Šis klasikinis šarminis pyragas turi ryškų melasos skonį ir greitai paruošiamas.

„Shoofly“ pyrago įdarą sudaro pagrindiniai ingredientai su melasa ir šiltais prieskoniais. Jis yra padengtas sviestiniu trupiniu, kad būtų tobulas lengvas desertas!

padengta Shoofly Pie gabalėliu
  • Šis pyragas yra pasaldintas melasa ir ruduoju cukrumi – puikiai pasaldintas ryškiu melasos skoniu.
  • Tai naudoja pagrindinių ingredientų tikriausiai turite po ranka.
  • Tai lengva padaryti naudojant tik pasiruošimo minutės.
  • The sviestinis trupinių užpilas suteikia šiam pyragui šiek tiek traškumo tobulam desertui.
kiaušinis , muskatas , rudasis cukrus , pyrago pluta , vanduo , melasa , druska , cinamonas , kepimo soda , sviestas , miltai su etiketėmis Shoofly Pie gamybaikiaušinis , muskatas , rudasis cukrus , pyrago pluta , vanduo , melasa , druska , cinamonas , kepimo soda , sviestas , miltai su etiketėmis Shoofly Pie gamybai

Ko prireiks „Shoofly Pie“.

  • Pyrago pluta: Naudokite paruoštą pyrago plutą arba naminę pyrago plutą.
  • Rudasis cukrus: Tamsiai rudasis cukrus yra labiau panašus į irisą, tačiau galima naudoti šviesiai rudąjį cukrų, jei tokį turite.
  • Melasa: Melasa yra pagrindinis šio pyrago skonis; venkite juodosios melasos, nes skonis kartaus.
  • Prieskoniai: Cinamonas ir muskato riešutas pagardina mišinį.
  • Druska: Žiupsnelis druskos subalansuoja saldumą.
  • Kepimo soda: Taip sukuriama puiki įdaro tekstūra.
  • Nesūdytas sviestas: Šaltas nesūdytas sviestas yra svarbiausias trupinių užpilas. Supjaustykite mažais gabalėliais, kad būtų lengviau maišyti.

Variacijos: „Shoofly“ pyrago viršų pabarstykite mažomis šokolado drožlėmis arba smulkintais skrudintais pekano riešutais. Šis receptas skirtas pyragui su šlapiu dugnu, tai reiškia, kad dėl melasos mišinio ir trupinių sluoksnių įdaras išlieka drėgnas. Norėdami subalansuoti saldumą, išbandykite raugo pyrago plutą. Jei jums labiau patinka sausadugnis pyragas, kepkite plutą aklai.

Kaip pasigaminti „Shoofly Pie“.

  1. Pyrago lėkštę išklokite paruoštu pyrago lukštu.
  2. Miltus, cukrų, cinamoną, druską, sviestą ir muskato riešutą susmulkinkite virtuviniu kombainu.
  3. Karštame vandenyje ištirpinkite sodą, išplakite melasą ir kiaušinio trynį.
  4. Melasos ir trupinių mišinį sluoksniuokite į pyrago plutą. Ant viršaus užbaikite likusiais trupiniais.
  5. Kepti (receptas žemiau).

Prieš patiekdami visiškai atvėsinkite su plakta grietinėle, plaktu užpilu arba vanilinių ledų kaušeliu.

inde iškeptas Shoofly Pieinde iškeptas Shoofly Pie

Shoofly Pie saugojimas

Likusį „Shoo-fly“ pyragą laikykite uždengtą kambario temperatūroje arba šaldytuve iki 5 dienų. Mėgaukitės kambario temperatūroje, šaltu arba šiltu griežinėliais mikrobangų krosnelėje, jei norite.

Šaldiklyje vėsinamos porcijos, suvyniotos į plastikinę plėvelę ir aliuminio foliją iki 4 mėnesių.

Daugiau tobulų pyragų receptų

Ar jums patiko šis „Shoofly Pie“ receptas? Palikite komentarą ir įvertinkite žemiau!

Holly Nilsson iš „Spend With Pennies plus text“ knygos „Everyday Comfort“ kulinarinės knygos vaizdasHolly Nilsson iš „Spend With Pennies plus text“ knygos „Everyday Comfort“ kulinarinės knygos vaizdas
padengta Shoofly Pie gabalėliupadengta Shoofly Pie gabalėliu

4.8216 balsų↑ Spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte dabar!
Arba norėdami palikti komentarą, spustelėkite čia!

Šaunus pyragas

Šis tradicinis amišų receptas turi sviestinę pyrago plutą ir saldų irisą primenantį įdarą.

Paruošimo laikas 15 minučių

Virimo laikas 40 minučių

Aušinimo laikas 2 valandų

Bendras laikas 2 valandų 55 minučių

nusipirkti Hollys knygąnusipirkti Hollys knygą

Neleiskite ekranui užtemti

  • Įkaitinkite orkaitę iki 425 ℉. Iškočiokite pyrago plutą ir sudėkite į 9 colių pyrago lėkštę. Atidėkite į šalį.

  • Virtuvės kombainu* sumaišykite miltus, rudąjį cukrų, cinamoną, druską ir muskato riešutą. Norėdami sujungti, trumpai pulsuokite.

  • Sviestą tolygiai paskirstykite ant miltų mišinio ir vėl plakite, kol masė taps panaši į rupius trupinius. Atidėkite į šalį.

  • Atskirame dubenyje sumaišykite kepimo soda ir karštą vandenį, kol soda ištirps. Įpilkite melasos ir plakite, kol visiškai susimaišys, tada įmaišykite kiaušinio trynį.

  • Pusę melasos mišinio supilkite į paruoštą pyrago plutą. Ant viršaus uždėkite pusę trupinių mišinio, tada likusią melasos mišinį ir galiausiai tolygiai uždėkite likusius trupinius (viskas atrodys labai skystokas ir ingredientai nelaikys gražių tvarkingų sluoksnių, tačiau šio žingsnio nepraleiskite! ).

  • Padėkite pyragą ant kepimo skardos ir kepkite 15 minučių. Praėjus 15 minučių, sumažinkite orkaitės temperatūrą iki 350 °F ir toliau kepkite dar 22–28 minutes arba kol pyragas sustings, centras vis dar gali atrodyti šiek tiek nejudrus, bet turėtų vėl liesti.

  • Prieš pjaustydami ir patiekdami leiskite pyragui visiškai atvėsti.

*Jei neturite virtuvinio kombaino, galite naudoti konditerijos pjaustytuvą ir ingredientus supjaustyti rankomis.
Jei kepdamas orkaitėje pradės per daug ruduoti, uždenkite pyragą folija.
Patiekite su plakta grietinėle arba ledais.
Likučiai bus laikomi sandariame inde šaldytuve 5 dienas, o šaldiklyje – 4 mėnesius.

Patiekimas: 1gabalas | Kalorijos: 341 | Angliavandeniai: 56g | Baltymai: 3g | Riebalai: 11g | Sotieji riebalai: 5g | Cholesterolis: 37mg | Natris: 198mg | Kalis: 426mg | Pluoštas: 1g | Cukrus: 33g | Vitaminas A: 235TV | Kalcis: 76mg | Geležis: 2.7mg

Pateikta informacija apie maistingumą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.

Kursas Desertas, pyragas
Virtuvė Amerikos



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -