Nesvarbu, ar ieškote klasikinių Padėkos dienos receptų, ar kažko visiškai naujo, jums tikrai patiks vienas (ar daugiau!) iš šių 50 Padėkos dienos garnyrų.





Ar galime sutikti, kad Padėkos dienos garnyrai yra geriausia šventinio patiekalo dalis? Kalakutienos ir moliūgų pyrago kepimas nenusikaltimas, bet įdaras, bulvių košė ir kitos pusės yra tai, ko aš laukiu labiausiai.

Toliau dalinuosi 50 mėgstamiausių Padėkos dienos garnyrų. Juose yra visa klasika (pagalvokite apie šparaginių pupelių troškinį ir vakarienės suktinukus), taip pat išradingi daržovių patiekalai, minią džiuginančios bulvės ir kt. Jei vis dar planuojate savo šventinį meniu, peržiūrėkite juos! Tikrai rasite keletą jums patinkančių receptų.

Turinys:

Mūsų geriausios klasikinės Padėkos dienos pusės


Geriausias Padėkos dienos įdaro receptas


Geriausias įdaras

Remiantis mano mamos klasikiniu receptu, šis sotus, pikantiškas įdaras yra mano mėgstamiausia Padėkos dienos vakarienės dalis.


Kreminė bulvių košė


Geriausia bulvių košė

Tai geriausia mano bandyta bulvių košė! Pripildyti sviesto, pieno ir grietinės, jie yra itin sotūs ir palaimingai kreminiai.


Saldžiųjų bulvių troškinys


Saldžiųjų bulvių troškinys

Šiame pikantiškame saldžiųjų bulvių troškinyje nepraleisite zefyrų! Jame yra skoningas pekano traškumo užpilas, kuris suteikia skanų traškų kontrastą kreminėms saldžioms bulvėms.


Žaliųjų pupelių troškinys


Žaliųjų pupelių troškinys

Čia nėra konservuotų grybų sriubos! Šiame nuo nulio paruoštame troškintuve yra šviežios šparaginės pupelės, traškūs kepti svogūnai ir sodrus kreminis naminis grybų padažas.


Spanguolių padažas puode su mediniu šaukštu


Spanguolių padažas

Šis klevais saldintas padažas yra tirštas, aitrus ir uogienės. Tai daug geriau nei spanguolių padažas iš skardinės.


Skrudinti Briuselio kopūstai dubenyje su šaukštu


Skrudinti Briuselio kopūstai

Šie traškūs skrudinti Briuselio kopūstai ant viršaus nuspalvins citrininį parmezaną.


Naminiai vakarienės suktinukai


Naminiai vakarienės suktinukai

Šie naminiai vakarienės suktinukai yra minkšti, purūs ir kvapnūs. Atsargiai – jie gali apversti kalakutą!

Lengvi daržovių garnyrai padėkos dienos proga


Migdolinės žaliosios pupelės


Migdolinės žaliosios pupelės

Šiais metais praleiskite šparaginių pupelių troškintuvą ir pridėkite šias blizgias šparagines pupeles į savo Padėkos dienos meniu!


Skrudintos šakninės daržovės


Skrudintos šakninės daržovės

Šis paprastas garnyras taps jūsų Padėkos stalo miego hitu. Kvapus šalavijų aliejus prideda sodraus, žemiško skonio kukliam skrudintų šakniavaisių mišiniui.


Laukinių ryžių plovas


Laukinių ryžių plovas

Šis paprastas plovas yra išmargintas švelniai skrudintomis saldžiosiomis bulvėmis, nuskustais Briuselio kopūstais, džiovintomis spanguolėmis ir žolelėmis.


Klevo skrudintos gilės skvošas ant serviravimo lėkštės


Skrudintas gilių moliūgas

Skrudintas klevų sirupu, alyvuogių aliejumi, žolelėmis, druska ir pipirais, šis gilių moliūgas yra paprastas, elegantiškas Padėkos dienos garnyras.


Geriausi padėkos dienos garnyrai – kreminiai špinatai


Kreminiai špinatai

Šis receptas yra puikus paskutinės minutės Padėkos dienos garnyras. Pagaminsite per 15 minučių, jis bus šviežias, ryškus ir skanus. Vietoj riebios grietinėlės naudokite kokosų pieną, kad jame nebūtų pieno!


Troškinti Briuselio kopūstai


Troškinti Briuselio kopūstai

Maksimali orkaitė? Troškinkite Briuselio kopūstus, o ne juos kepkite.


Geriausi Padėkos receptai – Skrudintos morkos


Skrudintos morkos

Medus išryškina natūralų šių švelnių, karamelizuotų skrudintų morkų saldumą.


Geriausi Padėkos dienos garnyrai – trintų žiedinių kopūstų receptas


Sutrintas žiedinis kopūstas

Ši kreminė košė yra lengvesnė nei bulvių košė, bet tokia pat skani.


Grybų padažas ant trintų žiedinių kopūstų


Grybų padažas

Net mėsos mėgėjai pamėgs šį aksominį (veganišką) grybų padažą! Puikiai tinka pilti ant bulvių košės, įdaru ir kt.


Geriausi Padėkos dienos garnyrai – moliūgai su obuoliais ir šalavijais


Skrudintas Delicata skvošas su obuoliais ir šalavijais

Šis receptas yra vienas iš mano visų laikų mėgstamiausių Padėkos dienos garnyrų! Jame yra saldus ir pikantiškas skrudintų moliūgų, obuolių, lapinių kopūstų ir šviežių žolelių derinys.


Padėkos dienos pusės – skrudintų daržovių receptas


Skrudintos daržovės

Šalavijas, rozmarinas ir obuolių sidro vinigretas suteikia šioms spalvingoms skrudintoms daržovėms ryškaus rudeniško skonio.


Balzaminiai Briuselio kopūstai


Balzaminiai Briuselio kopūstai

Skrudinti su medumi ir balzamiko, šie daigai yra traškūs, karamelizuojami ir kupini saldaus ir aštraus skonio.


Padėkos dienos garnyras – Skrudinti burokėliai


Skrudinti burokėliai

Jei jums patinka Padėkos dienos šonai, kuriuos galite pagaminti iš anksto, šis receptas kaip tik jums. Skrudinkite burokėlius likus 3 dienoms iki didžiojo valgio. Tada, kai būsite pasiruošę valgyti, apibarstykite juos žolelėmis ir išspauskite citrinos.


Riešutinis moliūgas


Riešutinis skvošas

Šis saldus kreminis moliūgas, pakepintas klevo glaistu ir patiekiamas ant plaktos rikotos, yra nuostabus Padėkos dienos garnyras.


Geriausi padėkos receptai – skrudinti žiediniai kopūstai


Skrudintas žiedinis kopūstas

Su citrinos žievele ir šviežiomis žolelėmis papuoštas skrudintas žiedinis kopūstas yra lengvas ir skanus Padėkos dienos garnyras! Puikiai tinka šiltas arba kambario temperatūroje, todėl nedvejodami kepkite jį prieš kelias valandas.


Padėkos dienos daržovių garnyras – troškintos šparaginės pupelės


Troškintos žaliosios pupelės

Šis receptas yra vienas iš paprasčiausių Padėkos dienos garnyrų, o jei paklausite manęs, tai taip pat vienas geriausių. Su citrinų padažu ir šviežiu čiobreliu jis yra ryškus, spalvingas ir lengvai pagaminamas.


Padėkos dienos garnyras – įdaryti gilių moliūgai


Įdaryti gilių moliūgai

Šis įdarytas moliūgas yra universalus Padėkos dienos meniu priedas. Tai puikus pagrindinis arba sotus garnyras be mėsos!


Geriausi Padėkos dienos garnyrai – skrudintas moliūgas


Skrudintas sviestinis skvošas

Pakanka tik pabarstyti žolelių, kad skrudintas moliūgas taptų Padėkos dienos vertu garnyru.

Padėkos dienos salotų receptai


Padėkos dienos garnyras – nuskustos Briuselio kopūstų salotos


Nuskustos Briuselio kopūstų salotos

Šias salotas patiekiu savo šeimos Padėkos dienos vakarienei kiekvienais metais. Jį sudaro 8 ingredientai, jis citrininis ir ryškus, todėl gerai išsilaiko, jei pagaminsite iš anksto. Ko nemylėti?


Geriausi padėkos dienos šonai – špinatų salotos


Špinatų salotos

Šios rudens salotos puikiai dera su klasikiniais Padėkos dienos garnyrais, tokiais kaip įdaras ir saldžiųjų bulvių troškinys. Jame yra cukruotų pekano riešutų, traškių obuolių, džiovintų spanguolių ir aštraus obuolių sidro vinigreto.


Padėkos dienos garnyras – Farro salotos


Farro salotos

Šiose paprastose, bet netikėtose salotose riešutinis farro groja saldžiais obuoliais ir datulėmis, aštriu padažu ir karčiais žalumynais.


Padėkos receptai – skrudintų burokėlių salotos


Burokėlių salotos su ožkos sūriu ir balzamiko

Jei norite nuostabaus Padėkos dienos garnyro, pasigaminkite šias salotas su tiek burokėlių rūšių, kiek galite rasti. Pripildytas brangakmenių geltonų, rožinių ir raudonų atspalvių, tai bus nuostabus jūsų atostogų meniu priedas.


Padėkos dienos garnyras – šparaginių pupelių salotos


Žaliųjų pupelių salotos

Paprastesnė, gaivesnė alternatyva šparaginių pupelių troškinimui.


Geriausi padėkos receptai – kviečių uogų salotos


Kviečių uogų salotos

Šios salotos iš esmės patenka į dubenį! Jame gausu skrudintų moliūgų, riešutinių kviečių uogų, džiovintų spanguolių ir šviežių šalavijų.


Padėkos kriaušių salotų receptas


Kriaušių salotos su balzamiko ir graikiniais riešutais

Dieną ar dvi iš anksto išplakite balzamiko vinigretę. Šias salotas bus lengva surinkti prieš pat valgant!


Padėkos dienos daržovių garnyras – skrudintų moliūgų salotos


Butternut Skvošo salotos

Lengvai kreminis, kmynais pagardintas užpilas šioms skrudintoms moliūgų salotoms suteikia žemiško, aromatingo skonio.


Padėkos dienos garnyras – geriausias kopūstų salotų receptas


Kopūstų salotos

Su šiomis vaivorykštinių kopūstų salotomis savo Padėkos dienos stalui suteiksite daugybę spalvų! Kad pasiektumėte pirmenybę, kopūstą su morkų imbiero padažu galite išmesti ne vėliau kaip prieš dvi dienas. Tada pabarstykite antpilus prieš pat valgydami.


Padėkos dienos garnyras – geriausios brokolių salotos


Geriausios brokolių salotos

Šis receptas taps geresnis, jei pagaminsite jį iš anksto, todėl tai puikus Padėkos dienos garnyras.


Geriausi Padėkos dienos receptai – kaliaropių obuolių salotas


Kolrabio salotos

Šis saldus ir aštrus salotas yra vienas iš mano mėgstamiausių paskutinės minutės Padėkos dienos patiekalų. Receptas reikalauja 10 ingredientų ir paruošiamas akimirksniu.

Išbandykite daugiau padėkos dienos garnyrų


Keptas mac ir sūris


Naminis „Mac“ ir sūris

Mūsų mažyliui patinka šis mac ir sūrio receptas. Tai naujas pagrindinis patiekalas tarp mūsų šeimos Padėkos dienos garnyrų!


Klasikiniai padėkos dienos garnyrai – kukurūzų duonos įdaro receptas


Kukurūzinės duonos įdaras

Mėgstu kukurūzų duoną ir įdarą. Natūralu, kad esu apsėstas šio skanaus jųdviejų derinio. Tai TAIP kvapnus, pagamintas iš šviežių žolelių, aromatinių medžiagų ir saldžių bei pikantiškų kukurūzų duonos.


Geriausi padėkos dienos šonai – orkaitėje keptos bulvės


Orkaitėje keptos bulvės

Šios lengvai skrudintos bulvės yra traškios išorėje, kreminės viduryje ir aplietos citrinų ir rozmarinų padažu.


Butternut moliūgų sriuba


Butternut moliūgų sriuba

Imbieras, rozmarinas ir šalavijas suteikia šiai kreminei moliūgų sriubai šildantį rudens skonį.


Padėkos dienos garnyras – skrudintos bulvės


Skiautytos bulvės

Aka bulvės au gratin! Spudeliai kepami kreminiame padaže su šviežiais čiobreliais, svogūnais ir čederio sūriu.


Geriausi padėkos receptai – saldžiųjų bulvių košė


Saldžiųjų bulvių košė

Džekas eina iš proto dėl įprastos bulvių košės, bet aš esu apsėstas šių trintų saldumynų. Jie saldūs, pikantiški, glotnūs ir kreminiai.


Padėkos receptai – Focaccia


Focaccia duona

Išbandę šį receptą, susimąstysite, kodėl tai nebuvo vienas iš jūsų mėgstamų Padėkos dienos garnyrų. Focaccia yra traški apačioje, minkšta ir pagalvę per vidurį, pilna sodraus alyvuogių aliejaus ir jūros druskos skonio.


Klasikiniai Padėkos dienos garnyrai – česnakinė bulvių košė


Česnakinė bulvių košė

Aš gaminu šią kreminę bulvių košę be jokių pieno produktų! Saldžią tekstūrą ir sodrų skonį jie įgauna iš alyvuogių aliejaus, skrudintų česnakų ir gausaus krakmolingo bulvių virimo vandens.


Butternut skvošas mac ir sūris


Butternut Skvošas Mac ir sūris

Šie itin kreminiai makaronai ir sūris taps didžiuliu švenčių hitu! Tirštas skrudintas moliūgas, maltas šalavijas ir muskato riešutas suteikia sodžiam padažui jaukaus rudens skonio.


Padėkos dienos garnyras – Hasselback bulvės


Hasselback bulvės

Šios retro bulvės didžiąją dalį supjaustomos plonais griežinėliais, bet apačioje paliekamos nepažeistos. Jie atrodo įspūdingai ir SKANAI, su traškiais kraštais, švelniais viduriais ir daug česnakinio sviesto viršuje.


Padėkos dienos garnyras – česnako mazgeliai


Česnako mazgai

Stebėkite šiuos vaikinus, kai išimsite juos iš orkaitės. Jie tokie minkšti, purūs ir kvapnūs, kad visi gali išnykti dar nepasiekę Padėkos dienos stalo!


Lengvi padėkos šonai – bulvių trinkelės


Traškios trintos bulvės

Patiekiami karšti iš kepimo skardos, šie skanūs skrudintuvai turi itin traškius kraštus. Pabarstykite juos parmezano sūriu, šviežiomis žolelėmis ir raudonųjų pipirų dribsniais.


Geriausi Padėkos dienos garnyrai – „Instant Pot“ bulvių košė


Greitai paruošta bulvių košė

Per šią Padėkos dieną ant viryklės gaukite daugiau vietos ir greitai paruošiame puode pasigaminkite bulvių košės. Jie sodrūs, kreminiai ir TAIP patogūs. Vienas iš mūsų naujų mėgstamiausių Padėkos dienos garnyrų!


Padėkos dienos garnyras – Jalapeño čederio kukurūzų duona


Jalapeño kukurūzų duona

Mums patinka šis saldus ir aštrus Padėkos dienos garnyras su medaus sviestu ant viršaus.


Padėkos dienos pusės – Du kartus keptos bulvės


Du kartus keptos bulvės

Negalite pasirinkti tarp keptų bulvių ir bulvių košės? Šiuose du kartus iškeptuose dera geriausia iš abiejų.

Daugiau padėkos receptų

Ieškote daugiau atostogų meniu idėjų? Toliau peržiūrėkite šiuos Padėkos receptus:


padėkos garnyrai


50 Padėkos dienos garnyrų: lengvai paruošiama bulvių košė

Paruošimo laikas: 10 minučių

Virimo laikas: 1 valandą

Visas laikas: 1 valandą 10 minučių

Aptarnauja 4 iki 6

Neleiskite ekranui užtemti

  • Naudodami šefo peilio nugarą arba nedidelę trintuvą sutrinkite keptą česnaką į pasta, prieš sumaišydami su bulvių koše. Atidėkite į šalį.

  • Sudėkite bulves ir 1 arbatinį šaukštelį druskos į didelį puodą ir užpilkite vandeniu tiek, kad bulvės būtų padengtos 1 coliu. Užvirkite ir virkite, kol šakutė suminkštės, apie 20 minučių. Nusausinkite, palikdami 1 puodelį virimo skysčio.

  • Norėdami sutrinkite bulves dideliame dubenyje, naudokite trintuvą arba bulvių trintuvą. Gumine mentele įdėkite skrudintą česnaką, alyvuogių aliejų, ½ puodelio rezervuoto virimo skysčio, likusį 1 arbatinį šaukštelį druskos ir keletą maltų pipirų. Tęskite lankstymą iki kreminės masės ir, jei norite, įpilkite iki ½ puodelio daugiau virimo skysčio, jei norite, kad bulvės būtų kreminės. Patiekite karštą su sviestu, laiškiniais česnakais ir (arba) rozmarinu, jei norite.



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -