Turite likusios bulvių košės? Pasigaminkite šiuos bulvių košės blynus, kad juos sunaudotumėte! Traškūs išorėje ir purūs viduje – jie paprasti ir skanūs.





Šie bulvių košės blynai yra GERIAUSIAS būdas sunaudoti likusią bulvių košę! Nežinau kaip jūs, bet aš džiaugiuosi, kad lygiai vieną dieną po šventinio valgio valgau likusią bulvių košę. Be to, turiu juos paversti kažkuo nauju, jei turiu vilties juos nušlifuoti.

Todėl ir pradėjau gaminti šiuos bulvių košės blynus. Pagal receptą gaunama lygi, kreminė bulvių košė ir paverčiama jas skaniais, auksiniais pyragėliais. Jie yra traškūs iš išorės, purūs viduryje ir pripildyti pikantiško svogūno skonio. Padarykite partiją ir atostogų likučių nebeliks jums net nepastebėjus.


Bulvių košės blynų ingredientai


Bulvių košės blynų ingredientai

Šį bulvių košės blynų receptą lengva paruošti iš šių 10 paprastų ingredientų:

  • Likusios bulvių košėsžinoma! Šiam receptui svarbu naudoti likusią, o ne šviežią bulvių košę. Šaldytuve jie sutirštėja ir sukuria puresnius, vientisesnius blynus.
  • Tarkuotas čederio sūris – Prideda sodraus riešutų skonio.
  • Svogūnai arba žali svogūnai ir šviežios petražolės – Jie suteikia šiems sotiems bulviniams blynams gaivumo.
  • Svogūnų milteliai – Dėl pikantiško, umami skonio.
  • Kajeno pipirai – Dėl šilumos prisilietimo. Praleiskite, jei esate jautrus prieskoniams.
  • Kiaušinis ir universalūs miltai – Šie ingredientai sujungia bulvių košės blynus.
  • Panko džiūvėsėliai – Jie sukuria traškią dangą ant blynų išorės.
  • Ir avokadų aliejus – Blynams kepti.

Kodėl be druskos ir pipirų? Jūsų bulvių košė jau turėtų būti gerai pagardinta. Šiuos blynus rekomenduoju pagardinti pagal skonį po kepimo, o ne dėti daugiau druskos ir pipirų į bulvių košės mišinį.

Žemiau raskite visą receptą su matavimais.


Bulvių mišinio likučius išmaišykite stikliniame maišymo dubenyje


Kaip pasigaminti bulvinius blynus iš bulvių košės

Visą receptą su išmatavimais galite rasti šio įrašo apačioje, tačiau kol kas čia pateikiama žingsnis po žingsnio apžvalga, kaip tai vyksta:

Pradėkite gamindami blynų „tešlą“. Dideliame dubenyje sumaišykite bulvių košę, sūrį, svogūnus, petražoles, kiaušinį, svogūnų miltelius ir kajeną. Suberkite miltus ir maišykite iki vientisos masės.

Toliau formuokite blynus. Panko sudėkite į negilų indą. Surinkite 1/4 puodelio bulvių mišinio ir rankomis suformuokite storą paplotėlį. Aptepkite pyragą panko keptuvėje ir spauskite žemyn, kol jis bus 1/2 colio storio. Pakartokite, kad suformuotumėte likusius blynus.

  • Patarimas: Bulvių mišinio tekstūra priklausys nuo jūsų bulvių košės tekstūros. Jei jis per daug lipnus, kad jį būtų galima iš karto apdoroti, atšaldykite šaldytuve 20–30 minučių, kad sutvirtėtų.


Keptuvėje sutrinti bulvių blynai


Tada keptuvėje apkepkite blynus. Įkaitinkite ketaus keptuvę ant vidutinės ugnies, o jos dugną patepkite avokadų aliejumi. Įdėkite tiek bulvių pyragų, kiek tilps į vieną sluoksnį. (Atminkite: jums gali tekti dirbti partijomis.)

Mentele lengvai paspauskite kiekvieną blyną, kad dugnas visiškai liestųsi su keptuvėje. Kepkite, kol abi pusės taps auksinės rudos spalvos, o sūris išsilydys, maždaug 2–3 minutes kiekvienoje pusėje.

Galiausiai pagardinkite pagal skonį ir patiekite. Mums patinka šie bulvių košės blynai su šlakeliu grietinės ir pabarstyti laiškinių svogūnų arba šviežių laiškinių česnakų. Mėgaukitės jais kaip garnyru arba pietums su paprastomis žaliomis salotomis!

Kaip laikyti ir pašildyti

Likusius bulvių košės blynus laikykite sandariame inde šaldytuve iki 3 dienų.

Norėdami pašildyti: Pašildykite juos orkaitėje, 350 ° F orkaitėje arba keptuvėje su trupučiu alyvuogių aliejaus ant viryklės.


Bulvių košės blynų receptas


Daugiau mėgstamų bulvių receptų

Jei jums patinka šie bulvių košės blynai, išbandykite vieną iš šių paprastų bulvių receptų:

Bulvių košės blynai

Paruošimo laikas: 15 minučių

Virimo laikas: 15 minučių

Visas laikas: 30 minučių

Aptarnauja 3 iki 4

Šie 10 ingredientų bulvių košės blynai yra paprastas ir skanus būdas sunaudoti likusią bulvių košę! Mėgaukitės jais kaip garnyru prie bet kokio patiekalo arba patiekite pietums su paprastomis žaliomis salotomis. Pagal receptą pagaminsite nuo 8 iki 10 blynų.

Neleiskite ekranui užtemti

  • Dideliame dubenyje sumaišykite bulvių košę, sūrį, svogūnus, petražoles, kiaušinį, svogūnų miltelius ir kajeną. Suberkite miltus ir maišykite iki vientisos masės.

  • Panko sudėkite į negilų indą. ¼ puodelio matavimo puodeliu išsemkite bulvių mišinį, tada rankomis suformuokite storus paplotėlius. Jei bulvių mišinys yra per lipnus, kad jį būtų galima apdoroti, atšaldykite jį šaldytuve 20–30 minučių, kad sutvirtėtų. Aptepkite kotletukus panko keptuvėje, tada išlyginkite iki ½ colio storio.

  • Įkaitinkite ketaus keptuvę ant vidutinės ugnies ir aptepkite jos dugną aliejumi. Dirbdami dalimis, jei reikia, sudėkite blynus ir lengvai paspauskite mentele, kad blynų dugnai visiškai liestųsi su keptuve. Kepkite 2–3 minutes iš kiekvienos pusės arba tol, kol abi pusės apskrus ir sūris išsilydys.

  • Papuoškite laiškiniais svogūnais ir patiekite su grietine.



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -