Bananiniai blynai puikiai tiks pusryčiams ar priešpiečiams.
Šiame nesudėtingame bananų blynų recepte virtuvės reikmenys derinami su trintu bananu, kad būtų drėgmės ir saldumo, ir žiupsneliu cinamono, kad būtų puikus kąsnis.
- Jie naudojasi paprasti ingredientai– nereikia blynų mišinio.
- Jie išeina purūs ir drėgni.
- Padvigubinkite arba patrigubinkite receptą naudoti visą savaitę arba užšaldykite greitiems pusryčiams, kuriuos per kelias minutes galima paruošti mikrobangų krosnelėje arba paskrudinti.
- Bananiniai blynai gali būti gaminami miniai ir laikomi šiltai puode ar orkaitėje, kol bus paruošti patiekti.
Bananų blynų sudedamųjų dalių patarimai
Bananai: Prinokę bananai su daugybe rudų dėmių geriausiai tinka blynams (ir bananų duonai), nes jie turi daugiau cukraus ir natūralaus saldumo. Jei reikia, bananus taip pat galite subrandinti orkaitėje – peržiūrėkite recepto nurodymus.
Sausi ingredientai: Naudoju universalius miltus. Jei norite, pakeiskite pusę viso grūdo miltų – tekstūra šiek tiek pasikeis, bet vis tiek bus skani.
Kepimo milteliai / soda: Bananai šiek tiek apsunkina tešlą, todėl šiek tiek papildomai paliekant, jie tampa purūs.
Pienas / pasukos: Pasukos reaguoja su kepimo soda, todėl jos tampa purios ir suteikia skonio. Galite jį pakeisti raugintu pienu – tiesiog į 2 puodelius įprasto pieno įpilkite 2 šaukštus acto arba citrinos sulčių ir palikite 5 minutes.
Cinamonas: Pakeiskite jį obuolių pyrago prieskoniais, moliūgų pyrago prieskoniais arba mėgstamu šiltų prieskonių mišiniu.
Kaip pasigaminti bananinius blynus
- Dubenyje suplakite sausus ingredientus.
- Kitame dubenyje sumaišykite šlapius ingredientus.
- Sudėkite šlapius ingredientus į sausus ingredientus, kol jie susimaišys.
- virti (receptas žemiau).
Aptarnavimo pasiūlymai
Koks gi blynų vakarėlis be įvairių priedų?
- Švieži vaisiai, pavyzdžiui, braškės, mėlynės, šviežių bananų griežinėliai.
- Žemės riešutų sviestas, Nutella, uogienė arba klevų sirupas.
- Naminė granola, kapoti riešutai arba šokolado drožlės.
Blynų laikymas
Likę blynai gražiai laikosi!
Padvigubinkite ir iš anksto gaminkite bananinius blynus, kuriais galėsite mėgautis visą savaitę. Blynus laikykite šaldytuve iki 4 dienų ir pašildykite ant sausos keptuvės, mikrobangų krosnelėje arba skrudintuve. Jie taip pat gali būti užšaldyti ir pašildyti iš užšaldytų.
Daugiau pusryčių mėgstamiausių
Ar jums patiko šie bananiniai blynai? Žemiau palikite įvertinimą ir komentarą.
Bananiniai blynai
Šie bananų blynai yra itin purūs ir kupini skonio; puikiai tinka mėgautis visai šeimai.
Neleiskite ekranui užtemti
-
Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, soda ir cinamoną. Gerai išplakite – tai vietoje sijojimo ir susidaro purus blynas.
-
Atskirame dubenyje sumaišykite kiaušinį, rudąjį cukrų, pieną, lydytą sviestą ir sutrintą bananą.
-
Sudėkite bananų mišinį į sausus ingredientus. Maišykite šaukštu, kol ingredientai susimaišys; tešla turi būti gumuliuota. Leiskite tešlai pailsėti 5 minutes.
-
Įkaitinkite didelę nepridegančią keptuvę arba groteles iki vidutinės ugnies.
-
Į keptuvę įpilkite 1 arbatinį šaukštelį aliejaus ir popieriniu rankšluosčiu paskleiskite jį ant keptuvės. Supilkite ¼ puodelio tešlos ant karštos keptuvės. Pakartokite, palikdami ½ colio tarpą tarp blynų.
-
Kai ant viršaus susidarys maži burbuliukai ir pradės pūsti, mentele apverskite blynus. Virkite dar 1 minutę.
Norėdami sunokinti bananus: Šviežius bananus greitai subrandinkite kepdami juos žievelėmis. Kepkite 350 ° F temperatūroje apie 15 minučių arba kol pajuoduos. Prieš naudodami atvėsinkite.
Kad partijos būtų šiltos: Įkaitinkite orkaitę iki 200°F ir įdėkite į orkaitę kepimo popieriumi išklotą skardą. Iškepusius blynus perkelkite į orkaitę, kol kepsite likusias partijas.
Kalorijos: 432 | Angliavandeniai: 69g | Baltymai: 13g | Riebalai: 12g | Sotieji riebalai: 6g | Polinesotieji riebalai: 1g | Mononesotieji riebalai: 3g | Transriebalai: 0.2g | Cholesterolis: 81mg | Natris: 478mg | Kalis: 496mg | Pluoštas: 3g | Cukrus: 17g | Vitaminas A: 476TV | Vitaminas C: 3mg | Kalcis: 212mg | Geležis: 3mg
Pateikta informacija apie maistingumą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.
© SpendWithPennies.com. Turinys ir nuotraukos yra saugomi autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Griežtai draudžiama kopijuoti ir (arba) įklijuoti visus receptus į bet kokią socialinę žiniasklaidą. Peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.