Prisijunkite prie „Love & Lemons Cooking Club“ iššūkio šį mėnesį! Dalyvauti paprasta, o vienas laimingasis gaus prizą. Žemiau rasite visą informaciją.
Mūsų maisto gaminimo klubas yra smagus būdas švęsti skaitytojų bendruomenę „Love & Lemons“. Koncepcija labai paprasta – kiekvieną mėnesį renkuosi receptą. Jūs jį gaminate ir paliekate komentarą recepto tinklaraščio įraše. Mėnesio pabaigoje atsitiktine tvarka išrenku vieną laimėtoją, kuris gaus prizą.
Man patinka bendruomeniškumo jausmas, kurį sukelia tiek daug žmonių, kurie kiekvieną mėnesį gamina vieną receptą. Šiandien pradedame lapkričio mėnesio iššūkį su bulvių košės receptu ir tikiuosi, kad prisijungsite prie linksmybių. Štai kaip tai veikia:
Prisijunkite prie „Love & Lemons Cooking Club“.
- Kiekvieną mėnesį renkuosi vieną sezoninį receptą. Prisiregistruokite prie mūsų el. pašto sąrašo, kad sužinotumėte, kai tik pasidalinsiu kiekvieno mėnesio receptu.
- Padarykite šį receptą per mėnesį.
- Iki mėnesio pabaigos palikite komentarą iššūkio recepto tinklaraščio įraše. Šį kartą galutinis terminas – lapkričio 30 d.
- Jei norite gauti papildomą įrašą, nusiųskite savo sukurtą nuotrauką į cookingclub@loveandlemons.com. (Atminkite: tai NAUJAS el. pašto adresas!)
- Norėdami gauti kitą papildomą įrašą, paskelbkite savo nuotrauką „Instagram“ ir pažymėkite @loveandlemons ir #loveandlemonscookingclub.
Prizas: 100 USD viso maisto dovanų kortelė!
Mėnesio pabaigoje atsitiktine tvarka išrinksiu nugalėtoją ir pasidalinsiu keliomis jūsų nuotraukomis. Šį kartą dovanojame a 100 USD „Whole Foods“ dovanų kortelė.
Be to, už kiekvieną gautą įrašą paaukosime 1 USD „No Kid Hungry“.
Kai tik ateina lapkritis, aš pradedu galvoti apie Padėkos dieną. Kas nors kitas?
Kasmet po truputį keičiu savo valgiaraštį, bet jame visada yra vienas patiekalas: bulvių košė. Mano vyrui Džekui negali jų atsigerti!
Šį NAUJĄ receptą pradėjau gaminti praėjusiais metais, ir jis greitai tapo mūsų mėgstamiausiu. Manau, kad jums taip pat patiks, todėl tai šio mėnesio kulinarinio klubo receptas! Pasigaminkite ją pačioms atostogoms, anksčiau mėnesio draugėms arba bet kuriai lapkričio vakarienei.
Keletas greitų patarimų:
- Geriausia naudoti russets arba Yukon Golds bulves. Šių dviejų derinys taip pat puikus!
- Juos galite pasigaminti iš anksto ir laikyti šaldytuve iki 3 dienų. Įkaitinkite mikrobangų krosnelėje arba 350 ° F orkaitėje.
- Padarykite juos veganiškais naudodami veganišką sviestą ir mėgstamą pieną be pieno.
- Džekas ryja šias bulves su tuo, ką jis meiliai vadina „sviesto ežeru“, bet man labiau patinka su grybų padažu. Įkraukite savo, kaip jums patinka!
Dalyvaukite lapkričio iššūkyje
Nori įeiti? Štai ką reikia padaryti:
- Padaryk mano bulvių košę kada nors lapkričio mėnesį.
- Komentuokite bulvių košės tinklaraščio įrašą iki lapkričio 30 d.
- Jei norite gauti papildomą įrašą, nusiųskite savo pagamintos nuotraukos nuotrauką adresu cookingclub@loveandlemons.com.
- Norėdami gauti kitą papildomą įrašą, paskelbkite savo nuotrauką „Instagram“ ir pažymėkite @loveandlemons ir #loveandlemonscookingclub.
- Prisiregistruokite prie mūsų el. pašto sąrašo ir sužinokite apie kito mėnesio receptą!
Gruodžio pradžioje atsitiktine tvarka išrinksiu nugalėtoją ir pasidalinsiu keliomis jūsų nuotraukomis.
Praėjusio mėnesio receptas
Praėjusį mėnesį gaminome šiuos šokoladinius sausainius. 143 iš jūsų pakomentavo įrašą, todėl tą sumą skirsime organizacijai „No Kid Hungry“. Ačiū, kad prisijungėte!
Vienas iš mano mėgstamiausių dalykų, susijusių su šiuo receptu, yra tai, kad jis reikalauja lydyto sviesto, o ne suminkštinto (aš VISADA pamirštu, kad sviestas suminkštėtų prieš kepdamas). Daugelis iš jūsų komentavo, kad tai buvo pirmas kartas, kai gaminate šokoladinius sausainius su lydytu sviestu:
- Iš Brandono: „Nuostabiai paprastas, bet skanus šokoladinių sausainių receptas! Labai paprasta sekti. Mėgsta lydyto sviesto ingredientą. Saldus ir sūrus skonis yra tobulas.
- Iš Rachel: „Prisipažįstu, kad skeptiškai žiūrėjau į lydyto sviesto naudojimą, bet šaldytuve jis pasiteisino ir kepant neišsiskleidė. Man patinka, kad man nereikia iš anksto galvoti, kad sviestas suminkštėtų, ir galiu jį pasigaminti ryte ir kepti desertui vakarienei po darbo.
Labai džiaugiuosi, kad jums patiko ši nuoroda, ir tikiuosi, kad grįšite prie recepto! Štai keletas jūsų slapukų:
Ir sveikiname Angie, mūsų nugalėtoją!
Apibendrinant
Dalyvaukite lapkričio mėnesio maisto gaminimo klubo iššūkyje iki…
- Gaminu bulvių košę kada nors lapkričio mėnesį.
- Palikdami komentarą apie bulvių košės tinklaraščio įrašą iki lapkričio 30 d.
- Bulvių nuotrauką siunčiame į cookingclub@loveandlemons.com, kad gautumėte papildomą įrašą.
- Ir dar vienas papildomas įrašas, savo nuotraukos paskelbimas Instagram, žymėjimas @loveandlemons ir #loveandlemonscookingclub.
Laimingo gaminimo!