Sužinokite, kaip pasigaminti orkaitėje keptas bulves su kvapnia, traškia odele ir puriu vidumi! Mėgaukitės su priedais, pavyzdžiui, laiškiniais česnakais, grietine ir (arba) sviestu.





Per pastaruosius metus šis ore keptų bulvių receptas tapo mano mėgstamiausiu keptų bulvių kepimo būdu. Nesupraskite manęs neteisingai – man vis dar patinka orkaitėje keptų bulvių receptas. Tačiau dažniausiai vienu metu gaminu tik vieną ar dvi keptas bulves. Esant tokiai mažai partijai, naudoti oro gruzdintuvą tiesiog prasminga.

Viena vertus, tai daug greičiau. Mano gruzdintuvė įkaista per kelias sekundes, o puikiai iškeptos bulvės pagamina maždaug per 40 minučių. Tai yra maždaug 15 minučių mažiau nei įprastai keptai bulvei mano orkaitėje.

Bulvės taip pat skanios. Įtrinti alyvuogių aliejumi ir jūros druska, jie turi ypač traškią, kvapnią odą ir švelnų, purų vidų.

Jei turite oro gruzdintuvą, tikiuosi, išbandysite šį paprastą receptą. Galbūt niekada nekepsite keptų bulvių kitu būdu!


Recepto ingredientai – rusvosios bulvės, alyvuogių aliejus, jūros druska, juodieji pipirai, sviestas, česnakai


Kaip pasigaminti orkaitėje keptą bulvę

Šis kepimo orkaitėje receptas yra labai paprastas!

Pradėkite įkaitindami oro gruzdintuvą iki 400 ° F. Priklausomai nuo to, kokią oro gruzdintuvą turite, gali net nereikėti iš anksto pašildyti. Pavyzdžiui, „My Wonder Oven“ greitai įkaista.

Tada paruoškite bulves. Man čia patinka naudoti rusvąsias bulves. Šios bulvės turi daug krakmolo, todėl kepdamos viduje tampa gražios ir purios. Jų oda taip pat tampa ypač traški!

Bulves gerai nuplaukite ir nusausinkite. Tada keletą kartų subadykite juos šakute. Apšlakstykite bulves alyvuogių aliejumi ir rankomis įtrinkite į odelę. Gausiai pabarstykite juos jūros druska ir sudėkite į oro gruzdintuvės krepšelį.

Virkite bulves oro gruzdintuvėje kol jie taps traškūs išorėje ir suminkštės viduryje, maždaug 40–50 minučių. Turėtumėte lengvai juos pradurti šakute.

Supjaustykite viršūnes, supurtykite vidų ir patiekite su druska, pipirais ir norimais priedais!

Žemiau raskite visą receptą su matavimais.


Keptos bulvės oro gruzdintuvės krepšelyje


Oro gruzdintuvėje keptų bulvių DUK

Ar prieš kepant ore bulves reikia pradurti?

Taip! Persmeigus bulves šakute ar peiliu, verdant iš jų gali išeiti garai. Jei praleisite šį veiksmą, bulvės gali sprogti keptuvėje.

Ar prieš kepant ore bulves suvynioti į foliją?

Tikrai ne! Bulves įvyniojus į foliją prieš kepant ore, oda permirksta. Taigi praleiskite foliją, o bulvių odeles pagardinkite alyvuogių aliejumi ir jūros druska. Jie išeis itin traškūs!

Kiek laiko turėčiau virti keptas bulves oro gruzdintuvėje?

Tikslus laikas priklausys nuo jūsų konkrečios oro gruzdintuvės ir bulvių dydžio. Mano gruzdintuvėje didelė kepta bulvė paprastai užtrunka apie 45 minutes 400 laipsnių temperatūroje.

Keptų bulvių užpilai

Mano mėgstamiausia bet kurios keptos bulvės dalis visada yra tai, ką aš dedu ant viršaus! Štai keletas mano mėgstamiausių šių orkaitėje keptų bulvių priedų:

Kokie jūsų mėgstamiausi priedai? Praneškite man komentaruose!

Mėgaukitės savo bulvėmis kaip valgį arba patiekite kaip garnyrą su bet kokiais paprastai virtais baltymais. Aš taip pat mėgstu jas kartu su sočiomis salotomis, pavyzdžiui, brokolių salotomis, avokadų salotomis ar kopūstų Cezario salotomis.


Oro gruzdintuvėje keptų bulvių receptas


Daugiau mėgstamų bulvių receptų

Jei jums patinka ši keptuvėje kepta bulvė, išbandykite vieną iš šių skanių bulvių receptų:

Oro gruzdintuvė kepta bulvė

Paruošimo laikas: 5 minučių

Virimo laikas: 45 minučių

Visas laikas: 50 minučių

Aptarnauja 2

Mėgstu keptas bulves orkaitėje, bet kai kepiau jas orkaitėje, neatsigręžiau. Šios orkaitėje keptos bulvės turi ypač traškią odelę ir purų vidų ir iškepa vos per 45 minutes. Premija: Jums nereikia laukti, kol orkaitė įkais. Patiekite su sviestu, druska ir šviežiai maltais juodaisiais pipirais arba išbandykite vieną iš patiekimo pasiūlymų aukščiau esančiame tinklaraščio įraše.

Neleiskite ekranui užtemti

  • Įkaitinkite oro gruzdintuvą iki 400 ° F.

  • Šakute išdurkite bulvėse kelias skylutes. Padėkite ant lėkštės. Įtrinkite alyvuogių aliejumi ir gausiai pabarstykite jūros druska.

  • Perkelkite į oro gruzdintuvės krepšį ir kepkite ore 40–60 minučių arba tol, kol bulvės taps švelnios šakute, o odelė taps traški.

  • Kiekvieną bulvę supjaustykite griežinėliais, supurtykite vidų ir patiekite su norimais priedais.



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -