Ši lėtai ruošiama lazanijos sriuba su visu skoniu ir be jokio darbo bus patiekiama ištisus metus.

Šiame visiškai užpildytame lazanijos sriubos recepte yra pagardinta jautienos malta, minkšti makaronai ir daugybė sūrio, troškintų daržovėmis užpildytame marinaros padaže.

iš arti lėtos virimo lazanijos sriubos dubenyje
  • Šis receptas turi visus mėsingas, sūrus gėris naminės lazanijos.
  • Lengvi ingredientai ir greitas pasiruošimas (tai galima padaryti išvakarėse).
  • Lazanijos makaronų virti ar sluoksniuoti nereikia. Padarykite papildomai, nes ši sriuba gražiai užšąla!
  • Galutinis minią džiuginantis pagrindinis patiekalaspatiekite lazanijos sriubą su sūriomis duonos lazdelėmis, kad susigertų visas tas skanus pomidorų sultinys.
grybai , pomidorų padažas , brolis , svogūnas , česnakas , špinatai , makaronai , jautiena , prieskoniai , pipirai , grūsti pomidorai , kubeliais pjaustyti pomidorai , parmezano žievelė su etiketėmis lėtos virimo lazanijos sriubai gaminti

Ingredientai lazanijos sriubai

Mėsa: Malta jautiena, vištiena, kalakutiena ar itališka dešra yra puikūs baltymai lazanijai.

Sultinys: Trijų rūšių pomidorai suteikia šiai sriubai sodrų skonį ir tekstūrą.

Daržovės: Paprikos, grybai ir špinatai yra būtini lazanijos gaminiai!

Makaronai: Sulaužykite lazanijos makaronus arba naudokite vidutinio dydžio lukštus arba makaronus, penne, rotini ar peteliškės makaronus.

Sūris: Lipnūs, tirpstantys sūriai, tokie kaip rikota ir parmezanas, suteikia lazanijos sriubai aštraus skonio. Pasigaminkite naminės rikotos pagal šį paprastą receptą arba pakeiskite rikotą į mažą varškės sūrelį, kad būtų pigesnis patiekalas. Parmezano žievelės yra likusios parmezano ratelių dalys ir suteikia daug skonio sriuboms ir troškiniams. Galite jų paprašyti delikatese arba nupjaukite žievelę nuo įsigyto pleišto ir laikykite šaldiklyje.

PRO PATARIMAS: Išvirkite makaronus iki al dente ir sudėkite juos atlikdami 3 veiksmą. Taip makaronai nepervirs sultinyje ir suteiks pomidorų skonio.

Variacijos

  • Išmeskite mėsą ir padvigubinkite papildomų daržovių. Kadangi tai yra sriuba, tai taip pat yra ekonomiškas būdas sunaudoti papildomas daržoves, kurios padidina sriubą.
  • Trūksta laiko? 2 veiksme įmeskite į šaldytų kotletų maišelį.
  • Jei norite, atsisakykite makaronų gamindami mažai angliavandenių turintį patiekalą.

Kaip pasigaminti lėtos virimo lazanijos sriubą

  1. Mėsą, svogūnus ir česnaką iškepkite ir perkelkite į puodą.
  2. Pridėkite viską (receptas žemiau) išskyrus makaronus ir špinatus. Uždenkite ir virkite, kol daržovės suminkštės.
  3. Įmaišykite virtus makaronus ir špinatus.
  4. Patiekite su neprivaloma rikota, parmezanu, baziliku ir petražolėmis.
lėtos virimo lazanijos sriubos dubenėliuose vaizdas iš viršaus

„Crockpot“ lazanijos sriubos laikymas ir pašildymas

Likusią puodo lazanijos sriubą laikykite uždengtame inde šaldytuve iki 4 dienų (skoniai tik gerės)! Pašildykite ant viryklės arba mikrobangų krosnelėje. Užšaldomas porcijas laikykite maišeliuose su užtrauktuku iki vieno mėnesio. Atšildykite šaldytuve ir, jei norite, įdėkite šviežių makaronų.

Labai skanios sriubos

Ar gaminote šią lėtos virimo lazanijos sriubą? Palikite komentarą ir įvertinimą žemiau.

Holly Nilsson iš „Spend With Pennies plus text“ knygos „Everyday Comfort“ kulinarinės knygos vaizdas
iš arti lėtos virimo lazanijos sriubos dubenyje

4.9967 balsų↑ Spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte dabar!
Arba norėdami palikti komentarą, spustelėkite čia!

Lėtos virimo lazanijos sriuba

Lėtai virimo lazanijos sriuba sujungia visus lazanijos skonius šiltoje, jaukioje sriuboje, be pastangų!

Paruošimo laikas 20 minučių

Virimo laikas 3 valandų 20 minučių

Bendras laikas 3 valandų 40 minučių

Keptuvė baltame fone
lėta viryklė
nusipirkti Hollys knygą

Neleiskite ekranui užtemti

  • Keptuvėje apkepkite jautieną, svogūną ir česnaką ant vidutinio stiprumo, kol neliks rausvos spalvos; nusausinkite visus riebalus. Įdėkite jautienos mišinį į 6QT lėtą viryklę.
  • Sudėkite likusius ingredientus, išskyrus špinatus ir virtus makaronus. Uždenkite ir virkite ant HIGH 3-4 valandas arba LOW 7-8 valandas arba kol grybai ir paprikos suminkštės.
  • Atskirame puode išvirkite makaronus al dente pagal pakuotės nurodymus.
  • Sumaišykite makaronus ir špinatus. Uždenkite ir virkite dar 10-15 minučių. Supilkite į atskirus dubenėlius ir sudėkite norimus priedus.

* Informacija apie mitybą apskaičiuota be papildomų priedų.
Parmezano žievelės yra išoriniai parmezano sūrio rato kraštai. Dažnai juos galite rasti delikatesų parduotuvėje už mažą kainą, be to, jie puikiai laikomi šaldiklyje. Jei pjaustote žievelę iš šviežio parmezano, tiesiog užšaldykite, kad galėtumėte naudoti vėliau. Jei žievelės nėra, prieš patiekiant taip pat tinka pabarstyti šviežio parmezano.
Pagal receptą pagaminsite apie 12 puodelių sriubos.

Kalorijos: 313 | Angliavandeniai: 34g | Baltymai: 19g | Riebalai: 12g | Sotieji riebalai: 5g | Polinesotieji riebalai: 1g | Mononesotieji riebalai: 5g | Transriebalai: 1g | Cholesterolis: 40mg | Natris: 854mg | Kalis: 1223 mmg | Pluoštas: 6g | Cukrus: 11g | Vitaminas A: 1586 mTV | Vitaminas C: 41mg | Kalcis: 98mg | Geležis: 5mg

Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.

Kursas Vakarienė, pagrindinis patiekalas, pagrindinis patiekalas, makaronai, lėta viryklė, sriuba
Virtuvė Amerikos, italų

Adaptuota pagal Betty Crocker

dubenėliai lėtos virimo lazanijos sriubos su pavadinimu
mėsinga ir sūri Slow Cooker lazanijos sriuba su raštu
lengvai pagaminama lėtos virimo lazanijos sriuba su raštu
Slow Cooker Lasagna sriuba puode ir padengta pavadinimu

Source link

By admin

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *