2024 m. lapkričio/gruodžio mėn. leidinyje bendradarbis redaktorius Wayne’as Curtisas apgailestauja, kad Padėkos dienai nėra oficialaus kokteilio (nors jis nominuoja flanelinius marškinius). Nors šventė sutraukia draugus ir šeimos narius ir gali pasigirti, be abejonės, daugiausia patiekalų iš bet kurios šventės, joje nepasiūlomas konkretus gėrimas, papildantis šventę, todėl rinkome kokteilius, kuriuose yra virškinamųjų medžiagų, sezoninių ingredientų ir jaukių skonių, puikiai tinkančių prieškambariui. -, mėgavimasis viduryje ir po vakarienės.
Après Ski
Šis senamadiškas variantas, pagamintas iš pekano riešutų užpilto burbono, skirtas suteikti jaukumo šaltiems vakarams.
Specialusis Bruklinas
Vyšnia užbaigia kavos ir kolos natas šiame viskio aukštumoje. Tačiau pridėjus Fernet Branca, tai puikus būdas užbaigti valgį.
Driftwood Spritz
Šis „Driftwood Spritz“, kuriame naudojami dviejų rūšių itališki gazuoti gazeliai, įsilieja į esminius žiemos skonius.
Flaneliniai marškiniai
„Jeffrey Morgenthaler“ flanelinių marškinėlių kokteilis su škotų, sidro, kartaus virškinimo ir rudojo cukraus mišiniu yra Padėkos diena taurėje.
Flanelė Szn
Šiame Jeffrey Morgenthalerio flanelinių marškinėlių įkvėptame kokteilyje natūraliai dera viskis ir amaro. Abiejų ingredientų kepimo prieskonių natos puikiai dera su citrina ir sidru.
Meduje kepti obuoliai
Rudeninis „Foxtail“ obuolių kokteilis sukurtas remiantis klasikiniu Saratoga, kurio sezoniniai ingredientai yra obuolių brendis, obuolių sidras ir spanguolės.
Viešbutis Valentinas
Šis pilvą raminančių amaro ir lagerio mišinys bus sotaus ir gaiva sunkaus valgio pabaiga.
„Magic Riešutas“.
Turtingo pasimėgavimo sezono metu šis Negroni įkvėptas naktinės kepuraitės receptas pasiteisins.