Šie sveiki rudens receptai patenkins bet kokį rudens troškimą! Tai greitos rudens vakarienės idėjos, jaukūs desertai, garnyrai, salotos ir kt.
Laimingo rudens! Norėdamas švęsti sezono pradžią, toliau dalinuosi 50 savo mėgstamiausių rudens receptų. Juose yra jaukios sriubos, šviežios salotos, dekadentiški desertai ir viskas tarp jų. Nesvarbu, ar šį sezoną ieškote greitos vakarienės, sveikų pietų ar malonaus maisto gaminimo projekto, jį rasite čia.
Nekantrauju gaminti šiuos receptus kiekvienais metais, kai temperatūra pradės kristi. Tikiuosi, kad jie taps ir jūsų rudens mėgstamiausiais.
5 populiariausi rudens receptai
Butternut moliūgų sriuba
Nė viena rudens receptų kolekcija neapsieitų be sviestinių moliūgų sriubos! Šalavijas, rozmarinas ir šviežias imbieras užpildo šią lengvą vieno puodo sriubą jaukiu rudenišku skoniu.
Kepta bulvė
Ši druska apkepta kepta bulvė kiekvieną kartą išgauna tobulą traškią odelę ir purų vidų. Įpilkite anakardžių grietinės ir rūkytos veganiškos šoninės arba patiekite su geru sviesto gabalėliu.
Baklažanų parmezanas
Šis klasikinis troškinys yra skanus, sūrus ir patogus maistas! Tirštas mocarelos sūris ir naminis marinara padažas padengia storas traškių keptų baklažanų griežinėlius.
Kaip virti spageti skvošą
Išmokite kiekvieną kartą puikiai išvirti spagečių skvošą! Patiekite jį kaip paprastą garnyrą arba pasigaminkite mano spagečių skvošą su avinžirniais ir kopūstais sveikai rudens vakarienei.
Brokolių čederio sriuba
Ši kreminė, sūri sriuba turi daugiau nei 400 5 žvaigždučių atsiliepimų! Paruošta per 30 minučių, puikiai tinka gaiviam rudens savaitės vakarui.
Lengvos rudens vakarienės idėjos
Kreminiai sviestiniai moliūgų makaronai
Šį rudenį makaronai atrodo kaip makaronai ir sūris, tačiau juose visiškai nėra pieno! Sumaišytas moliūgas ir anakardžiai sukuria sodrų kreminį padažą.
Vegetariškos įdaryti pipirai
Su prieskoniais pagardinti ryžiai, pupelės ir kukurūzai sukuria sotų šių kvapnių įdarytų paprikų įdarą.
Ant grotelių kepto sūrio sumuštinis
Derinkite jį su dubeniu pomidorų sriubos, kad paguostumėte rudens vakarienę.
Fettuccine Alfredo
Šššš! Šiame sodžiame naminiame Alfredo padaže slepiasi slaptas ingredientas. Tai ne grietinėlė… tai žiedinis kopūstas! Dėl to šis receptas yra lengvesnis nei klasikinis fettuccine Alfredo, bet ne mažiau skanus.
Geriausia vegetariška lazanija
Nėra nieko geriau nei karštą lazaniją traškią rudens naktį.
Lengvas kokosų karis
Šis kvapnus karis garsėja tokiomis daržovėmis kaip moliūgai ir žiediniai kopūstai. Pridėkite baltymų, pavyzdžiui, avinžirnių ar tofu, kad patiekalas būtų sotesnis.
Lengvas vegetariškas čili
Šis daržovių čili yra geriausias mano bandytas! Chipotles adobo padaže užpildo jį dūminiu, aštriu skoniu.
Lengvas Enchiladas
Mes niekada neturime šių sūrių, juodųjų pupelių ir špinatų enchiladų likučių. Jie tokie skanūs, kad Jack, Ollie ir aš galime lengvai nublizginti visą keptuvę!
Avokadų saldžiųjų bulvių tacos
Skrudintos saldžiosios bulvės, juodosios pupelės ir marinuoti svogūnai sukuria greitą ir kvapnų šių paprastų daržovių taco įdarą.
Butternut Skvošas Risotto
Būsiu atviras: šį rizotą reikia gerai išmaišyti. Tačiau žvarbią rudens naktį aš neprieštarauju stovėti prie šiltos viryklės, kad ją pagaminčiau, ypač todėl, kad ji nuostabiai kvepia.
Įdaryti gilių moliūgai
Jei jums reikia pagrindinio augalinio patiekalo Padėkos dienos (ar bet kurios rudens vakarienės) proga, su šiuo įdarytu moliūgu nesuklysite. Jis atrodo nuostabiai ir yra labai kvapnus, užpildytas pikantišku grybų ir žolelių mišiniu.
Orecchiette su brokoliais Rabe
Kai pavargsite nuo skvošo ir saldžiųjų bulvių, pridėkite šiuos makaronus į savo rudens vakarienės receptų kaitą. Užpildytas karčiųjų žalumynų ir karamelizuotų svogūnų, jis netikėtas, sotus ir sudėtingas.
Kreminiai moliūgų makaronai
Šie prabangūs rudens makaronai yra labai paprasti – jiems pagaminti tereikia 10 ingredientų!
Saldžiųjų bulvių maišas
Patiekite šį vienos keptuvės patiekalą su mėgstamu karštu padažu, kad jis būtų ant viršaus.
Naminis „Mac“ ir sūris
Šis guodžiantis kepinys su sūriu yra mūsų mažylio rudens vakarienės užklausa Nr. 1.
Lengvai iškepta Ziti
Šiuose lengvai iškeptuose makaronuose yra didelis kiekis daržovių. Tarp makaronų, padažo ir sūrio slepiasi visas svaras špinatų!
Jaukios rudens sriubos receptai
Moliūgų sriuba
Konservuotų moliūgų čia nerasite – šviežiai skrudinti moliūgai suteikia šiai sriubai kreminę tekstūrą.
Kopūstų sriuba
Patiekite šią maitinančią sriubą su traškia duona, kad išgertumėte kvapnų sultinį!
Koldūnų sriuba
Visada po ranka laikau maišelį sušaldytų lipdukų, kad įtemptais savaitgaliais galėčiau išplakti šią sriubą. Tai užtrunka mažiau nei 30 minučių ir geriau nei išsinešti!
Morkų imbiero sriuba
Ši energijos suteikianti morkų imbiero sriuba pati savaime yra fantastiško skonio, bet dar geriau, kai ant viršaus užpilama pesto sriuba. Papildomi taškai, jei morkų viršūnes sumaišysite su pesto. Nešvaistykite, nenorite!
Daržovių sriuba
Aš gaminau šią sultinį, šildantį sriubą su milijonu daržovių derinių, ir ji visada puikiai išeina. Nedvejodami įmeskite į bet kokias daržoves, kurias turite savo šaldytuve!
Kreminė laukinių ryžių sriuba
Krit į dubenį! Lengvai kreminis miso sultinys supa pikantiškas rudens daržoves, baltąsias pupeles ir riešutinius laukinius ryžius.
Kreminė bulvių sriuba
Ši kreminė sriuba atrodo dekadentiška, bet slapta sveika. Sumaišytos bulvės ir baltosios pupelės sudaro aksominį pagrindą, o citrina, actas ir rūkyta paprika sukuria aštrų, dūminį skonį.
Minestrone sriuba
Dėl makaronų ir baltųjų pupelių ši kvapni daržovių sriuba patiekiama dubenyje. Man patinka su šviežiomis petražolėmis ir parmezano sūriu ant viršaus.
Rudens salotos ir salotos
Špinatų salotos
Mano mamos mėgstamiausios rudens salotos! Jame yra švelnūs špinatai, kreminis ožkos sūris, traškūs obuoliai, spanguolės ir pekano riešutai. Aitrus obuolių sidro acto padažas sujungia viską.
Saldžiųjų bulvių salotos
Šis receptas derinamas tiek daug mano mėgstamiausių ingredientų: skrudintų saldžiųjų bulvių, švelnios rukolos, avokado, fetos sūrio ir kreminio tahini padažo. Patiekite kaip garnyrą arba mėgaukitės vienu sveikiems pietums.
Kopūstų salotos
Šios spalvingos salotos yra vienas iš mano mėgstamiausių rudens receptų, skirtų pietums. Dėl traškių skrudintų avinžirnių, skrudintų sėklų, avokado ir vaivorykštės daržovių jis visada lieka sotus iki vakarienės.
Nuskustos Briuselio kopūstų salotos
Vos 7 ingredientai užpildo šias ryškias, gaivias salotas burnoje tirpstančiu tekstūrų ir skonių mišiniu.
Farro salotos
Man patinka naudoti riešutinį farro rudens receptuose, kaip šis, bet jei nesate glitimo, vis tiek galite mėgautis šiomis salotomis. Tai būtų taip pat skanu su virta quinoa ar laukiniais ryžiais.
Rudens garnyrų receptai
Skrudintas Delicata skvošas
Jei niekada nebandėte delicata skvošo, pasiruoškite įsimylėti! Dėl saldaus, kreminio minkštimo ir plonos, valgomos odelės jis yra skanus ir lengvai paruošiamas (lukštenti nereikia!). Man ypač patinka šis paprastas paruošimas su kopūstais, obuoliais ir šalaviju.
Skrudinti Briuselio kopūstai
Šiuos traškius skrudintus Briuselio kopūstus ryškaus skonio pripildo citrininis parmezano padažas. Net Briuselio kopūstų skeptikai juos mylės!
Geriausia bulvių košė
Kai Džekas (dar žinomas kaip populiariausias pasaulyje bulvių košės mėgėjas) patvirtino šį receptą, žinojau, kad turiu juo pasidalinti! Tai puikus garnyras Padėkos dienai ar bet kuriai rudens vakarienei.
Skrudintos morkos
Kai man reikia greito ir lengvo garnyro rudens vakarienei užbaigti, gaminu šias morkas. Jie iškepa iki švelnumo, karamelizuoto tobulumo vos per 15 minučių!
Skrudintas žiedinis kopūstas
Šį rudens garnyrą gaminu kiekvieną savaitę. Tai lengva ir sveika, puikiai dera su beveik bet kuo. Jei jo dar nėra jūsų rotacijoje, priimkite tai kaip ženklą, kad jį pridėtumėte.
Skrudintos bulvės
Jums būtų sunku rasti bulvių, kurios būtų skanesnės už šias. Jie yra traškūs išorėje, kreminiai viduryje ir apibarstyti švelniu citrininiu padažu.
Focaccia duona
Alyvuogių aliejus ir jūros druska suteikia šiai naminei focaccia sodraus, pikantiško skonio. Neleiskite receptui jūsų gąsdinti – jį pagaminti stebėtinai lengva!
Skrudinti burokėliai
Pagardinkite šiuos burokėlius alyvuogių aliejumi, žolelėmis, citrusinių vaisių žievele ir dribsniais jūros druska, kad gautumėte gaivų rudens garnyrą.
Skiautytos bulvės
Kai esu nusiteikęs patogiam maistui, šis receptas niekada nenuvilia. Jį sudaro ploni bulvių griežinėliai, padengti kreminiu bešamelio padažu ir užpilti čederio sūriu.
Mėgstamiausi rudens desertai
Moliūgų duona
Ši lengva moliūgų duona yra drėgna, sveika ir pripildyta moliūgų prieskonių skonio. Suvalgykite vieną gabalėlį ir pasieksite sekundę, kol to nesuprasite!
Apple Crumble
Iš visų obuolių desertų šis avižų riešutų traškutis yra mano mėgstamiausias. Man patinka jį gaminti po kelionės į obelų sodą rudenį! Jei norite gauti tokį pat skanų alternatyvą be riešutų, išbandykite mano lengvą obuolių traškutį.
Cinamono suktinukai
Su ruduoju cukrumi ir cinamonu šie šilti, lipnūs suktinukai būtų sveikintinas priedas prie bet kokių priešpiečių. Mėgstame juos ir desertui!
Moliūgų šokoladiniai sausainiai
Šie sausainiai yra vienas iš mano mėgstamiausių moliūgų skanėstų! Jie minkšti, šiltai pagardinti ir nusėti lydyto šokolado drožlėmis.
Geriausi naminiai pyragaičiai
Ieškote lengvo rudens kepimo projekto? Niekada nesuklysite su kramtomaisiais, purvinais naminiais pyragaičiais.
Moliūgų pyragas
Augdama visada valgydavau moliūgų pyrago įdarą ir nustumdavau plutą. Bet šis receptas man viską pakeitė. Vietoj tradicinės pyrago plutos, jame yra beglitimo pekano riešutų pluta, kuri yra turtinga, riešutų ir šiltų prieskonių.
Obuolių pyragas
Mano ne tokia kuklia nuomone, tai GERIAUSIAS obuolių pyrago receptas! Jis turi dribsnių, sviestinę plutą ir sultingą obuolių įdarą. Nepraleiskite vanilinių ledų ant viršaus!
Rudens receptai: paprasta moliūgų sriuba
Aptarnauja 6
Ši moliūgų sriuba yra vienas iš mūsų mėgstamiausių rudens receptų!
Neleiskite ekranui užtemti
- Dideliame puode ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų. Suberkite svogūną, druską ir keletą gabalėlių šviežių pipirų ir pakepinkite, kol suminkštės, 5–8 minutes. Įdėkite moliūgą ir virkite, kol jis pradės minkštėti, retkarčiais pamaišydami 8–10 minučių.
- Įpilkite česnako, šalavijų, rozmarinų ir imbiero. Išmaišykite ir virkite nuo 30 sekundžių iki 1 minutės, kol pasidarys kvapnus, tada įpilkite 3 puodelius sultinio. Užvirinkite, uždenkite ir sumažinkite ugnį, kol užvirs. Virkite, kol moliūgai suminkštės, 20–30 minučių.
- Leiskite šiek tiek atvėsti ir supilkite sriubą į maišytuvą, jei reikia, maišykite partijomis ir sutrinkite iki vientisos masės. Jei jūsų sriuba per tiršta, įpilkite iki 1 puodelio daugiau sultinio ir sumaišykite. Pagardinkite pagal skonį ir patiekite su petražolėmis, pepitais ir traškia duona.