Šis naminio Cezario padažo receptas pranoksta bet kurį mano bandytą parduotuvėje pirktą salotų padažą. Su majonezo pagrindu jis yra kreminis, aštrus ir lengvai pagaminamas.





Puikus Cezario užpilas yra puikių Cezario salotų paslaptis! Šis Cezario padažo receptas yra mano mėgstamiausias.

Man tai patinka, nes tai lengva ir skanu. Skirtingai nuo tradicinio Cezario padažo, kuris gaminamas iš žalio kiaušinio trynio ir aliejaus emulsijos, šis turi majonezo pagrindą. Labai paprasta maišyti (ir jame nėra žalių kiaušinių!).

Vis dėlto jis sodrus, kreminis ir kupinas aštraus, pikantiško, umami skonio. Išbandykite jį ant kitų Cezario salotų ir daugiau niekada negausite parduotuvėje pirkto Cezario užpilo! Patikėk manimi, ši naminė versija yra daug geresnė.


Cezario padažo recepto ingredientai


Cezario salotų padažo ingredientai

Štai ko jums reikės norint paruošti šį naminio Cezario padažo receptą:

  • Majonezas – Tai suteikia šiam padažui skanios kreminės tekstūros.
  • Ypač tyras alyvuogių aliejus – Padažui suteikia sodraus, vaisių skonio ir atpalaiduoja majonezą.
  • Šviežios citrinos sultys ir Dižono garstyčios – Jie padaro padažą aštrų ir ryškų.
  • Česnakai – Aštriam, pikantiškam kąsneliui.
  • Vusterio padažas ir parmezano sūris – Jie prideda sūraus, umami skonio.
  • Ir druskos bei pipirų – Kad visi skoniai išryškėtų!

Pastaba vegetarams: Vorčesterio padaže tradiciškai yra ančiuvių. Ieškokite prekės ženklo be ančiuvių, kad šis receptas būtų vegetariškas (man patinka Annie’s ir 365). Taip pat turėtumėte ieškoti parmezano, kuris specialiai pažymėtas kaip vegetariškas, nes dauguma jo gaminami naudojant gyvulinį šliužo fermentą. Man patinka BelGioioso vegetariškas Parm!

Žemiau raskite visą receptą su matavimais.


Majonezas, alyvuogių aliejus, garstyčios, citrinos sultys ir švieži juodieji pipirai maišymo dubenyje su šluotele


Kaip pasidaryti cezario padažą

Šį Cezario padažo receptą labai paprasta maišyti – nereikia virtuvės kombaino ar trintuvo!

Tiesiog sumaišykite majonezą, alyvuogių aliejų, citrinos sultis, garstyčias, česnaką, Vusterio padažą, druską ir pipirus. Tada įmaišykite parmezano sūrį ir pagardinkite pagal skonį.

  • Patarimas: Naudokite smulkiai tarkuotą parmezaną, kad jis įsilietų į kreminį padažą.

Jei padažas per tirštas, įpilkite vandens po 1 arbatinį šaukštelį, kad praskiestumėte iki norimos konsistencijos. tai viskas!


Suplakite ingredientus stikliniame dubenyje


Kaip laikyti Cezario padažą

Pagal šį receptą gaunamas gana didelis kiekis – apie 1 1/2 puodelio. To užtenka maždaug 2 didelėms salotoms. Daugiau aptarnavimo pasiūlymų rasite toliau pateiktoje figūrinėje išnašoje!

Likusį padažą laikykite sandariame inde šaldytuve. Puikiai išsilaiko iki 5 dienų.

Kaip naudoti

Kaip jums patinka naudoti šį padažą? Praneškite man komentaruose!


Cezario padažo receptas


Daugiau mėgstamų salotų užpilų

Jei jums patinka šis receptas, išbandykite vieną iš šių paprastų salotų padažų:

Naminis Cezario salotų užpilas

Paruošimo laikas: 5 minučių

Visas laikas: 5 minučių

Aptarnauja 8

Šis naminis Cezario salotų padažas yra sodrus, kreminis ir lengvai paruošiamas! Jis turi skanų aštrų, česnakinį skonį. Mums patinka ant salotų, įvyniojimų ir dar daugiau!

Neleiskite ekranui užtemti

  • Dideliame skysčio matavimo puodelyje arba vidutiniame dubenyje suplakite majonezą, alyvuogių aliejų, citrinos sultis, garstyčias, česnaką, Vusterio padažą, druską ir keletą maltų pipirų iki vientisos masės. Įmaišykite sūrį ir pagardinkite pagal skonį. Jei padažas per tirštas, įmaišykite vandenį po 1 arbatinį šaukštelį, kol pasieksite norimą konsistenciją.

  • Naudokite su Cezario salotomis arba išbandykite kitus patiekimo pasiūlymus aukščiau esančiame tinklaraščio įraše. Hermetiškame inde ar stiklainyje šaldytuve užpilas gerai išsilaiko apie 5 dienas.
*Jei esate vegetaras, būtinai naudokite parmezaną, pagamintą be gyvulinio šliužo fermento. Man patinka BelGioioso vegetariškas parmezanas.
Išeiga: apie 1 1/2 puodelio



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -