Sultingas, švelnus ir taip lengva pagaminti!

Šis mėsos kukulių receptas yra pagamintas iš maltos jautienos, prieskonių ir džiūvėsėlių ir gali būti iškeptas iš karto arba paruoštas dalimis ir užšaldytas, kad galėtumėte lengvai pavalgyti savaitės vakarą.

Lengvas mėsos kukulių receptas keptuvėje ir ant spagečių su padažu
  • Šis paprastas mėsos kukulių receptas tik 3 žingsniai: sumaišykite, formuokite ir kepkite!
  • Šie kotletai puikiai pagardinti, švelnus, sultingas.
  • Padvigubinkite arba patrigubinkite šį mėsos kukulių receptą ir užšaldyti juos greitam savaitgalio maitinimui.
  • Jie gali būti patiekiami su spagečiais arba kaip užkandis (pvz., Vynuogių želė mėsos kukuliai).
pažymėtų ingredientų paprastam mėsos kukulių receptui

Ko jums reikės šiam mėsos kukulių receptui

  • Mėsa: Man patinka mėsos kukuliai iš jautienos ir kiaulienos, bet jei norite, galite naudoti visą jautieną. Aš naudoju liesą maltą jautieną (80/20) – šiek tiek riebalų išliks minkšta ir sultinga. Taip pat galite pakeisti veršienos, ėrienos ar liesa itališka dešra.
  • Kiaušinis: Suriša kotletus.
  • Duonos trupiniai: Pagardinti džiūvėsėliai suteikia skonio, tačiau galite naudoti bet kokius džiūvėsėlius arba smulkiai susmulkintus krekerius.
  • Pienas: Į džiūvėsėlius įpylus šiek tiek pieno, šie kotletai įgaus švelnią tekstūrą ir išliks tankūs.
  • Svogūnai: Suteikia skonio ir gali būti pakeistas ½ arbatinio šaukštelio svogūnų miltelių.
  • Prieskoniai: Itališki prieskoniai ir parmezano sūris suteikia skonio. Pakeiskite prieskonius arba pridėkite šviežių žolelių, kad jie atitiktų kitus jūsų patiekalo skonius.

Kaip pasigaminti mėsos kukulius

Šis paprastas mėsos kukulių receptas paruošiamas greitai.

  1. Sumaišykite ingredientus ir suformuokite 48 1–½ colio skersmens kotletus.
  2. Padėkite juos ½ colio atstumu vienas nuo kito ant pergamentu išklotos kepimo skardos.
  3. Kepti kol suminkštės arba užšaldys (visas receptas žemiau).
  • Nepermaišykite: Sumaišykite ingredientus švelniai rankomis; Per daug maišant mėsa gali tapti tanki ir kieta.
  • Kad jis būtų sultingas: Rinkitės liesą mėsą (80/20), o ne itin liesą – truputis riebalų išlaiko kotletus minkštus ir sultingus. Jei naudojate ypač liesą mėsą, įpilkite šaukštą alyvuogių aliejaus arba ¼ puodelio kapotos žalios šoninės.
  • Pakeiskite prieskonius: Prieskonius galite keisti priklausomai nuo patiekalo skonių. Vietoj parmezano išbandykite trupintą fetą.
  • Išlaikykite tolygų: Įsitikinkite, kad mėsos kukuliai yra vienodo dydžio, kad jie iškeptų tolygiai; sausainių kaušelis palengvina šį darbą.
Lengvas mėsos kukulių receptas lėkštėje ir keptuvėje su padažu

Likučių saugojimas

Likusius kotletus laikykite sandariame inde šaldytuve iki 5 dienų. Pašildykite juos mikrobangų krosnelėje inde arba troškinkite ant viryklės makaronų padaže (man patinka šis prekės ženklas, Rao).

Užšaldyti prieš kepant: Sudėkite kotletus ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir užšaldykite. Užšaldžius sudėkite į šaldymo maišelį ir laikykite iki 4 mėnesių.

Kepti žalius kotletus iš šaldytųpridėkite 6–10 minučių prie kepimo laiko arba tol, kol jie pasieks 160 °F, naudodami momentinio nuskaitymo termometrą.

Norėdami užšaldyti po kepimo: Kepkite kaip nurodyta ir atvėsinkite ant kepimo skardos. Atvėsus perkelkite juos į švarią kepimo skardą ir užšaldykite. Užšaldžius sudėkite į šaldymo maišelį ir laikykite iki 4 mėnesių. Mėsos kukulius galima atšildyti šaldytuve per naktį arba troškinti marinara padaže, kol sušils – žr. recepto pastabas.

Ar jūsų šeimai patiko šie lengvi kotletai? Palikite mums įvertinimą ir komentarą žemiau!

Holly Nilsson iš „Spend With Pennies plus text“ knygos „Everyday Comfort“ kulinarinės knygos vaizdas
Lengvas mėsos kukulių receptas lėkštėje ir keptuvėje su padažu

4.98573 balsų↑ Spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte dabar!
Arba norėdami palikti komentarą, spustelėkite čia!

Lengvas mėsos kukulių receptas

Šį paprastą mėsos kukulių receptą pagaminti taip paprasta, jie visada būna sultingi ir švelnūs.

Paruošimo laikas 10 minučių

Virimo laikas 20 minučių

Bendras laikas 30 minučių

nusipirkti Hollys knygą

Neleiskite ekranui užtemti

  • Įkaitinkite orkaitę iki 400°F. Didelę kepimo formą su krašteliu išklokite kepimo popieriumi.

  • Į vidutinį dubenį sudėkite jautieną, kiaulieną, džiūvėsėlius, pieną, svogūną, petražoles, parmezano sūrį, kiaušinį ir prieskonius. Švelniai maišykite, kol susimaišys.

  • Iš mėsos mišinio suformuokite 48 kotletus, maždaug po 1,5 šaukšto, ir sudėkite ant paruoštos kepimo skardos.

  • Kepkite 18-20 minučių arba tol, kol kotletai pasieks 160°F.

  • Jei norite, patiekite su pomidorų padažu.

* Svogūnai: Kad skonis būtų švelnesnis, prieš dėdami į kotletus suminkštinkite svogūną keptuvėje su trupučiu sviesto arba pakeiskite ½ arbatinio šaukštelio svogūnų miltelių.
Norėdami patiekti su makaronų padažu, išvirtus kotletus įmaišykite į norimą padažo kiekį ir troškinkite 3–4 minutes ant viryklės.

  • Norėdami sušalti, paruoškite kaip nurodyta ir prieš arba po kepimo užšaldykite ant kepimo skardos. Perkelkite į šaldymo maišelį iki 4 mėnesių.
  • Iškepti neapdorotas šaldytų mėsos kukuliųpridėkite 6–10 minučių prie kepimo laiko ir įsitikinkite, kad kotletai pasiekia 160 °F.
  • Šildymui virti mėsos kukuliai iš šaldytų, įdėkite į keptuvę su 1/2 puodelio vandens. Uždenkite ir troškinkite, kol įkais, 10–12 minučių, prireikus įpildami daugiau vandens.
  • Pašildyti virti mėsos kukuliai makaronų padažeį padažą įpilkite ½ puodelio vandens ir troškinkite 15–20 minučių arba tol, kol kotletai įkais.

Patiekimas: 4mėsos kukuliai | Kalorijos: 235 | Angliavandeniai: 5g | Baltymai: 15g | Riebalai: 17g | Sotieji riebalai: 6g | Polinesotieji riebalai: 1g | Mononesotieji riebalai: 7g | Transriebalai: 0.5g | Cholesterolis: 72mg | Natris: 256mg | Kalis: 259mg | Pluoštas: 0.4g | Cukrus: 1g | Vitaminas A: 174TV | Vitaminas C: 2mg | Kalcis: 56mg | Geležis: 2mg

Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.

Kursas Užkandis, pagrindinis patiekalas
Virtuvė Amerikos
padengtas Easy Meatball Recipe su šakute
švelnus Easy Meatball Receptas lėkštėje su spagečiais ir padažu su raštu
Lengvas mėsos kukulių receptas keptuvėje su padažu ir pavadinimu
Lengvas mėsos kukulių receptas, virtas lėkštėje ir aplietas spagečiais su pavadinimu



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -