Šiltas, kreminis ir sūrus sūrio mėsainis puikiai tinka žaidimų dienoms ar užkandžiams.
Pagardinta jautienos malta ir pomidorai virti kreminiame čederio sūrio padaže su traškiais prancūziškai keptais svogūnais ir pagardinti mėsainiais.

- Jis eina nuo viryklės iki stalo viena keptuvė!
- Galima paruošti laiką taupantį sūrio mėsainio padažą iki dviejų dienų į priekį ir laikomi šiltai mini puode.
- Sūrio mėsainiai mėgstami vakarėliuose, užkandžiuose ar užkandžiaujant!

Cheeseburger Dip ingredientai
- Mėsa: Šiame recepte naudokite liesą maltą jautieną (80/20) ir nusausinkite visus riebalus, kai paruduos. Itališka dešra ar likusi taco mėsa taip pat yra puikus priedas.
- Sūris: Grietinėlės sūris ir „Velveeta“ kartu sukuria šio padažo pagrindą, kad gautumėte geriausią tekstūrą ir skonį. Velveeta galima pakeisti su papildomu 1 ½ puodelio susmulkinto aštraus čederio sūrio.
- Skonis: Kečupas, garstyčios ir BBQ padažas suteikia klasikinio „mėsainio“ skonio.
- Mėsainių priedai: Viršutinį sūrio mėsainį užpilkite su tarkuotu čederio sūriu, prancūziškais keptais svogūnais ir sezamo sėklomis, tada pridėkite mėgstamų mėsainių priedų.
- Marinuoti agurkai, šoninės gabaliukai, pjaustyti geltonieji svogūnai, kubeliais pjaustyti pomidorai, griežinėliais pjaustytos juodosios alyvuogės, jalapenos arba žali čili taip pat yra puikūs užpilai.



Kaip pasigaminti sūrio mėsainio padažą
- Kepkite maltą jautieną didelėje keptuvėje. Nusausinkite visus riebalus.
- Sudėkite pomidorus, kreminį sūrį, lydytą sūrį, BBQ padažą, kečupą, garstyčias ir Vusterio padažą ir troškinkite.
- Dubenyje sumaišykite čederį, prancūziškus keptus svogūnus ir sezamo sėklas ir pabarstykite ant padažo viršaus.
Patiekite iš karto arba laikykite šiltai lėtoje viryklėje, kad svečiai galėtų padėti.

Kokie gurkšniai tinka su sūrio mėsainių padažu?
- Tortilijos traškučiai, Fritos „saučiai“, virdulio traškučiai, įprasti bulvių traškučiai, pita traškučiai arba naminiai crostini yra puikūs kaušeliai!
- Sūrio mėsainio padažą sutarkuokite su salierų lazdelėmis, paprikos gabalėliais, storomis cukinijos griežinėliais, agurkais ar kitomis daržovėmis.
- Pasigaminkite vieno kąsnio užkandžius, prieš patiekdami į grybų kepures užpildami panardinimu ir minutei po broileriu.
Sūrio mėsainių likučių laikymas
Likusį sūrio mėsainio padažą laikykite sandariame inde šaldytuve iki 4 dienų. Sūrio mėsainių padažas gali būti užšaldytas iki vieno mėnesio. Atšildytas jis atsiskirs, bet įberkite šviežio sūrio ir vėl bus skanu!
Reikia greito panirimo?
Ar gaminote šį sūrio mėsainių padažo receptą? Palikite komentarą ir įvertinimą žemiau!


Sūrio mėsainiai
Šį sūrio mėsainio padažą lengva pasigaminti ir jis pasižymi skoniu.

Neleiskite ekranui užtemti
- Įkaitinkite vidutinę keptuvę ant vidutinės-stiprios ugnies. Sudėkite jautienos faršą ir kepkite, laužydami šaukštu, kol neliks rausvos spalvos, maždaug 6 minutes. Nusausinkite visus riebalus.
- Įpilkite kubeliais pjaustytų pomidorų, grietinėlės sūrio, lydyto sūrio, kepsnių padažo, kečupo, garstyčių ir Vusterio padažo. Sumažinkite ugnį iki vidutinės ir maišykite, kol ištirps ir susimaišys. Leiskite pastovėti 5 minutes, kad sutirštėtų.
- Nedideliame dubenyje sumaišykite čederio sūrį, keptus svogūnus ir sezamo sėklas. Pabarstykite ant panardinimo. Papuoškite papildomais mėsainių priedais pagal pageidavimą.
- Patiekite su tortilijos traškučiais arba crostini.
Prancūziškai kepti svogūnai galima lengvai pakaitinti sausoje keptuvėje, kol apskrus.
Kalorijos: 331 | Angliavandeniai: 15g | Baltymai: 14g | Riebalai: 25g | Sotieji riebalai: 13g | Polinesotieji riebalai: 1g | Mononesotieji riebalai: 6g | Transriebalai: 0.3g | Cholesterolis: 69mg | Natris: 725mg | Kalis: 375mg | Pluoštas: 1g | Cukrus: 9g | Vitaminas A: 812TV | Vitaminas C: 5mg | Kalcis: 244mg | Geležis: 2mg
Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.
© SpendWithPennies.com. Turinys ir nuotraukos yra saugomi autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Griežtai draudžiama kopijuoti ir (arba) įklijuoti visus receptus į bet kokią socialinę žiniasklaidą. Peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.


