Nesvarbu, ar ieškote klasikinių Padėkos dienos receptų, ar kažko visiškai naujo, jums tikrai patiks vienas (ar daugiau!) iš šių 50 Padėkos dienos garnyrų.
Ar galime sutikti, kad Padėkos dienos garnyrai yra geriausia šventinio patiekalo dalis? Kalakutienos ir moliūgų pyrago kepimas nenusikaltimas, bet įdaras, bulvių košė ir kitos pusės yra tai, ko aš laukiu labiausiai.
Toliau dalinuosi 50 mėgstamiausių Padėkos dienos garnyrų. Juose yra visa klasika (pagalvokite apie šparaginių pupelių troškinį ir vakarienės suktinukus), taip pat išradingi daržovių patiekalai, minią džiuginančios bulvės ir kt. Jei vis dar planuojate savo šventinį meniu, peržiūrėkite juos! Tikrai rasite keletą jums patinkančių receptų.
Mūsų geriausios klasikinės Padėkos dienos pusės
Geriausias įdaras
Remiantis mano mamos klasikiniu receptu, šis sotus, pikantiškas įdaras yra mano mėgstamiausia Padėkos dienos vakarienės dalis.
Geriausia bulvių košė
Tai geriausia mano bandyta bulvių košė! Pripildyti sviesto, pieno ir grietinės, jie yra itin sotūs ir palaimingai kreminiai.
Saldžiųjų bulvių troškinys
Šiame pikantiškame saldžiųjų bulvių troškinyje nepraleisite zefyrų! Jame yra skoningas pekano traškumo užpilas, kuris suteikia skanų traškų kontrastą kreminėms saldžioms bulvėms.
Žaliųjų pupelių troškinys
Čia nėra konservuotų grybų sriubos! Šiame nuo nulio paruoštame troškintuve yra šviežios šparaginės pupelės, traškūs kepti svogūnai ir sodrus kreminis naminis grybų padažas.
Spanguolių padažas
Šis klevais saldintas padažas yra tirštas, aitrus ir uogienės. Tai daug geriau nei spanguolių padažas iš skardinės.
Skrudinti Briuselio kopūstai
Šie traškūs skrudinti Briuselio kopūstai ant viršaus nuspalvins citrininį parmezaną.
Naminiai vakarienės suktinukai
Šie naminiai vakarienės suktinukai yra minkšti, purūs ir kvapnūs. Atsargiai – jie gali apversti kalakutą!
Lengvi daržovių garnyrai padėkos dienos proga
Migdolinės žaliosios pupelės
Šiais metais praleiskite šparaginių pupelių troškintuvą ir pridėkite šias blizgias šparagines pupeles į savo Padėkos dienos meniu!
Skrudintos šakninės daržovės
Šis paprastas garnyras taps jūsų Padėkos stalo miego hitu. Kvapus šalavijų aliejus prideda sodraus, žemiško skonio kukliam skrudintų šakniavaisių mišiniui.
Laukinių ryžių plovas
Šis paprastas plovas yra išmargintas švelniai skrudintomis saldžiosiomis bulvėmis, nuskustais Briuselio kopūstais, džiovintomis spanguolėmis ir žolelėmis.
Skrudintas gilių moliūgas
Skrudintas klevų sirupu, alyvuogių aliejumi, žolelėmis, druska ir pipirais, šis gilių moliūgas yra paprastas, elegantiškas Padėkos dienos garnyras.
Kreminiai špinatai
Šis receptas yra puikus paskutinės minutės Padėkos dienos garnyras. Pagaminsite per 15 minučių, jis bus šviežias, ryškus ir skanus. Vietoj riebios grietinėlės naudokite kokosų pieną, kad jame nebūtų pieno!
Troškinti Briuselio kopūstai
Maksimali orkaitė? Troškinkite Briuselio kopūstus, o ne juos kepkite.
Skrudintos morkos
Medus išryškina natūralų šių švelnių, karamelizuotų skrudintų morkų saldumą.
Sutrintas žiedinis kopūstas
Ši kreminė košė yra lengvesnė nei bulvių košė, bet tokia pat skani.
Grybų padažas
Net mėsos mėgėjai pamėgs šį aksominį (veganišką) grybų padažą! Puikiai tinka pilti ant bulvių košės, įdaru ir kt.
Skrudintas Delicata skvošas su obuoliais ir šalavijais
Šis receptas yra vienas iš mano visų laikų mėgstamiausių Padėkos dienos garnyrų! Jame yra saldus ir pikantiškas skrudintų moliūgų, obuolių, lapinių kopūstų ir šviežių žolelių derinys.
Skrudintos daržovės
Šalavijas, rozmarinas ir obuolių sidro vinigretas suteikia šioms spalvingoms skrudintoms daržovėms ryškaus rudeniško skonio.
Balzaminiai Briuselio kopūstai
Skrudinti su medumi ir balzamiko, šie daigai yra traškūs, karamelizuojami ir kupini saldaus ir aštraus skonio.
Skrudinti burokėliai
Jei jums patinka Padėkos dienos šonai, kuriuos galite pagaminti iš anksto, šis receptas kaip tik jums. Skrudinkite burokėlius likus 3 dienoms iki didžiojo valgio. Tada, kai būsite pasiruošę valgyti, apibarstykite juos žolelėmis ir išspauskite citrinos.
Riešutinis skvošas
Šis saldus kreminis moliūgas, pakepintas klevo glaistu ir patiekiamas ant plaktos rikotos, yra nuostabus Padėkos dienos garnyras.
Skrudintas žiedinis kopūstas
Su citrinos žievele ir šviežiomis žolelėmis papuoštas skrudintas žiedinis kopūstas yra lengvas ir skanus Padėkos dienos garnyras! Puikiai tinka šiltas arba kambario temperatūroje, todėl nedvejodami kepkite jį prieš kelias valandas.
Troškintos žaliosios pupelės
Šis receptas yra vienas iš paprasčiausių Padėkos dienos garnyrų, o jei paklausite manęs, tai taip pat vienas geriausių. Su citrinų padažu ir šviežiu čiobreliu jis yra ryškus, spalvingas ir lengvai pagaminamas.
Įdaryti gilių moliūgai
Šis įdarytas moliūgas yra universalus Padėkos dienos meniu priedas. Tai puikus pagrindinis arba sotus garnyras be mėsos!
Skrudintas sviestinis skvošas
Pakanka tik pabarstyti žolelių, kad skrudintas moliūgas taptų Padėkos dienos vertu garnyru.
Padėkos dienos salotų receptai
Nuskustos Briuselio kopūstų salotos
Šias salotas patiekiu savo šeimos Padėkos dienos vakarienei kiekvienais metais. Jį sudaro 8 ingredientai, jis citrininis ir ryškus, todėl gerai išsilaiko, jei pagaminsite iš anksto. Ko nemylėti?
Špinatų salotos
Šios rudens salotos puikiai dera su klasikiniais Padėkos dienos garnyrais, tokiais kaip įdaras ir saldžiųjų bulvių troškinys. Jame yra cukruotų pekano riešutų, traškių obuolių, džiovintų spanguolių ir aštraus obuolių sidro vinigreto.
Farro salotos
Šiose paprastose, bet netikėtose salotose riešutinis farro groja saldžiais obuoliais ir datulėmis, aštriu padažu ir karčiais žalumynais.
Burokėlių salotos su ožkos sūriu ir balzamiko
Jei norite nuostabaus Padėkos dienos garnyro, pasigaminkite šias salotas su tiek burokėlių rūšių, kiek galite rasti. Pripildytas brangakmenių geltonų, rožinių ir raudonų atspalvių, tai bus nuostabus jūsų atostogų meniu priedas.
Žaliųjų pupelių salotos
Paprastesnė, gaivesnė alternatyva šparaginių pupelių troškinimui.
Kviečių uogų salotos
Šios salotos iš esmės patenka į dubenį! Jame gausu skrudintų moliūgų, riešutinių kviečių uogų, džiovintų spanguolių ir šviežių šalavijų.
Kriaušių salotos su balzamiko ir graikiniais riešutais
Dieną ar dvi iš anksto išplakite balzamiko vinigretę. Šias salotas bus lengva surinkti prieš pat valgant!
Butternut Skvošo salotos
Lengvai kreminis, kmynais pagardintas užpilas šioms skrudintoms moliūgų salotoms suteikia žemiško, aromatingo skonio.
Kopūstų salotos
Su šiomis vaivorykštinių kopūstų salotomis savo Padėkos dienos stalui suteiksite daugybę spalvų! Kad pasiektumėte pirmenybę, kopūstą su morkų imbiero padažu galite išmesti ne vėliau kaip prieš dvi dienas. Tada pabarstykite antpilus prieš pat valgydami.
Geriausios brokolių salotos
Šis receptas taps geresnis, jei pagaminsite jį iš anksto, todėl tai puikus Padėkos dienos garnyras.
Kolrabio salotos
Šis saldus ir aštrus salotas yra vienas iš mano mėgstamiausių paskutinės minutės Padėkos dienos patiekalų. Receptas reikalauja 10 ingredientų ir paruošiamas akimirksniu.
Išbandykite daugiau padėkos dienos garnyrų
Naminis „Mac“ ir sūris
Mūsų mažyliui patinka šis mac ir sūrio receptas. Tai naujas pagrindinis patiekalas tarp mūsų šeimos Padėkos dienos garnyrų!
Kukurūzinės duonos įdaras
Mėgstu kukurūzų duoną ir įdarą. Natūralu, kad esu apsėstas šio skanaus jųdviejų derinio. Tai TAIP kvapnus, pagamintas iš šviežių žolelių, aromatinių medžiagų ir saldžių bei pikantiškų kukurūzų duonos.
Orkaitėje keptos bulvės
Šios lengvai skrudintos bulvės yra traškios išorėje, kreminės viduryje ir aplietos citrinų ir rozmarinų padažu.
Butternut moliūgų sriuba
Imbieras, rozmarinas ir šalavijas suteikia šiai kreminei moliūgų sriubai šildantį rudens skonį.
Skiautytos bulvės
Aka bulvės au gratin! Spudeliai kepami kreminiame padaže su šviežiais čiobreliais, svogūnais ir čederio sūriu.
Saldžiųjų bulvių košė
Džekas eina iš proto dėl įprastos bulvių košės, bet aš esu apsėstas šių trintų saldumynų. Jie saldūs, pikantiški, glotnūs ir kreminiai.
Focaccia duona
Išbandę šį receptą, susimąstysite, kodėl tai nebuvo vienas iš jūsų mėgstamų Padėkos dienos garnyrų. Focaccia yra traški apačioje, minkšta ir pagalvę per vidurį, pilna sodraus alyvuogių aliejaus ir jūros druskos skonio.
Česnakinė bulvių košė
Aš gaminu šią kreminę bulvių košę be jokių pieno produktų! Saldžią tekstūrą ir sodrų skonį jie įgauna iš alyvuogių aliejaus, skrudintų česnakų ir gausaus krakmolingo bulvių virimo vandens.
Butternut Skvošas Mac ir sūris
Šie itin kreminiai makaronai ir sūris taps didžiuliu švenčių hitu! Tirštas skrudintas moliūgas, maltas šalavijas ir muskato riešutas suteikia sodžiam padažui jaukaus rudens skonio.
Hasselback bulvės
Šios retro bulvės didžiąją dalį supjaustomos plonais griežinėliais, bet apačioje paliekamos nepažeistos. Jie atrodo įspūdingai ir SKANAI, su traškiais kraštais, švelniais viduriais ir daug česnakinio sviesto viršuje.
Česnako mazgai
Stebėkite šiuos vaikinus, kai išimsite juos iš orkaitės. Jie tokie minkšti, purūs ir kvapnūs, kad visi gali išnykti dar nepasiekę Padėkos dienos stalo!
Traškios trintos bulvės
Patiekiami karšti iš kepimo skardos, šie skanūs skrudintuvai turi itin traškius kraštus. Pabarstykite juos parmezano sūriu, šviežiomis žolelėmis ir raudonųjų pipirų dribsniais.
Greitai paruošta bulvių košė
Per šią Padėkos dieną ant viryklės gaukite daugiau vietos ir greitai paruošiame puode pasigaminkite bulvių košės. Jie sodrūs, kreminiai ir TAIP patogūs. Vienas iš mūsų naujų mėgstamiausių Padėkos dienos garnyrų!
Jalapeño kukurūzų duona
Mums patinka šis saldus ir aštrus Padėkos dienos garnyras su medaus sviestu ant viršaus.
Du kartus keptos bulvės
Negalite pasirinkti tarp keptų bulvių ir bulvių košės? Šiuose du kartus iškeptuose dera geriausia iš abiejų.
Daugiau padėkos receptų
Ieškote daugiau atostogų meniu idėjų? Toliau peržiūrėkite šiuos Padėkos receptus:
50 Padėkos dienos garnyrų: lengvai paruošiama bulvių košė
Aptarnauja 4 iki 6
Neleiskite ekranui užtemti
-
Naudodami šefo peilio nugarą arba nedidelę trintuvą sutrinkite keptą česnaką į pasta, prieš sumaišydami su bulvių koše. Atidėkite į šalį.
-
Sudėkite bulves ir 1 arbatinį šaukštelį druskos į didelį puodą ir užpilkite vandeniu tiek, kad bulvės būtų padengtos 1 coliu. Užvirkite ir virkite, kol šakutė suminkštės, apie 20 minučių. Nusausinkite, palikdami 1 puodelį virimo skysčio.
-
Norėdami sutrinkite bulves dideliame dubenyje, naudokite trintuvą arba bulvių trintuvą. Gumine mentele įdėkite skrudintą česnaką, alyvuogių aliejų, ½ puodelio rezervuoto virimo skysčio, likusį 1 arbatinį šaukštelį druskos ir keletą maltų pipirų. Tęskite lankstymą iki kreminės masės ir, jei norite, įpilkite iki ½ puodelio daugiau virimo skysčio, jei norite, kad bulvės būtų kreminės. Patiekite karštą su sviestu, laiškiniais česnakais ir (arba) rozmarinu, jei norite.