Bananiniai blynai puikiai tiks pusryčiams ar priešpiečiams.

Šiame nesudėtingame bananų blynų recepte virtuvės reikmenys derinami su trintu bananu, kad būtų drėgmės ir saldumo, ir žiupsneliu cinamono, kad būtų puikus kąsnis.

padengti bananiniais blynais su sirupu
  • Jie naudojasi paprasti ingredientai– nereikia blynų mišinio.
  • Jie išeina purūs ir drėgni.
  • Padvigubinkite arba patrigubinkite receptą naudoti visą savaitę arba užšaldykite greitiems pusryčiams, kuriuos per kelias minutes galima paruošti mikrobangų krosnelėje arba paskrudinti.
  • Bananiniai blynai gali būti gaminami miniai ir laikomi šiltai puode ar orkaitėje, kol bus paruošti patiekti.
pasukos , kepimo milteliai ir soda , kiaušiniai , vanilė , miltai , rudasis cukrus , druska , cinamonas ir bananai bananų blynams su etiketėmis gaminti

Bananų blynų sudedamųjų dalių patarimai

Bananai: Prinokę bananai su daugybe rudų dėmių geriausiai tinka blynams (ir bananų duonai), nes jie turi daugiau cukraus ir natūralaus saldumo. Jei reikia, bananus taip pat galite subrandinti orkaitėje – peržiūrėkite recepto nurodymus.

Sausi ingredientai: Naudoju universalius miltus. Jei norite, pakeiskite pusę viso grūdo miltų – tekstūra šiek tiek pasikeis, bet vis tiek bus skani.

Kepimo milteliai / soda: Bananai šiek tiek apsunkina tešlą, todėl šiek tiek papildomai paliekant, jie tampa purūs.

Pienas / pasukos: Pasukos reaguoja su kepimo soda, todėl jos tampa purios ir suteikia skonio. Galite jį pakeisti raugintu pienu – tiesiog į 2 puodelius įprasto pieno įpilkite 2 šaukštus acto arba citrinos sulčių ir palikite 5 minutes.

Cinamonas: Pakeiskite jį obuolių pyrago prieskoniais, moliūgų pyrago prieskoniais arba mėgstamu šiltų prieskonių mišiniu.

Kaip pasigaminti bananinius blynus

  1. Dubenyje suplakite sausus ingredientus.
  2. Kitame dubenyje sumaišykite šlapius ingredientus.
  3. Sudėkite šlapius ingredientus į sausus ingredientus, kol jie susimaišys.
  4. virti (receptas žemiau).

Aptarnavimo pasiūlymai

Koks gi blynų vakarėlis be įvairių priedų?

  • Švieži vaisiai, pavyzdžiui, braškės, mėlynės, šviežių bananų griežinėliai.
  • Žemės riešutų sviestas, Nutella, uogienė arba klevų sirupas.
  • Naminė granola, kapoti riešutai arba šokolado drožlės.
Bananiniai blynai su bananais ir pilama sirupu

Blynų laikymas

Likę blynai gražiai laikosi!

Padvigubinkite ir iš anksto gaminkite bananinius blynus, kuriais galėsite mėgautis visą savaitę. Blynus laikykite šaldytuve iki 4 dienų ir pašildykite ant sausos keptuvės, mikrobangų krosnelėje arba skrudintuve. Jie taip pat gali būti užšaldyti ir pašildyti iš užšaldytų.

Daugiau pusryčių mėgstamiausių

Raskite naują pusryčių receptą

Ar jums patiko šie bananiniai blynai? Žemiau palikite įvertinimą ir komentarą.

Holly Nilsson iš „Spend With Pennies plus text“ knygos „Everyday Comfort“ kulinarinės knygos vaizdas
padengti bananiniais blynais su sirupu

526 balsų↑ Spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte dabar!
Arba norėdami palikti komentarą, spustelėkite čia!

Bananiniai blynai

Šie bananų blynai yra itin purūs ir kupini skonio; puikiai tinka mėgautis visai šeimai.

Paruošimo laikas 15 minučių

Virimo laikas 10 minučių

Bendras laikas 25 minučių

Dubenys maišymui baltame fone
plakimas baltame fone
nusipirkti Hollys knygą

Neleiskite ekranui užtemti

  • Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, soda ir cinamoną. Gerai išplakite – tai vietoje sijojimo ir susidaro purus blynas.

  • Atskirame dubenyje sumaišykite kiaušinį, rudąjį cukrų, pieną, lydytą sviestą ir sutrintą bananą.

  • Sudėkite bananų mišinį į sausus ingredientus. Maišykite šaukštu, kol ingredientai susimaišys; tešla turi būti gumuliuota. Leiskite tešlai pailsėti 5 minutes.

  • Įkaitinkite didelę nepridegančią keptuvę arba groteles iki vidutinės ugnies.

  • Į keptuvę įpilkite 1 arbatinį šaukštelį aliejaus ir popieriniu rankšluosčiu paskleiskite jį ant keptuvės. Supilkite ¼ puodelio tešlos ant karštos keptuvės. Pakartokite, palikdami ½ colio tarpą tarp blynų.

  • Kai ant viršaus susidarys maži burbuliukai ir pradės pūsti, mentele apverskite blynus. Virkite dar 1 minutę.

Pasukų pakaitalas: Jei pasukų neturite, į 2 puodelius skysčio matavimo taurelę įpilkite 2 šaukštus citrinos sulčių. Užpilkite pienu, kad susidarytų 2 puodeliai, ir išmaišykite. Leiskite pastovėti maždaug 5 minutes, kad sutirštėtų.
Norėdami sunokinti bananus: Šviežius bananus greitai subrandinkite kepdami juos žievelėmis. Kepkite 350 ° F temperatūroje apie 15 minučių arba kol pajuoduos. Prieš naudodami atvėsinkite.
Kad partijos būtų šiltos: Įkaitinkite orkaitę iki 200°F ir įdėkite į orkaitę kepimo popieriumi išklotą skardą. Iškepusius blynus perkelkite į orkaitę, kol kepsite likusias partijas.

Kalorijos: 432 | Angliavandeniai: 69g | Baltymai: 13g | Riebalai: 12g | Sotieji riebalai: 6g | Polinesotieji riebalai: 1g | Mononesotieji riebalai: 3g | Transriebalai: 0.2g | Cholesterolis: 81mg | Natris: 478mg | Kalis: 496mg | Pluoštas: 3g | Cukrus: 17g | Vitaminas A: 476TV | Vitaminas C: 3mg | Kalcis: 212mg | Geležis: 3mg

Pateikta informacija apie maistingumą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.

Kursas Pusryčiai
Virtuvė Amerikos
lengvi ir purūs Bananiniai blynai su raštu
burnoje tirpstantys bananiniai blynai su pavadinimu
užpilkite sirupu ant bananų blynų ir iš arti nuotrauka su pavadinimu
Bananiniai blynai lėkštėje su pavadinimu



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -