Šis vištienos brokolių ryžių troškinys yra komfortiško maisto klasika.

Vištiena ir brokoliai kepami kreminiame trijų sūrių padaže su ryžiais po traškiu džiūvėsėlių užpilu.

dubenėliai vištienos brokolių ryžių troškinio
  • Greita ir paprastašis sūrus vištienos brokolių ryžių troškinys yra a vieno puodo patiekalas taip sutaupysite laiko virtuvėje.
  • Tai greitas viryklės puodas su naminiu padažu.
  • Mėgaukitės tuo valgiai arba pietūs visą savaitę.
Ingredientai vištienos brokolių ryžių troškinimui

Ko jums prireiks šiam troškinimui

Vištiena: Šis receptas prasideda nuo virtos vištienos; naudokite keptą vištieną arba bet kokią likusią vištieną ar kalakutą. Taip pat galite kepti vištienos krūtinėlę ir jas susmulkinti.

Brokoliai: Man labiau patinka šviežių brokolių žiedynų tekstūra, bet tiks ir šaldyti brokoliai. Galite jį pakeisti kitomis daržovėmis, pavyzdžiui, žiediniais kopūstais, griežinėliais pjaustytomis morkomis ar grybais.

Ryžiai: Greitai paruošiami ryžiai (pvz., Minute Rice) sutaupo laiko ir leidžia greitai paruošti šį receptą. Jei norite, iš anksto išvirkite baltuosius arba ruduosius ryžius ir naudokite vietoje.

Sūrio padažas: Šio recepto padažas yra paprastas. Nedvejodami keiskite sūrį pagal tai, ką turite po ranka, tačiau įsitikinkite, kad naudojate bent vieną ryškaus skonio sūrį.

Variacijos

  • Vietoj džiūvėsėlių kaip traškų užpilą paragaukite naminių traškių keptų svogūnų arba grūstų Ritz krekerių.

Kaip pasigaminti vištienos brokolių ryžių troškinį

  1. Svogūną ir česnaką pakepinkite svieste orkaitėje tinkamame puode. Įmaišykite kreminį sūrį, žoleles, sultinį, ryžius ir brokolius.
  2. Kai ryžiai suminkštės, suberkite kąsnio dydžio vištienos gabalėlius, grietinę ir abiejų rūšių sūrį.
  3. Ant viršaus uždėkite čederio ir džiūvėsėlių ir apkepkite (receptas žemiau).
Vištienos brokolių ryžių užkepėlė su sūriu

Likučiai?

  • Likusį vištienos brokolių troškinį laikykite sandariame inde šaldytuve iki 4 dienų, o porcijas pašildykite mikrobangų krosnelėje.
  • Užšaldykite porcijas šaldiklyje saugiuose induose iki vieno mėnesio ir atitirpinkite per naktį šaldytuve.
  • Visiškai iškepusį ir atvėsusį troškintuvą galite užšaldyti, iškloję troškinimo indą folija ir švelniai iškeldami, kai užšals. Suvyniokite į foliją ir plastikinę plėvelę ir užšaldykite iki 6 mėnesių. Atšildykite ir pašildykite, kaip aprašyta aukščiau.

Jaukūs troškiniai

Ar jūsų šeimai patiko šis vištienos brokolių ryžių troškinys? Žemiau palikite įvertinimą ir komentarą.

Holly Nilsson iš „Spend With Pennies plus text“ knygos „Everyday Comfort“ kulinarinės knygos vaizdas
dubenėliai vištienos brokolių ryžių troškinio

4.9764 balsų↑ Spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte dabar!
Arba norėdami palikti komentarą, spustelėkite čia!

Vištienos brokolių ryžių troškinys

Išbandykite šį sūrų vieno puodo vištienos brokolių ryžių užkepą ir skaniai pavalgykite viską viename!

Paruošimo laikas 20 minučių

Virimo laikas 35 minučių

Bendras laikas 55 minučių

Olandiška orkaitė baltame fone
nusipirkti Hollys knygą

Neleiskite ekranui užtemti

  • Įkaitinkite orkaitę iki 375 ° F.

  • Olandiškoje orkaitėje arba dideliame orkaitėje tinkamame puode apkepkite svogūną svieste ant vidutinės ugnies, kol suminkštės, maždaug 4 minutes. Suberkite česnaką ir kepkite, kol pasidarys kvapnus.

  • Įmaišykite grietinėlės sūrį, raudonėlį ir baziliką. Virkite iki kreminės masės. Supilkite vištienos sultinį, ryžius ir brokolius.

  • Užvirinkite, išjunkite ugnį ir uždenkite. Leiskite netrukdomai sėdėti 5 minutes.

  • Kai ryžiai pailsės ir suminkštės, įmaišykite vištieną, grietinę ir sūrį. Pagardinkite druska ir pipirais.

  • Viršutinį troškinį su čederiu ir džiūvėsėliais (jei naudojate).

  • Kepkite neuždengtą 20 minučių arba tol, kol įkais ir sūris lengvai paruduos.

Jei neturite virtos vištienos, galite naudoti apie 1 svarą šviežių vištienos krūtinėlių ir supjaustyti jas kąsnio dydžio gabalėliais. Pagardinkite druska ir pipirais ir kepkite vištienos gabalėlius 2 arbatiniuose šaukšteliuose aliejaus ant vidutinės-stiprios ugnies, kol neliks rausvos spalvos, maždaug 7-8 minutes.

Jei neturite olandiškos orkaitės ar orkaitėje tinkamos keptuvės, kepkite ją puode ant viryklės, tada perkelkite į 3qt arba 9 × 13 keptuvę. Kepkite kaip nurodyta.

Patiekimas: 1.74puodeliai | Kalorijos: 428 | Angliavandeniai: 26g | Baltymai: 26g | Riebalai: 25g | Sotieji riebalai: 13g | Polinesotieji riebalai: 2g | Mononesotieji riebalai: 6g | Transriebalai: 0.1g | Cholesterolis: 97mg | Natris: 851mg | Kalis: 412mg | Pluoštas: 2g | Cukrus: 3g | Vitaminas A: 1046TV | Vitaminas C: 54mg | Kalcis: 366mg | Geležis: 3mg

Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.

Kursas Užkepėlė, Vištiena, Vakarienė, Užkandis
Virtuvė Amerikos
vištienos brokolių ryžių troškinio dubenėliai su pavadinimu
Vištienos brokolių ryžių puodas su raštu
sūrus vištienos brokolių ryžių troškinys dubenyje su pavadinimu
Vištienos brokolių ryžių troškinys puode ir dubenėliuose su pavadinimu



Source link

By admin

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *