Nustatykite ir pamirškite – Crock Pot Chicken Alfredo yra savaitės vidurio vakarienės nugalėtojas.
Pagardintos vištienos krūtinėlės lėtai verdamos lengvai pagamintame Alfredo padaže su daugybe makaronų ir parmezano sūrio.
- Slow Cooker Chicken Alfredo yra kaip skanus ir paprastas!
- Jis pagamintas iš žalių vištienos krūtinėlių, taigi lengva paruošti.
- Puodas atlieka visą darbą, toks patiekalas jaučiasi be pastangų.
- Tai minią džiuginantis patiekalas taupo laiką, pinigus ir valymą.
- Įdėkite keletą česnakinių duonos lazdelių ir traškių salotų ir leiskite kiekvienam padėti sau.
Crock Pot Alfredo ingredientai
Vištiena: Man patinka, kad vištiena yra žalia, todėl nereikia iš anksto virti. Naudokite be kaulų, be odos krūtis, kurių kiekviena yra maždaug 5–6 uncijos. Jei jie didesni, perpjaukite per pusę. Šiame recepte taip pat tinka vištienos šlaunelės.
Makaronai: Naudokite mėgstamus makaronus; Mėgstu vidutinio dydžio makaronus, todėl padažas gali prilipti. „Penne“, „Fettuccine“, „Bowtie“, „ziti“ ar didesni kriauklės yra puikios galimybės.
Padažas: Padažas nėra tradicinis Alfredo padažas, bet jis skirtas pastovėti lėtoje viryklėje. Norėdami gauti kreminės tekstūros, naudokite grietinėlės sūrio bloką ir pusę su puse, o įpilkite vištienos sultinio, kad pagerintumėte skonį ir padėtumėte virti makaronus.
Prieskoniai: Pagrindiniai prieskoniai, tokie kaip česnakai ir svogūnų milteliai, suteikia pikantiško skonio šiam Alfredo receptui.
Variacijos
- 5 veiksme pridėkite mėgstamas daržoves su makaronais – griežinėliais pjaustyti grybai, brokolių žiedynai, šparagai ar žalieji žirneliai yra puikūs.
- Jei dedate šviežių špinatų ar kubeliais pjaustytų pomidorų, įdėkite juos prieš patiekdami, nes jiems reikia tik kelių minučių.
- Pakeiskite skonį ir pagaminkite Cajun vištienos Alfredo, naudodami naminius Cajun prieskonius arba pridėkite itališkų prieskonių ar mėgstamų žolelių.
Kaip pasigaminti vištienos kepsninę Alfredo
- Pagardintą vištieną padėkite ant puodo dugno.
- Ant viršaus uždėkite grietinėlės sūrio kubelius, pusę ir pusę, sultinį ir virkite (receptas žemiau).
- Perkelkite vištieną į dubenį ir išplakite padažą. Sudėkite makaronus ir virkite, kol suminkštės.
- Vištieną susmulkinkite ir grąžinkite į puodą su sūriu, sviestu ir muskato riešutu.
Holly’s Pro patarimai
- Vištienos krūtinėlės dydis gali būti nuo 5 uncijų iki 10 uncijų. Jei jie tikrai dideli, prieš dėdami į lėtą viryklę, perpjaukite juos per pusę.
- Lėtos viryklės gali skirtis, todėl patikrinkite vištieną anksti, kad įsitikintumėte, jog ji neperkepa.
- Sudėję makaronus iš karto išmaišykite, kad nesuliptų.
- Prieskoninės žolelės, pavyzdžiui, šviežios petražolės ar bazilikas, yra skanus garnyras kartu su šviežiai tarkuotu parmezano sūriu.
- „Crockpot“ įdėklai sutaupys laiko valymui.
Alfredo vištienos laikymas ir šildymas
Likusią vištienos Alfredo likutį laikykite šaldytuve uždengtame inde iki 4 dienų. Pašildykite ant viryklės arba mikrobangų krosnelės su trupučiu pieno, įmaišyto, kad padažas atsipalaiduotų. Šaldykite be makaronų maišeliuose su užtrauktuku iki mėnesio. Atšildykite, pašildykite ir patiekite ant šviežių makaronų, ryžių ar bulvių košės.
Lengvos „Crockpot“ vakarienės
Ar jūsų šeimai patiko šis Crock Pot Chicken Alfredo? Žemiau palikite įvertinimą ir komentarą.
Crock Pot Chicken Alfredo
Crock Pot Chicken Alfredo sujungia švelnią vištieną, grietinėlės sūrį ir penne makaronus sodriame kreminiame padaže.
Neleiskite ekranui užtemti
-
Įdėkite vištieną į 6qt lėtos viryklės dugną. Pagardinkite česnako milteliais, svogūnų milteliais ir druska.
-
Ant viršaus uždėkite kreminio sūrio kubelius. Nedideliame dubenyje sumaišykite grietinėlę ir sultinį ir užpilkite ant vištienos.
-
Virkite ant aukštos temperatūros 2 valandas arba ant silpnos ugnies 3–4 valandas arba tol, kol vištiena iškeps ir pasieks 165 °F vidinę temperatūrą.
-
Perkelkite vištieną į dubenį ir uždenkite, kad sušiltų. Neprivaloma: naudokite rankinį trintuvą, kad sumaišykite lėtoje viryklėje likusį skystį, kad padažas būtų lygesnis.
-
Įdėkite penne į lėtą viryklę, uždenkite ir virkite, kol suminkštės, dar apie 20–25 minutes.
-
Kol penne kepa, dviem šakutėmis susmulkinkite vištieną. Į lėtą viryklę įdėkite vištieną, visas sultis, parmezano sūrį, sviestą ir muskato riešutą.
-
Išmaišykite, kad susimaišytų, paragaukite ir pagardinkite papildomai druska ir pipirais.
Kad padažas dar labiau sutirštėtų, leiskite jam keletą minučių pailsėti neuždengtą. Kad padažas praskiedžiamas, prireikus įpilkite sultinio arba vandens.
Kalorijos: 666 | Angliavandeniai: 49g | Baltymai: 41g | Riebalai: 33g | Sotieji riebalai: 19g | Polinesotieji riebalai: 2g | Mononesotieji riebalai: 9g | Transriebalai: 0.2g | Cholesterolis: 158mg | Natris: 788mg | Kalis: 741mg | Pluoštas: 2g | Cukrus: 7g | Vitaminas A: 1010 mTV | Vitaminas C: 2mg | Kalcis: 297mg | Geležis: 1mg
Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.
© SpendWithPennies.com. Turinys ir nuotraukos yra saugomi autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Griežtai draudžiama kopijuoti ir (arba) įklijuoti visus receptus į bet kokią socialinę žiniasklaidą. Peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.