Pagal šį paprastą London Broil receptą bus paruoštas švelnus, sultingas kepsnys, kurį galima kepti ant grotelių arba pakepti po broileriu!

Šoninis kepsnys marinuojamas pikantiškame marinate ir iškepamas iki tobulo švelnumo sultingo kepsnio bet kuriuo metų laiku!

sultingas London Broil lėkštėje su sviestu ant viršaus
  • Šis kepsnys yra švelnus, sultingasir skanu kiekvieną kartą!
  • Marinatas suardo kietus pluoštus ir suteikia daug skonio.
  • Šis marinatas naudojamas paprasti ingredientai tikriausiai turite po ranka.
  • Londono kepsnys marinuojasi iki 24 valandų, kad galėtumėte padaryti tai į priekį ir gaminti prieš patiekiant – puikiai tinka svečiams.
sojos padažas , pipirai , aliejus , šoninis kepsnys , Vorčesteršyras , sviestas , druska , česnakai , čiobreliai , rozmarinas ir actas su etiketėmis London Broil gamybai

Ko jums prireiks Londono kepimui

  • Jautiena: Terminas „Londono kepsnys“ reiškia kepimo būdą, o ne jautienos pjaustymą. Ieškokite gabalų, pažymėtų „London Broil“ arba kepsnys iš šono, arba naudokite sijoninį kepsnį arba viršutinį apvalų kepsnį.
  • Aliejus: Naudokite alyvuogių aliejų arba bet kokį lengvo skonio aliejų.
  • Rūgštis: Balzamiko actas yra šio marinato rūgštis; tai reikalinga mėsai suskaidyti ir suminkštinti.
  • Skonis: Sojų padažas prideda druskos ir umami, o česnakai ir žolelės suteikia skonio.
  • Sviestas: Truputis lydyto sviesto prieš kepant / kepant ant grotelių padeda apskrusti.

Kaip virti Londono broilą

Pagal šį paprastą London Broil receptą bus paruoštas švelnus, sultingas kepsnys, kurį galima kepti ant grotelių arba pakepti po broileriu!

  1. Suminkštinkite ir supjaustykite kepsnį marinavimui (receptas žemiau).
  2. Sumaišykite marinato ingredientus ir marinuokite kepsnį 2–24 valandas.
  3. Patepkite tirpintu sviestu. Kepsnį kepkite ant grotelių arba kepkite iki norimo paruošimo.
  4. Pailsėkite, supjaustykite ir patiekite.

Patiekite su lydytu žolelių sviestu ir mėgstamu kepsnių padažu.

Pro patarimai

  • Greitai nuskaitomas mėsos termometras užtikrins, kad „London Broil“ nebūtų per mažai iškepęs arba per daug iškepęs. Tinkamai iškeptas kepsnys turi būti 125°F (retas) iki 130°F (vidutiniškai retas).
  • Kai kepsnys iškeps pagal jūsų skonį, jis ir toliau keps stovėdamas, todėl, jei norite, galite patraukti kepsnį keliais laipsniais nuo šių skaičių ir suvynioti į aliuminio foliją.
  • Grūdų perpjovimas yra paprastas triukas, norint gauti minkštos mėsos! Grūdeliai yra raumenų skaidulų kryptis, o kai atsipjaunate į ją, jos sutrumpėja ir suteikia švelnesnių įkandimų.
pjaustytas London Broil

Likučiai?

  • Likusį Londono broilą laikykite sandariame inde šaldytuve iki 4 dienų.
  • Likučiai puikiai tinka jautienos miežių sriuboje arba kaip kepsnių sumuštinis.
  • „London Broil“ užšaldykite maišelyje su užtrauktuku iki vieno mėnesio ir atšildykite šaldytuve prieš patiekdami šaltą arba pašildydami.

Ar jums patiko šis London Broil receptas? Būtinai palikite komentarą ir įvertinimą žemiau.

Holly Nilsson iš „Spend With Pennies plus text“ knygos „Everyday Comfort“ kulinarinės knygos vaizdas
sultingas London Broil lėkštėje su sviestu ant viršaus

Kol kas nėra įvertinimų↑ Spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte dabar!
Arba norėdami palikti komentarą, spustelėkite čia!

„London Broil“.

Skanus marinatas užtikrina sultingą minkštą mėsą, kuri greitai iškepa po broileriu.

Paruošimo laikas 10 minučių

Virimo laikas 8 minučių

Marinatas 2 valandų

Bendras laikas 2 valandų 18 minučių

nusipirkti Hollys knygą

Neleiskite ekranui užtemti

  • Iš abiejų pusių sutrinkite mėsos plaktuku arba subadykite šakute, kad suminkštėtų. Naudodami aštriu peiliu įstrižaines linijas, ⅛ colio gylio kiekvienoje mėsos pusėje.

  • Troškinimo inde arba stiklinėje kepimo formoje sumaišykite aliejų, sojų padažą, balzamiko actą, Vusterio padažą, česnaką, čiobrelius ir rozmariną.

  • Įdėkite šoninį kepsnį ir uždenkite plastikine plėvele. Marinuokite mažiausiai 2 valandas arba iki 24 valandų, retkarčiais apversdami.

  • Kepimo skardą su apvadu išklokite folija, kad ją būtų lengva išvalyti (nebūtina). Atidėkite į šalį.

  • Įkaitinkite broilerį iki stiprios ugnies (500 °F) ir padėkite lentyną 6 coliais žemiau broilerio arba įkaitinkite kepsninę iki stiprios ugnies.

  • Išimkite kepsnį iš marinato ir leiskite pertekliui nuvarvėti. Išdžiovinkite kepsnį popieriniu rankšluosčiu.

  • Ištepkite kepsnį tirpintu sviestu ir pagardinkite druska bei pipirais.

  • Kepkite arba kepkite ant grotelių 4–6 minutes iš kiekvienos pusės arba tol, kol kepsnys pasieks norimą apskrudimą.

  • Pailsėkite 6–8 minutes.

  • Mėsą perpjaukite ½ colio storio per grūdus. Patiekite su sviestu, jei norite.

  • Šiam receptui galite naudoti viršutinį apvalų arba šoninį kepsnį.
  • Likučius suvyniokite ir laikykite šaldytuve iki 4 dienų arba šaldiklyje iki mėnesio.


Kalorijos: 421 | Angliavandeniai: 3g | Baltymai: 50g | Riebalai: 22g | Sotieji riebalai: 8g | Polinesotieji riebalai: 1g | Mononesotieji riebalai: 11g | Transriebalai: 0.2g | Cholesterolis: 146mg | Natris: 885mg | Kalis: 832mg | Pluoštas: 0.2g | Cukrus: 1g | Vitaminas A: 128TV | Vitaminas C: 1mg | Kalcis: 59mg | Geležis: 4mg

Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.

Kursas Jautiena, pagrindinis patiekalas, pagrindinis patiekalas
Virtuvė Amerikos
švelnus ir sultingas London Broil su raštu
pjaustytas London Broil ant lėkštės su lydytu sviestu ant viršaus ir raštu
London Broil su pikantiškomis žolelėmis ir titulu
padengtas ir supjaustytas London Broil ir iš arti nuotrauka su pavadinimu



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -