Mano morkų imbiero sriuba yra puikus paprastas patiekalas šaltai dienai. Jis šildo, paguodžia ir lengvai pagaminamas iš 7 ingredientų! Man irgi patinka jo ryški spalva.





Orų programa kitą savaitę Čikagoje prognozuoja vienženklius skaitmenis. Negaliu pasakyti, kad laukiu itin šaltų orų, bet aš am norisi jaukiai įsikurti virtuvėje ir išsivirti didelį puodą sriubos.

Mano morkų imbiero sriuba, tiksliau.

Pirmą kartą šiuo receptu pasidalinau prieš 10(!!) metų ir nuo to laiko gaminau daugybę kartų. Man tai idealus maistas šaltai žiemos dienai.

Štai kodėl man patinka šis morkų imbiero sriubos receptas:

  1. Tai labai paprasta. Mes kalbame apie 7 ingredientus! Dauguma jų yra sandėliuko pagrindai, todėl dažnai galiu išplakti šią sriubą be specialios kelionės į bakalėjos parduotuvę.
  2. Jis yra kreminis be grietinėlės. Sumaišytų morkų pakanka, kad ši sriuba įgautų švelniai kreminę tekstūrą. Tai labai guodžia, bet vis tiek jaučiasi švieži.
  3. Skonis ryškus ir šildantis. Šviežias imbieras suteikia šiai sriubai pikantišką, gaivų pojūtį. Tai sušildys jus iš vidaus!
  4. Tai taip gyvybinga! Žiemą lėkštėje (arba šiuo atveju dubenyje) visada galiu naudoti ryškią spalvą. Ši saulėta apelsinų sriuba puikiai pakelia nuotaiką.

Erin, viena iš mūsų skaitytojų, neseniai pavadino šią sriubą „fantastiškai paprasta“, o ZP sakė, kad ji „be galo skani“.

Jei ieškote lengvo, jaukaus, šviežio ir sveiko patiekalo šaltą dieną, išbandykite šią sriubą! Manau, kad tau tai patiks.

Gaukite receptą:

Norite išsivirti šią sriubą? Štai keli patarimai:

  1. Gerai išmaišykite. Šiai morkų imbiero sriubai ruošti naudoju savo Vitamix, o po maždaug 30 sekundžių maišymo ji išeina labai kreminė. Jei naudojate mažiau galingą maišytuvą arba panardinamąjį maišytuvą, gali tekti maišyti ilgiau, kad gautumėte kreminę tekstūrą. Būtinai virkite morkas, kol jos visiškai suminkštės!
  2. Įdėkite daugiau imbiero pagal skonį. Daugelis skaitytojų pasidalijo, kad įdėjo daugiau imbiero, kad imbiero skonis būtų stipresnis. Jei esate imbiero gerbėjas, nedvejodami pridėkite šiek tiek papildomų!
  3. Likučiai yra puikaus skonio. Virkite vieną kartą, valgykite du kartus! Šis receptas yra viena iš tų sriubų, kurių likučiai dar skanesni, kai tik skoniai išsiskleidžia. Laikykite šaldytuve iki 4 dienų arba užšaldykite iki 3 mėnesių. Jūsų būsimas aš jums padėkos!

Gaukite receptą:



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -