Lengvas ir skanus vištienos cacciatore yra vieno puodo klasika, kuri patiks visiems.

Tai kaimiškas vištienos receptas su vištienos šlaunelėmis, paprikomis, svogūnais ir grybais sodrame ir pikantiškame pomidorų padaže.

dubenėlis vištienos cacciatore ant spagečių
  • Vištiena yra neįtikėtina švelnus ir sultingas.
  • Šis patiekalas virsta pagrindiniai ingredientai į sotų naminį patiekalą.
  • Tai a ekonomiškas mėgstamiausias pagamintas tik vienas puodas.
  • Vištienos cacciatore yra lėtai troškinama, todėl yra lengva ir skanu.
vynas , pipirai , pomidorai , grybai , vištiena , aliejus , padažas , česnakai , svogūnai ir prieskoniai su etiketėmis vištienos cacciatore gamybai

Ingredientų patarimai ir keitimas vištienos cacciatore

Nors šis receptas gaminamas iš vištienos, itališkas vištienos cacciatore (medžiotojo stiliaus) dažnai buvo gaminamas naudojant triušį arba ėrieną.

  • Vištiena: Naudokite vištieną su kaulais, pvz., šlaunis ar blauzdeles. Aš mėgstu tamsią mėsą, nes ji yra atlaidesnė ir lengviau iškepama, tačiau galima naudoti ir perpjautas vištienos krūtinėlę (su kaulais/su oda).
  • Daržovės: Svogūnai, pipirai ir grybai virti padaže, suteikiant šio patiekalo skonio.
  • Vynas: Pagal šį receptą tinka bet koks drąsus raudonasis vynas – geras pasirinkimas yra merlot arba cabernet. Jį galima pakeisti jautienos sultiniu.
  • Padažas: Padažas gaminamas iš kubeliais pjaustytų pomidorų ir pomidorų padažo – vištienos sultys suteikia skonio.
  • Prieskoniai: Pridedu įvairių džiovintų žolelių – jei norite, galite jas pakeisti itališkais prieskoniais.
  • Kaparėliai: Kaparėliai prideda sūraus, sūraus skonio. Iškeiskite jas į kalamata arba manzanilla alyvuoges.

Kaip pasigaminti vištienos cacciatore (apžvalga)

  1. Vištienos odelę apkepkite. (visas receptas žemiau)
  2. Papriką, svogūną ir grybus suminkštinkite, tada sudėkite padažo ingredientus.
  3. Sudėkite vištieną ir troškinkite, kol padažas sutirštės.
  4. Išimkite lauro lapą, įmaišykite kaparėlius ir patiekite ant spagečių.
iš arti vištienos cacciatore keptuvėje

Sandėliavimas ir likučiai

  • Parduotuvė vištienos cacciatore likučius sandariame inde šaldytuve iki 4 dienų.
  • Pakaitinti vištiena ir padažas ant viryklės, mikrobangų krosnelėje arba orkaitėje, kol įkais.
  • Užšaldyti vištienos cacciatore su daržovėmis ir padažu šaldymo maišeliuose iki 4 mėnesių. Prieš pašildydami, atšildykite per naktį šaldytuve.

Ką patiekti su vištienos cacciatore

Mėgstamiausia patiekti pagal šį vištienos cacciatore receptą yra šviežios salotos ir duona padažui užpilti.

Ar jums patiko šis vištienos cacciatore? Palikite mums įvertinimą ir komentarą žemiau!

Holly Nilsson iš „Spend With Pennies plus text“ knygos „Everyday Comfort“ kulinarinės knygos vaizdas
vištienos cacciatore keptuvė

4.99102 balsų↑ Spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte dabar!
Arba norėdami palikti komentarą, spustelėkite čia!

Vištiena Cacciatore

Vištienos cacciatore yra sotus itališkas patiekalas su minkšta vištiena, troškinta sodriame pomidorų padaže su šviežiomis daržovėmis ir žolelėmis.

Paruošimo laikas 20 minučių

Virimo laikas 1 valandą 20 minučių

Bendras laikas 1 valandą 40 minučių

nusipirkti Hollys knygą

Neleiskite ekranui užtemti

  • Vištienos šlauneles pagardinkite 1 arbatiniu šaukšteliu druskos ir ¼ arbatinio šaukštelio pipirų.

  • Gilioje 12 colių keptuvėje arba olandiškoje orkaitėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite 2 šaukštus alyvuogių aliejaus. Kepkite vištieną maždaug 4–5 minutes iš kiekvienos pusės. Perkelkite vištieną į lėkštę.

  • Į tą pačią keptuvę įpilkite likusį šaukštą alyvuogių aliejaus. Įmaišykite kubeliais supjaustytą papriką, svogūną ir grybus. Virkite ant vidutinės ugnies, kol daržovės pradės minkštėti, apie 5 minutes. Įmaišykite susmulkintą česnaką ir kepkite, kol pasidarys kvapnus, dar apie 1 minutę.

  • Įpilkite raudonojo vyno ir leiskite virti 2 minutes. Įmaišykite kubeliais pjaustytus pomidorus su jų sultimis, pomidorų padažą, lauro lapus, rozmarinus, raudonėlius ir raudonųjų pipirų dribsnius.

  • Mišinį užvirinkite ant vidutinės-stiprios ugnies. Sumažinkite ugnį iki minimumo ir troškinkite 20 minučių.

  • Sudėkite apkeptą vištieną odele į viršų ant padažo. Uždenkite ir švelniai troškinkite dar 40 minučių.

  • Nuimkite dangtį ir, jei padažas nėra pakankamai tirštas, leiskite uždengti kelias minutes, kol sutirštės.

  • Išimkite ir išmeskite lauro lapą, įmaišykite kaparėlius ir patiekite vištienos cacciatore su makaronais. Jei norite, papuoškite parmezano sūriu.

Kepimui orkaitėje:

  • Paruoškite receptą iki 4 veiksmo.
  • Įkaitinkite orkaitę iki 375 ° F. Sudėkite visus ingredientus į puodą ir kepkite uždengtą valandą.

Kalamata alyvuoges galima pakeisti kaparėliais.
Stovėdamas padažas sutirštės.
Likučius laikykite šaldytuve hermetiškame inde iki 4 dienų. Pakaitinkite ant viryklės, orkaitėje arba mikrobangų krosnelėje, kol įkais.

Kalorijos: 632 | Angliavandeniai: 21g | Baltymai: 37g | Riebalai: 43g | Sotieji riebalai: 10g | Polinesotieji riebalai: 8g | Mononesotieji riebalai: 21g | Transriebalai: 0.2g | Cholesterolis: 189mg | Natris: 878mg | Kalis: 1296 mmg | Pluoštas: 6g | Cukrus: 11g | Vitaminas A: 1761 mTV | Vitaminas C: 89mg | Kalcis: 113mg | Geležis: 5mg

Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.

Kursas Vištiena, Vakarienė, Patiekalas, Pagrindinis patiekalas, Makaronai
Virtuvė Amerikos, italų
padengtas Vištienos Cacciatore su pavadinimu
sveika ir sveika Vištiena Cacciatore su raštu
kvapnus vištienos cacciatore puode su pavadinimu
Vištiena Cacciatore keptuvėje ir padengta makaronais su pavadinimu



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -