 minutes.

  • Norėdami sriubą sutrinkite iki vientisos masės, naudokite panardinamąjį arba rankinį trintuvą. Įmaišykite grietinėlę ir troškinkite dar 3 minutes. Paragaukite ir, jei reikia, pagardinkite druska, pipirais ir žiupsneliu cukraus.

  • Jei norite, papuoškite šviežiomis žolelėmis.

Kad sriuba būtų plonesnė, įpilkite papildomo sultinio. Jei norite tirštesnės sriubos, ilgiau virkite neuždengtą, kol sutirštės.
Norėdami pakeisti greitai paruošiamus ryžius, naudokite ¼ puodelio baltųjų ryžių ir troškinkite 30–35 minutes arba kol suminkštės.

  • Jei neturite panardinamojo trintuvo, sriubą galima maišyti įprastu maišytuvu dalimis. Naudodami įprastą maišytuvą, įsitikinkite neužsandarinti dangčio arba gali kauptis garai, todėl jis gali sprogti. Palikite dangtelį atidarytą tiek, kad išeitų garai.

Pagal šį receptą pagaminsite apie 8 puodelius sriubos.
Likučiai šaldytuve laikomi 4 dienas.

Kalorijos: 221 | Angliavandeniai: 27g | Baltymai: 6g | Riebalai: 12g | Sotieji riebalai: 5g | Polinesotieji riebalai: 1g | Mononesotieji riebalai: 4g | Cholesterolis: 26mg | Natris: 1226 mmg | Kalis: 744mg | Pluoštas: 5g | Cukrus: 12g | Vitaminas A: 3284TV | Vitaminas C: 22mg | Kalcis: 112mg | Geležis: 4mg

Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.

Kursas Vakarienė, pietūs, garnyras, sriuba
Virtuvė Amerikos
padengtas pomidorų bisko patiekalas su pavadinimu
šviežias ir guodžiantis pomidorų biskas puode su raštu
šviežių pomidorų biskas dubenyje su pavadinimu
Pomidorų biskas puode ir dubenyje su pavadinimu



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -