Šį nekepimo sūrio pyrago receptą pagaminti taip paprasta.
Su nereikia keptitiesiog sumaišykite sūrio pyrago įdarą, paskleiskite jį į sviestinę grahamo plutą ir atvėsinkite.
Viską užpilkite mėgstamais vaisiais ar padažais.
- Nepatikėsite, kad sūrio pyragas be kepimo gali būti toks sodrus ir kreminis.
- Su visais tradicinio sūrio pyrago pranašumais pagal šį receptą nereikia kepti, vandens vonioje ir jis neskils.
- Jį galima paruošti ir supjaustyti griežinėliais ar net sudėti į atskirus stiklainius.
- Šis sūrio pyrago receptas gražiai užšąla– todėl drąsiai ruoškitės iš anksto!
Ko jums reikės šiam nekepančiam sūrio pyragui
- Grahamo krekerio pluta: man labiau patinka naminė nekepama Graham krekerių plutelė, o ne parduotuvėje pirkta, nes ji yra storesnė, mažiau linkusi įtrūkti ir skaniau.
- Kreminis sūris: Norėdami gauti geriausią konsistenciją, naudokite riebaus kreminio sūrio blokus. Sumažinto riebumo versijos gali būti naudingos, tačiau jos nėra tokios tvirtos.
- Cukraus pudra: Pasaldina mišinį, nebūdamas grūdėtas.
- Vanilės ekstraktas: Vanilė prideda skonio – jei norite ypatingo prisilietimo, apsvarstykite galimybę naudoti vanilės pupelių pastą (Trader Joe’s taip pat turi puikų).
- Stipri plakama grietinėlė: Norėdami pasiekti geriausių rezultatų, naudokite šaltą stiprią plakamąją grietinėlę. Kukurūzų krakmolo pridėjimas stabilizuoja plaktą grietinėlę, todėl sūrio pyragas išlieka tvirtas.
Kaip pasigaminti nekepamą sūrio pyragą
Sūrio pyragą be kepimo tikrai lengva pagaminti vos keliais paprastais žingsniais!
- Paruoškite plutą: Suspauskite ingredientus į pyrago lėkštę arba spyruoklinę formą (receptas žemiau).
- Paruoškite sūrio pyrago įdarą: Kreminį sūrį išplakti iki vientisos masės. Įpilkite cukraus ir vanilės. Supilkite plaktą grietinėlę.
- Užpildykite ir atvėsinkite: Užtepkite įdarą ant Graham krekerių plutos, uždenkite ir atšaldykite mažiausiai 4 valandas arba per naktį.
Mūsų mėgstamiausi priedai
Užpildykite šį paprastą sūrio pyragą mėgstamu padažu, pavyzdžiui, vyšnių pyrago įdaru, mėlynių pyrago įdaru ar net šokoladiniu padažu. Arba laikykite jį lengvą ir uždėkite šviežių vaisių, tokių kaip avietės ar gervuogės.
Pro patarimai
- Naudokite riebaus grietinėlės sūrio blokus ir prieš maišydami įsitikinkite, kad jie yra kambario temperatūros.
- Naudokite šaltą, stiprią plakamą grietinėlę.
- Sumaišydami grietinėlės sūrį ir plaktą grietinėlę, švelniai juos sumaišykite.
- Aš įdedu vanilės ekstrakto, bet galite pridėti kitų ekstraktų, pavyzdžiui, citrusinių vaisių žievelės ar šaukštą citrinos sulčių, kad pakeistumėte skonį.
- Jei plutelė prilimpa prie keptuvės, keptuvės dugną kelioms sekundėms pamerkite į karštą vandenį. Karštas vanduo ištirpdys sviestą ant plutos kraštų ir jis lengvai išsiskirs.
- Atskiroms porcijoms sudėkite sūrio pyrago mišinį į šaldymo maišelį ir išspauskite į mažus stiklainius ar puodelius. Stiklainius galima užšaldyti, kad būtų paprasti desertai vienam ar dviems.
Pasiruošimas į priekį ir saugojimas
- Sandėliavimas: Sūrio pyrago likučius sandariai uždenkite plastikine plėvele arba perkelkite į sandarų indą. Laikyti šaldytuve iki 4 dienų.
- Pasiruoškite į priekį: Iš anksto paruoškite šį nekepamo sūrio pyrago receptą ir laikykite šaldytuve uždengtą mažiausiai 4 valandas arba iki 48 valandų. Lengvai uždenkite sūrio pyragą arba laikykite pyrago lėkštę sandariame inde.
- Sušalimas: Paruoštą šį sūrio pyragą galima užšaldyti. Apvyniokite jį plastikine plėvele, įdėkite į šaldikliui tinkamą indą ar maišelį ir užšaldykite iki 4 mėnesių. Prieš patiekdami atšildykite šaldytuve per naktį.
Ar gaminote šį nekepamą sūrio pyragą? Žemiau palikite įvertinimą ir komentarą.
Sūrio pyragas be kepimo
Kreminis ir dekadentiškas šis nekepiamas sūrio pyragas yra klasikinis desertas, kurį mėgsta visi!
Neleiskite ekranui užtemti
-
Vidutiniame dubenyje šakute sumaišykite lydytą sviestą, grahamo trupinius ir cukrų.
-
Paspauskite mišinį į 9 colių pyrago lėkštės arba 8 colių spyruoklinės formos dugną ir šonus (apie 1,5 colio). Ruošdami įdarą laikykite šaldytuve.
-
Minkštą grietinėlės sūrį išplakite elektriniu plaktuvu iki vientisos ir purios masės. Įpilkite cukraus pudros ir vanilės ekstrakto ir toliau plakite, kol visiškai susimaišys.
-
Atskirame dubenyje 1 minutę plakite šaltą stiprią grietinėlę. Įpilkite kukurūzų krakmolo, padidinkite maišytuvo greitį iki didelio ir plakite dar 3–4 minutes, kol susidarys standžios smailės.
-
Plaktą grietinėlę supilkite į grietinėlės sūrio mišinį.
-
Sūrio pyrago įdarą tolygiai paskirstykite ant paruoštos plutos ir šaldykite mažiausiai 4 valandas arba per naktį.
-
Uždenkite mėgstamais priedais ir patiekite.
Kreminis sūris: Mažo riebumo arba sumažinto riebumo grietinėlės sūris taip pat gali nepasisekti.
Grahamas Crustas: Graham trupinius perku parduotuvėje. Norėdami pasigaminti patys, į virtuvinį kombainą įpilkite 21 graham krekerį ir plakite, kad susidarytų trupiniai.
Patiekti: Jei plutelė prilimpa prie keptuvės, keptuvės dugną kelioms sekundėms pamerkite į karštą vandenį. Karštas vanduo ištirpdys sviestą ant plutos kraštų ir jis lengvai išsiskirs.
Užšaldymas: Šį sūrio pyragą galima paruošti iš anksto ir užšaldyti (jis yra toks pat geras atšildytas, kaip ir pagaminimo dieną!). Įdėkite keptuvę į šaldiklį ir, kai užšals, sandariai suvyniokite į plastikinę plėvelę, kad visiškai užsandarintumėte. Per naktį atitirpinkite šaldytuve.
Patiekimas: 1gabalas | Kalorijos: 464 | Angliavandeniai: 32g | Baltymai: 5g | Riebalai: 36g | Sotieji riebalai: 19g | Cholesterolis: 103mg | Natris: 294mg | Kalis: 125mg | Pluoštas: 1g | Cukrus: 20g | Vitaminas A: 1199TV | Vitaminas C: 1mg | Kalcis: 81mg | Geležis: 1mg
Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.
© SpendWithPennies.com. Turinys ir nuotraukos yra saugomi autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Griežtai draudžiama kopijuoti ir (arba) įklijuoti visus receptus į bet kokią socialinę žiniasklaidą. Peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.
Sūrio pyragas, pritaikytas iš braškių sūrio pyrago (be kepimo)