„Velveeta Mac and Cheese“ – tai lengvas kreminis komfortiškas maistas!
Šiame recepte alkūniniai makaronai derinami su čederio sūriu ir Velveeta, kad būtų skanus garnyras arba pagrindinis patiekalas be mėsos.
- Šiame recepte yra lengvas naminis padažas.
- Jame yra a dviguba sūrio dozė kreminės tekstūros ir drąsaus skonio.
- Praleiskite kepimą ir išmaišykite ant viryklės, jei skubate.
Kaip pasigaminti Velveeta Mac ir sūrį
Jį netgi galima surinkti iš anksto ir laikyti šaldytuve, kol ateis laikas kepti orkaitę.
- Pasigaminkite padažą: Virkite sviestą, miltus ir prieskonius (receptas žemiau). Išplakti piene.
- Pridėti sūrio: Įpilkite Velveeta ir čederio iki vientisos masės.
- Pridėti makaronų: Įmaišykite alkūninius makaronus.
- Kepti: Perkelkite į troškinimo indą, supilkite užpilą ir kepkite.
Šis keptas Velveeta mac ir sūris yra pats sotus patiekalas. Jei norite, galite patiekti su česnakine duona ir cezario salotomis.
Variacijos ir papildymai
- Prieskoniai: Man labiau patinka, kad prieskoniai būtų paprasti. Tačiau pagal skonį galite pridėti papildomų prieskonių, pavyzdžiui, česnako miltelių, paprikos, druskos ir pipirų.
- Mėsa: šoninės gabaliukai arba kumpis, malta jautiena arba susmulkinta vištiena/kalakutiena
- Daržovės: žirniai, morkos arba brokoliai, kubeliais pjaustyti arba Rotel stiliaus pomidorai, juodosios alyvuogės arba griežinėliais pjaustytos jalapenos
Sandėliavimas, užšaldymas ir pašildymas
Velveeta mac ir sūrį lengva laikyti, užšaldyti ir pašildyti.
- Saugoti: Laikyti sandariame inde šaldytuve iki 5 dienų.
- Norėdami užšaldyti: Laikyti sandariame inde arba šaldytuve atgal iki 4 mėnesių. Prieš pašildydami, per naktį atšildykite šaldytuve.
- Norėdami pašildyti: Likučius įdėkite į mikrobangų krosnelę arba pašildykite ant viryklės, prireikus įpildami šiek tiek pieno.
Daugiau „Mac“ ir sūrio receptų
Velveeta Mac ir sūris
Šis Velveeta mac ir sūrio receptas yra mėgstamiausias guodžiantis patiekalas.
Neleiskite ekranui užtemti
-
Įkaitinkite orkaitę iki 350°F.
-
Užpilui pagamintisumaišykite džiūvėsėlius, 1 šaukštą lydyto sviesto ir 2 šaukštus čederio sūrio. Atidėkite į šalį.
-
Vidutinį puodą pasūdyto vandens užvirinkite. Kepkite alkūnes al dente (tvirtai) pagal pakuotės instrukcijas. Gerai nusausinkite, neskalaukite.
-
Tuo tarpu atskirame vidutiniame puode ant vidutinės ugnies ištirpinkite 2 šaukštus sviesto. Suberkite miltus, garstyčių miltelius ir svogūnų miltelius ir plakite 1 minutę.
-
Palaipsniui supilkite pieną, po kiekvieno įpylimo plakdami iki vientisos masės. Supylus pieną, plakant užvirkite ant vidutinės ugnies. Sumažinkite ugnį iki vidutinės ir virkite 2 minutes. Įmaišykite kubeliais supjaustytą Velveeta sūrį, kol išsilydys ir taps kreminis.
-
Nukelkite nuo ugnies ir įdėkite ½ puodelio čederio sūrio ir nusausintus makaronus. Gerai išmaišykite, kad susimaišytų.
-
Makaronų mišinį perkelkite į 2 litrų kepimo indą ir pabarstykite užpilu.
-
Kepkite 20 minučių arba tol, kol įkais ir užpilas taps auksinės spalvos. Neperkepkite.
-
Prieš patiekdami pailsėkite 5 minutes.
- Aštrųjį čederį galima pakeisti kitų rūšių tarkuotu sūriu, pavyzdžiui, šveicarišku ar parmezanu.
- Šiame recepte galima naudoti susmulkintą sūrį.
Kalorijos: 394 | Angliavandeniai: 45g | Baltymai: 19g | Riebalai: 15g | Sotieji riebalai: 9g | Cholesterolis: 46mg | Natris: 764mg | Kalis: 303mg | Pluoštas: 2g | Cukrus: 7g | Vitaminas A: 746TV | Kalcis: 369mg | Geležis: 1mg
Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.
© SpendWithPennies.com. Turinys ir nuotraukos yra saugomi autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Griežtai draudžiama kopijuoti ir (arba) įklijuoti visus receptus į bet kokią socialinę žiniasklaidą. Peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.