Šis prancūziškos svogūnų sriubos receptas yra bistro verta klasika.

Saldūs karamelizuoti svogūnai ir žalumynai troškinami sodrame ir pikantiškame sultinyje ir užpilami sūriais duonos gabalėliais.

dubenėliai naminės prancūziškos svogūnų sriubos
  • Šis prancūziškos svogūnų sriubos receptas yra lengva pagaminti.
  • Tai naudoja paprasti ingredientai tikriausiai turite po ranka.
  • Sultinys yra turtingas ir pikantiškas, turintis daug skonio.
  • Prancūziška svogūnų sriuba gražiai užšąla, taigi padvigubinkite receptą ir, atėjus vėsiems orams, gausite daugiau!
naminės prancūziškos svogūnų sriubos ingredientai

Ko reikia norint pagaminti prancūzišką svogūnų sriubą

Svogūnai: Naminei prancūziškai svogūnų sriubai naudoju saldžius svogūnus, baltuosius svogūnus arba baltos ir geltonos spalvos mišinį. Saldžiųjų svogūnų veislės yra Vidalia ir Walla Walla, tačiau galima naudoti beveik bet kokią svogūnų veislę.

Sultinys: Jautienos sultinys arba sultinys, baltasis vynas ir cheresas yra sultinio pagrindas. subalansuokite saldų svogūnų skonį ir padidinkite sodrų skonį. Reikia chereso pakaitalo be alkoholio? Vandenį ir obuolių sidro actą naudokite santykiu 1:1.

Vynas: Sausesni vynai, tokie kaip Chardonnay, Sauvignon Blanc ar Pinot Gris, gamins geriausią sultinį. Nors vynas rekomenduojamas siekiant geriausio skonio, galite jį pakeisti papildomu sultiniu.

Sūris: Šis patiekalas yra apie tirpstančios sūrios duonos „dangtelį“ viršuje. Gruyere arba bet koks Gruyere, Emmentaler, Swiss ar parmezano derinys yra idealus.

Duona: Bagetai gali būti supjaustyti bet kokio storio ir yra puikaus dydžio, kad iš vieno dubenėlio sriubos pagamintumėte du apvalius. Storesnes raugo, brioche ar chalos riekeles taip pat galima supjaustyti pagal dydį.

Variacijos: Supilkite prancūzišką svogūnų sriubą ir, jei norite, pridėkite šiek tiek pjaustytų grybų.

Kaip pasigaminti prancūzišką svogūnų sriubą

Šis komfortiško maisto klasika vertas bistro, bet lengvai pagaminamas namuose!

  1. Svieste ir rudajame cukruje karamelizuokite supjaustytus svogūnus.
  2. Sudėkite likusius ingredientus (išskyrus duoną ir sūrį).
  3. Duonos riekeles aptepkite aliejumi ir kepkite iki auksinės rudos spalvos.
  4. Supilkite sriubą į dubenėlius, ant viršaus uždėkite skrudintų duonos gabalėlių ir sūrio ir kepkite, kol sūris paruduos ir taps burbuliukais.

Galite užsisakyti prancūziškų svogūnų sriubos dubenėlių, bet beveik tiks bet koks keraminis dubuo. Keraminiai dubenys, kurie buvo iškaitinti tikrai aukštoje temperatūroje ir yra saugūs orkaitėje; patikrinkite dubens dugną.

Dubenys su rankenomis šiuose paveikslėliuose yra iš dolerių parduotuvės prieš daugelį metų. Jie puikiai tinka kitiems orkaitės patiekalams, pavyzdžiui, troškiniams ar puodiniams pyragams!

Du dubenėliai prancūziškos svogūnų sriubos ant nedidelės kepimo skardos

Prancūziškos svogūnų sriubos patarimai

  • Norint pasiekti geriausią skonį, reikia naudoti žemą ir lėtą skonį.
  • Būtinai naudokite pakankamai didelę keptuvę arba olandišką orkaitę, kad svogūnai tolygiai iškeptų.
  • Naudokite kepimo skardą, kad perkeltumėte sriubos dubenis į orkaitę ir iš jos.

Prancūziškos svogūnų sriubos laikymas

Likusią prancūzišką svogūnų sriubą laikykite atskirai nuo sūrios duonos uždengtame inde šaldytuve iki 4 dienų ir pakaitinkite ant viryklės. Likusios sriubos likučius naudokite kaip „jus“ kepsniniams arba prancūziškiems sumuštiniams. Sriubą atvėsinkite ir sudėkite į šaldymo maišelius. Norėdami pašildyti, atšildykite puode ant viryklės, kol įkais, uždėkite duonos ir sūrio ir apkepkite.

Ar gaminote šį prancūziškos svogūnų sriubos receptą? Būtinai palikite įvertinimą ir komentarą žemiau!

Holly Nilsson iš „Spend With Pennies plus text“ knygos „Everyday Comfort“ kulinarinės knygos vaizdas
dubenėliai naminės prancūziškos svogūnų sriubos

4.8690 balsų↑ Spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte dabar!
Arba norėdami palikti komentarą, spustelėkite čia!

Prancūziška svogūnų sriuba

Šis klasikinis prancūziškos svogūnų sriubos receptas gaminamas iš sodriai karamelizuotų svogūnų, plaukiojančių pikantiškame jautienos sultinyje, o ant viršaus kepama su auksiniu putojančiu sūriu.

Paruošimo laikas 15 minučių

Virimo laikas 1 valandą 20 minučių

Bendras laikas 1 valandą 35 minučių

Olandiška orkaitė baltame fone
didelis puodas su dangčiu
nusipirkti Hollys knygą

Neleiskite ekranui užtemti

  • Svogūnus supjaustykite ¼ colio storio griežinėliais. Dideliame puode arba olandiškoje orkaitėje ant silpnos ugnies ištirpinkite sviestą. Suberkite svogūnus ir rudąjį cukrų ir kepkite 30–45 minutes, retkarčiais pamaišydami.

  • Įpilkite jautienos sultinio, vyno, čiobrelių, lauro lapų, juodųjų pipirų, Worcestershire ir sauso šerio. Užvirinkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite neuždengę 1 valandą. Išimkite lauro lapą ir čiobrelio šakelę ir išmeskite.

  • Tuo tarpu duoną supjaustykite ½ colio storio, aptepkite alyvuogių aliejumi ir padėkite ant kepimo skardos. Kepkite ant stiprios ugnies 1–2 minutes iš kiekvienos pusės arba iki auksinės spalvos.

  • Ant kepimo skardos padėkite 6 keraminius dubenėlius ir supilkite į dubenėlius sriubą. Į kiekvieną dubenį įdėkite 2 riekeles duonos ir tolygiai paskirstykite abu sūrius ant dubenėlių. Kepkite, kol sūris taps auksinis ir burbuliuotas, maždaug 1–2 minutes.

  • Šiam receptui rinkitės saldžius Vidalia, Walla Walla arba geltonuosius svogūnus. Saldesnėms veislėms cukraus gali neprireikti.
  • Svogūnų kiekis sumažės iki mažo, bet norint pradėti, reikės didelės keptuvės arba olandiškos orkaitės.
  • Svogūnus kepkite labai lėtai, šis veiksmas turėtų trukti 30-40 minučių žemoje temperatūroje. Iš čia kyla skonis.
  • Baltajam vynui rinkitės Chardonnay, Pinot Gris arba Sauvignon Blanc. Galite atsisakyti vyno, tačiau jis rekomenduojamas siekiant geriausio skonio.
  • Likę sausos duonos gabaliukai puikiai tiks kaip duona pagal šį receptą.
  • Padėkite dubenėlius ant kepimo skardos, todėl juos lengviau perkelti į orkaitę ir iš jos.
  • Jei neturite orkaitėje tinkamų dubenėlių, padėkite sausą duoną arba crostini ant skardos ir apibarstykite sūriu. Kepkite, kol sūris paruduos ir paruduos. Išimkite iš orkaitės ir perkelkite duoną ant kiekvieno sriubos dubenėlio viršaus.
  • Prancūziška svogūnų sriuba gražiai sustingsta. Virkite ir atvėsinkite svogūnus bei sultinį ir sudėkite į šaldymo maišelius. Atšildykite puode ant viryklės, kol įkais ir užpilkite duona bei sūriu. Kepkite, kol sūris taps auksinis ir putojantis.

Kalorijos: 581 | Angliavandeniai: 34g | Baltymai: 32g | Riebalai: 34g | Sotieji riebalai: 20g | Polinesotieji riebalai: 2g | Mononesotieji riebalai: 10g | Transriebalai: 0.4g | Cholesterolis: 103mg | Natris: 1448 mmg | Kalis: 988mg | Pluoštas: 2g | Cukrus: 11g | Vitaminas A: 1009TV | Vitaminas C: 9mg | Kalcis: 813mg | Geležis: 2mg

Pateikta informacija apie maistingumą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.

Kursas Užkandis, Garnyras, Sriuba
Virtuvė amerikiečių, prancūzų
Naminė prancūziška svogūnų sriuba su pavadinimu
soti naminė prancūziška svogūnų sriuba su raštu
iš arti naminės prancūziškos svogūnų sriubos dubenyje su šaukštu
Naminė prancūziška svogūnų sriuba dubenėliuose ir nuotrauka iš arti su raštu



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -