Ši lėtai ruošiama lazanijos sriuba su visu skoniu ir be jokio darbo bus patiekiama ištisus metus.
Šiame visiškai užpildytame lazanijos sriubos recepte yra pagardinta jautienos malta, minkšti makaronai ir daugybė sūrio, troškintų daržovėmis užpildytame marinaros padaže.
- Šis receptas turi visus mėsingas, sūrus gėris naminės lazanijos.
- Lengvi ingredientai ir greitas pasiruošimas (tai galima padaryti išvakarėse).
- Lazanijos makaronų virti ar sluoksniuoti nereikia. Padarykite papildomai, nes ši sriuba gražiai užšąla!
- Galutinis minią džiuginantis pagrindinis patiekalaspatiekite lazanijos sriubą su sūriomis duonos lazdelėmis, kad susigertų visas tas skanus pomidorų sultinys.
Ingredientai lazanijos sriubai
Mėsa: Malta jautiena, vištiena, kalakutiena ar itališka dešra yra puikūs baltymai lazanijai.
Sultinys: Trijų rūšių pomidorai suteikia šiai sriubai sodrų skonį ir tekstūrą.
Daržovės: Paprikos, grybai ir špinatai yra būtini lazanijos gaminiai!
Makaronai: Sulaužykite lazanijos makaronus arba naudokite vidutinio dydžio lukštus arba makaronus, penne, rotini ar peteliškės makaronus.
Sūris: Lipnūs, tirpstantys sūriai, tokie kaip rikota ir parmezanas, suteikia lazanijos sriubai aštraus skonio. Pasigaminkite naminės rikotos pagal šį paprastą receptą arba pakeiskite rikotą į mažą varškės sūrelį, kad būtų pigesnis patiekalas. Parmezano žievelės yra likusios parmezano ratelių dalys ir suteikia daug skonio sriuboms ir troškiniams. Galite jų paprašyti delikatese arba nupjaukite žievelę nuo įsigyto pleišto ir laikykite šaldiklyje.
PRO PATARIMAS: Išvirkite makaronus iki al dente ir sudėkite juos atlikdami 3 veiksmą. Taip makaronai nepervirs sultinyje ir suteiks pomidorų skonio.
Variacijos
- Išmeskite mėsą ir padvigubinkite papildomų daržovių. Kadangi tai yra sriuba, tai taip pat yra ekonomiškas būdas sunaudoti papildomas daržoves, kurios padidina sriubą.
- Trūksta laiko? 2 veiksme įmeskite į šaldytų kotletų maišelį.
- Jei norite, atsisakykite makaronų gamindami mažai angliavandenių turintį patiekalą.
Kaip pasigaminti lėtos virimo lazanijos sriubą
- Mėsą, svogūnus ir česnaką iškepkite ir perkelkite į puodą.
- Pridėkite viską (receptas žemiau) išskyrus makaronus ir špinatus. Uždenkite ir virkite, kol daržovės suminkštės.
- Įmaišykite virtus makaronus ir špinatus.
- Patiekite su neprivaloma rikota, parmezanu, baziliku ir petražolėmis.
„Crockpot“ lazanijos sriubos laikymas ir pašildymas
Likusią puodo lazanijos sriubą laikykite uždengtame inde šaldytuve iki 4 dienų (skoniai tik gerės)! Pašildykite ant viryklės arba mikrobangų krosnelėje. Užšaldomas porcijas laikykite maišeliuose su užtrauktuku iki vieno mėnesio. Atšildykite šaldytuve ir, jei norite, įdėkite šviežių makaronų.
Labai skanios sriubos
Ar gaminote šią lėtos virimo lazanijos sriubą? Palikite komentarą ir įvertinimą žemiau.
Lėtos virimo lazanijos sriuba
Lėtai virimo lazanijos sriuba sujungia visus lazanijos skonius šiltoje, jaukioje sriuboje, be pastangų!
Neleiskite ekranui užtemti
- Keptuvėje apkepkite jautieną, svogūną ir česnaką ant vidutinio stiprumo, kol neliks rausvos spalvos; nusausinkite visus riebalus. Įdėkite jautienos mišinį į 6QT lėtą viryklę.
- Sudėkite likusius ingredientus, išskyrus špinatus ir virtus makaronus. Uždenkite ir virkite ant HIGH 3-4 valandas arba LOW 7-8 valandas arba kol grybai ir paprikos suminkštės.
- Atskirame puode išvirkite makaronus al dente pagal pakuotės nurodymus.
- Sumaišykite makaronus ir špinatus. Uždenkite ir virkite dar 10-15 minučių. Supilkite į atskirus dubenėlius ir sudėkite norimus priedus.
Parmezano žievelės yra išoriniai parmezano sūrio rato kraštai. Dažnai juos galite rasti delikatesų parduotuvėje už mažą kainą, be to, jie puikiai laikomi šaldiklyje. Jei pjaustote žievelę iš šviežio parmezano, tiesiog užšaldykite, kad galėtumėte naudoti vėliau. Jei žievelės nėra, prieš patiekiant taip pat tinka pabarstyti šviežio parmezano.
Pagal receptą pagaminsite apie 12 puodelių sriubos.
Kalorijos: 313 | Angliavandeniai: 34g | Baltymai: 19g | Riebalai: 12g | Sotieji riebalai: 5g | Polinesotieji riebalai: 1g | Mononesotieji riebalai: 5g | Transriebalai: 1g | Cholesterolis: 40mg | Natris: 854mg | Kalis: 1223 mmg | Pluoštas: 6g | Cukrus: 11g | Vitaminas A: 1586 mTV | Vitaminas C: 41mg | Kalcis: 98mg | Geležis: 5mg
Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.
© SpendWithPennies.com. Turinys ir nuotraukos yra saugomi autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Griežtai draudžiama kopijuoti ir (arba) įklijuoti visus receptus į bet kokią socialinę žiniasklaidą. Peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.
Adaptuota pagal Betty Crocker