Lengvas ir liesas, visiems patinka šis vištienos kukulių receptas.

Jie gaminami iš maltos vištienos, pagardintų džiūvėsėlių ir parmezano sūrio, kad būtų skanūs kotletai, puikiai tinkantys užkandžiams ar makaronams!

Vištienos kukuliai lėkštėje su panirimu
  • Skonis: Šie kotletai yra pagardinti itališkais prieskoniais, todėl puikiai tinka prie makaronų ar mėsos kukulių. Pakeiskite prieskonius (ir sūrį), kad pakeistumėte skonį.
  • Technika: Maišydami kotletus, įskaitant jautienos kotletus, švelniai sumaišykite mėsą ir prieskonius – beveik sumaišykite. Jei permaišysite, mėsa gali būti supakuota kartu, todėl kotletai bus mažiau minkšti.
  • Parengiamoji pastaba: Juos galima užšaldyti prieš arba po kepimo. Man labiau patinka kepti prieš užšaldymą, kad būtų lengviau valgyti.
Vištienos kukulių gaminimo ingredientai dubenyje

Ko prireiks norint pagaminti vištienos kukulius

  • Malta vištiena yra daugumoje bakalėjos parduotuvių. Jei naudojate ypač liesą, įpilkite maždaug arbatinį šaukštelį alyvuogių aliejaus. Iškeiskite maltą vištieną į kalakutą, nereikia jokių kitų pakeitimų.
  • Pagardinti džiūvėsėliais prideda skonio, jie taip pat sugeria sultis, todėl mėsos kukuliai išlieka gražūs ir minkšti.
  • Parmezano sūris prideda druskos ir skonio. Jį galima pakeisti kitų rūšių sūriu, pavyzdžiui, trupinta feta.
  • Kiaušinis padeda surišti kotletus.

Kaip pasigaminti vištienos kukulius

  1. Sumaišykite visus ingredientus dubenyje (receptas žemiau.)
  2. Suformuokite 1 colio kotletus ir padėkite ant paruoštos kepimo skardos.
  3. Kepkite, kol kotletai tik iškeps.

Vištienos kukulių naudojimo būdai

Patiekite vištienos kukulius sodriuose Buffalo vištienos kotletuose, išbandykite naują vištienos parmezaną arba tiesiog pasminkite juos teriyaki arba BBQ padažu, kad gautumėte skanų žaidimų dienos užkandį. Baltymų kupiniems pietums mėgaukitės šaltais ant sočių salotų arba suvyniokite į vištienos Cezario įvyniojimą.

dėti vištienos kukuliai

Vištienos kukulių laikymas

  • Likusius vištienos kukulius laikykite uždengtame inde šaldytuve iki 4 dienų.
  • Likučius užsegamuose maišeliuose užšaldykite iki 4 mėnesių ir kepkite nuo užšalimo 18-20 min.
  • Padarykite nevirtų kotletų partiją ir užšaldykite juos vienu sluoksniu, prieš perkeldami į maišelius su užtrauktuku iki 4 mėnesių. Kepame nuo šaldytų 25-28 min.

Daugiau maltos vištienos receptų

Ar jūsų šeimai patiko šie vištienos kukuliai? Būtinai palikite įvertinimą ir komentarą žemiau!

Holly Nilsson iš „Spend With Pennies plus text“ knygos „Everyday Comfort“ kulinarinės knygos vaizdas
dėti vištienos kukuliai

4.9447 balsų↑ Spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte dabar!
Arba norėdami palikti komentarą, spustelėkite čia!

Vištienos kukuliai

Skoningi, švelnūs ir sultingi vištienos kukuliai puikiai pagardinami ir kepami orkaitėje.

Paruošimo laikas 15 minučių

Virimo laikas 30 minučių

Bendras laikas 45 minučių

nusipirkti Hollys knygą

Neleiskite ekranui užtemti

  • Įkaitinkite orkaitę iki 400°F.

  • Dideliame dubenyje sumaišykite visus ingredientus. Maišykite, kol tik susimaišys.

  • Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Mėsos mišinį susukite į 1 colio kotletus (iš viso jų turėtų būti 24) ir padėkite ant kepimo skardos.

  • Kepkite 20-22 minutes arba kol kotletai bus tik iškepę. Neperkepkite.

Šiuos kotletus galima padaryti didesnius arba mažesnius – pagal poreikį reguliuokite kepimo laiką.

  • Mėsos termometru patikrinkite, ar vidinė temperatūra pasiekia 165 °F. Venkite perkepti, kad jie išliktų sultingi.
  • Likučius galima laikyti sandariame inde šaldytuve iki 4 dienų, o šaldiklyje – iki 4 mėnesių.

Norėdami užšaldyti mėsos kukuliusparuoškite juos taip, kaip nurodyta, ir prieš arba po kepimo užšaldykite ant skardos. Užšaldžius sudėkite į šaldymo maišelį arba sandarų indą.

  • Kepkite žalius kotletus nuo šaldytų 25–28 minutes.
  • Iškeptus kotletus iš šaldytų kepkite 18-20 minučių.

Kalorijos: 44 | Angliavandeniai: 2g | Baltymai: 4g | Riebalai: 2g | Sotieji riebalai: 1g | Polinesotieji riebalai: 0.4g | Mononesotieji riebalai: 1g | Transriebalai: 0,01g | Cholesterolis: 24mg | Natris: 90mg | Kalis: 114mg | Pluoštas: 0.2g | Cukrus: 0.2g | Vitaminas A: 67TV | Vitaminas C: 1mg | Kalcis: 18mg | Geležis: 0.4mg

Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.

Kursas Užkandis, vištiena, vakarienė, pagrindinis patiekalas, vakarėlių maistas, užkandžiai
Virtuvė Amerikos
skanūs ir lengvi vištienos kukuliai su raštu
lėkštė vištienos kukulių su pavadinimu
lėkštė vištienos kukulių su padažu ir pavadinimu
Vištienos kukuliai ant lakštinės keptuvės ir padengti pavadinimu



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -