Šviežios žolelės, imbieras ir žaliosios citrinos pripildo šią kreminę cukinijų sriubą ryškiu, gaiviu skoniu. Tai skanus, sveikas patiekalas, paruošiamas per 30 minučių!


Cukinijų sriuba


Ši cukinijų sriuba yra kreminė ir maloni, tačiau vis tiek ryški ir gaivi. Sumaišytos cukinijos ir kokosų pienas sukuria prabangų, šilkinį pagrindą, o imbieras, žolelės ir citrinos pripildo drąsaus, gaivaus skonio. Aš taip pat įmetu serrano čili, kad pasišildytų, nors jei esate jautrus prieskoniams, galite jo praleisti.

Šis cukinijų sriubos receptas puikiai tinka vasaros pabaigoje ir rudens pradžioje. Temperatūrai atvėsus nuo vasaros piko, pradedu trokšti šiltesnių, nuoširdesnių patiekalų. Tuo pat metu noriu ir toliau gaminti šviežias sodo cukinijas, kol jos gausu (nesu pasiruošusi viskam moliūgas tik dar).

Taigi šiuo metu ši cukinijų sriuba patenka į vietą. Jei per ateinančias kelias savaites norite lengvai ir jaukiai pavalgyti, išbandykite. Tikiuosi, kad jums tai patinka taip pat, kaip aš!


Cukinijų sriubos ingredientai


Kaip pasigaminti cukinijų sriubą

Visą receptą su išmatavimais galite rasti šio įrašo apačioje, bet kol kas čia yra apžvalga, kaip tai vyksta:

Ingredientai

Šis cukinijų sriubos receptas prasideda nuo paprastų, šviežių ingredientų:

  • Cukinijosžinoma! Troškintas ir sumaišytas, suteikia sriubai lygią ir kreminę tekstūrą. Nereikia lupti cukinijų sriubai! Odelė prideda maistinių medžiagų ir suteikia sriubai gražią žalią spalvą.
  • Kokosų pienas – Kartu su cukinijomis šią sriubą padaro kreminę be jokio grietinėlės. Tai taip pat prideda turtingą skonį.
  • Kokosų aliejus – Aromatinių ir cukinijų troškinimui. Jei neturite po ranka kokosų aliejaus, puikiai tiks ir neutralus aliejus arba aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus.
  • Askaloniniai česnakai ir česnakai – Jie suteikia pikantiško skonio gylio. Žiupsneliu kubeliais pjaustytas geltonas arba baltas svogūnas būtų geras askaloninio česnako pakaitalas.
  • Serano pipirai – Už šilumą! Nesivaržykite jo praleisti, jei esate jautrus prieskoniams.
  • Laimo sultys ir žievelė – Dėl ryškaus, aštraus skonio. Jei norite smagiai pakeisti, pabandykite naudoti citrinos sultis ir žievelę.
  • Cukraus žiupsnelis – Subalansuoja laimo skonį ir išryškina gėlių kokoso skonį.
  • Šviežias imbieras, bazilikas ir kalendra – Jie padaro šią sriubą kvapnią ir gaivią.
  • Ir jūros druska – Kad visi skoniai išryškėtų!

Žemiau raskite visą receptą su matavimais.

Metodas

Šis paprastas cukinijų sriubos receptas paruošiamas per mažiau nei 30 minučių. Štai kaip viskas vyksta:

Pradėkite nuo cukinijų ir aromatinių daržovių troškinimo. Dideliame puode ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų. Suberkite askaloninius česnakus, cukinijas, česnaką, serrano ir druską ir virkite, kol moliūgas suminkštės, bet ne minkštas, maždaug 8 minutes.

Kitas, troškinkite. Įmaišykite kokosų pieną, laimo žievelę, imbierą ir cukrų ir troškinkite 15 minučių.

Tada sumaišykite. Perkelkite sriubą į maišytuvą ir įpilkite šviežių žolelių bei laimo sulčių. Sumaišykite iki vientisos ir kreminės masės.

  • Patarimas: Kad šis receptas būtų dar greitesnis ir lengvesnis, naudokite panardinamą trintuvą, kad sriubą suplaktumėte tiesiai puode.

Galiausiai patiekite sriubą į dubenėlius, papuoštus daugiau baziliko, kalendros ir, jei pageidaujate, šlakeliu kokosų pieno.

Mėgaukitės!


Kokosų pieno supylimas į puodą su troškintomis cukinijomis


Ką patiekti su cukinijų sriuba

Kaip ir dauguma sriubos receptaiši cukinijų sriuba puikiai dera su traškia duona. Dubenėlis sriubos + duonos riekelė yra beveik mano idealūs pietūs!

Tačiau šios sriubos gėlių, šalia kario skonis atveria ją ir kitoms poroms. Išbandykite naudodami bet kurį iš šių receptų:

Kaip jums patinka patiekti cukinijų sriubą? Praneškite man komentaruose!

Kaip laikyti

Likusią sriubą laikykite sandariame inde šaldytuve iki 3 dienų. Puikiai įkaista ant viryklės arba mikrobangų krosnelėje.

Ši sriuba taip pat gerai užšąla. Leiskite jam visiškai atvėsti, tada perkelkite į šaldiklyje tinkamus indus ar stiklainius. Kiekvieno stiklainio viršuje palikite po colį tuščios vietos, kad išsiplėstumėte. Užšaldykite iki 3 mėnesių.

Prieš pašildydami, leiskite užšaldytai sriubai per naktį atitirpti šaldytuve arba atitirpinkite mikrobangų krosnelėje.


Cukinijų sriubos receptas


Daugiau cukinijų receptų

Jei jums patinka ši kreminė cukinijų sriuba, išbandykite vieną iš šių šviežių cukinijų receptų:

Cukinijų sriuba

Paruošimo laikas: 10 minučių

Virimo laikas: 20 minučių

Visas laikas: 30 minučių

Aptarnauja 4

Ši cukinijų sriuba yra kreminė, ryški ir gaivi, pripildyta kokosų pieno, šviežių žolelių, imbiero ir žaliosios citrinos. Mėgstu jį gaminti sveikai savaitės vakarienei ar lengviems pietums. Šis receptas yra be glitimo, be pieno ir veganiškas.

Neleiskite ekranui užtemti

  • Įkaitinkite kokosų aliejų dideliame puode arba olandiškoje orkaitėje ant vidutinės ugnies. Suberkite askaloninius česnakus, cukinijas, česnaką, serrano ir druską ir virkite, retkarčiais pamaišydami, 8 minutes arba tol, kol cukinija taps minkšta, bet ne minkšta. Supilkite kokosų pieną, laimo žievelę, imbierą ir cukrų ir troškinkite 15 minučių. Išjunkite ugnį ir leiskite šiek tiek atvėsti.

  • Perkelkite sriubą į maišytuvą ir įpilkite baziliko, kalendros ir laimo sulčių. Ištrinkite iki vientisos masės ir pagardinkite pagal skonį.

  • Supilkite sriubą į dubenėlius ir, jei norite, apšlakstykite dar kokosų pienu. Papuoškite baziliku ir kalendra ir patiekite su laimo griežinėliais, kad galėtumėte išspausti.



Source link

By admin

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *