Beer Cheese Dip yra lengvas užkandis, puikiai tinkantis žaidimo dienai ar priimant draugus.

Jūsų mėgstamo alaus, įvairių sūrių ir skanių prieskonių derinys, šis receptas yra sveikintinas priedas prie bet kokio užkandžio užtepėlės!

Pretzel kąsnelis panardintas į alaus sūrio padažą
  • Skonis: Šis sūrio padažas yra drąsaus skonio – alus gali būti šviesus arba tamsus, o tai pakeis padažo skonį.
  • Sunkumas: Tai lengva paruošti.
  • Ingrediento patarimas: Vidutinio ar švelnaus sūrio nerekomenduojama, nes jis neturi pakankamai skonio šiam mirkymui.
  • Parengiamoji pastaba: Susmulkindami savo sūrį gausite sklandžiau.
  • Serviravimo pasiūlymas: Derinkite su šiltais pyragaičiais, tortilijos traškučiais arba daržovėmis, pavyzdžiui, morkų lazdelėmis.
Alaus sūris Sumerkite ingredientus į puodą

Alaus sūrio padažo sudedamųjų dalių patarimai

Sūris: Naudokite aštraus čederio sūrio ir gruyere derinį. Nors galite naudoti bet kokį sūrį, švelnus sūris bus švelnesnio skonio (ir netinkamai derės su drąsiu tamsiu alumi). Labai rekomenduoju aštrų čederį.

Norėdami gauti švelniausią padažą, pagal šį receptą susmulkinkite sūrį iš bloko. Iš anksto susmulkinti sūriai bus puikaus skonio, tačiau dėl priedų, kurie neleidžia jiems lipti maišelyje, jie ne taip gražiai tirpsta.

Alus: Naudokite alų, kuris jums labiausiai patinka!

  • Tamsus alus, kaip stout arba malt, išgaus gilų, šiek tiek kartoką skonį. Puikiai tinka patiekti su mėgstama duona.
  • Šviesus alus kaip ales, pilsners ir IPA suteiks lengvesnį skonį (tai mano pirmenybė). Šie puikiai dera su daržovėmis.
  • Nealkoholinis alus taip pat puikiai tinka pagal šį receptą ir puikiai patiekiamas suy kaušelis.
Alaus sūrio mirkymas supiltas į dubenį su traškučiais

Kaip pasigaminti alaus sūrio padažą

  1. Ištirpinkite sviestą, prieskonius ir miltus (sudarote roux) RECEPTAS žemiau.
  2. Įpilkite alaus ir pieno, po kiekvieno įpylimo išplakite. Iš pradžių atrodys tiršta ir beveik tešla, bet toliau maišant gražiai išsilygins.
  3. Kai sutirštės ir putoja, supilkite sūrius.

Viskas, ką jums reikia padaryti, tai atvėsinti ir uždengtą laikyti šaldytuve, kol būsite pasiruošę pašildyti ir mėgautis.

Norėdami pašildyti: Stipriai išmaišykite (jei reikia, įpilkite šiek tiek pieno) ir pakaitinkite ant viryklės!

Alaus sūrio mirkymas ir pusgaminių kąsneliai

Mėgstamiausi Holly Dippers!

Aš dažnai gaminu alaus sūrio padažą prie riestainių ir patiekiu šiltą kaip sūrio fondiu. Tačiau čiurkšlių galimybės yra neribotos!

  • Duona: minkšti riestainių kąsneliai ar riestainių lazdelės, tortilijos traškučiai, prancūziškos arba raugintos duonos gabaliukai, minkštos duonos lazdelės ir česnakiniai crostini apvaliai yra vieni iš mano mėgstamiausių.
  • Daržovės: salierų lazdelės, brokolių žiedynai, žiediniai kopūstai, morkos, cukinijų žiedeliai, paprikos juostelės ir sveikos (virtos) raudonosios bulvės.
  • Vaisiai: griežinėliais supjaustyti žali obuoliai, kriaušės ir vynuogės suteikia puikią saldumo pusiausvyrą.

Likučių saugojimas

Kaip ir daugelyje receptų, kurių sudėtyje yra pieno, alaus sūrio dip gerai neužšąla. Likučius laikykite sandariame inde šaldytuve iki 5 dienų.

Daugiau sūrių mėgstamiausių

Ar gaminote šį alaus sūrio padažą? Palikite įvertinimą ir komentarą žemiau!

Holly Nilsson iš „Spend With Pennies plus text“ knygos „Everyday Comfort“ kulinarinės knygos vaizdas
Pretzel kąsnelis panardintas į alaus sūrio padažą

4.86277 balsų↑ Spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte dabar!
Arba norėdami palikti komentarą, spustelėkite čia!

Alaus sūrio mirkymas

Šis paprastas alaus sūrio padažas puikiai tinka karštas, šiltas ar net šaltas su minkštais pyragėliais, tortilijų traškučiais ar šviežiomis daržovėmis!

Paruošimo laikas 10 minučių

Virimo laikas 12 minučių

Bendras laikas 22 minučių

nusipirkti Hollys knygą

Neleiskite ekranui užtemti

  • Vidutiniame puode ant vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą, miltus, svogūnų miltelius, česnako miltelius, kajeno pipirus ir druską. Virkite 1 minutę.

  • Po truputį įmaišykite pieną ir alų, po kiekvieno įpylimo plakdami iki vientisos masės. Virkite ant vidutinės ugnies, įpilkite garstyčių ir Vusteršyro padažo, kol pasidarys tirštas ir putojantis.

  • Išjunkite ugnį ir suberkite čederio ir Gruyere sūrį. Maišykite, kol ištirps ir vientisa masė.

  • Patiekite šiltą su daržovėmis, tortilijų traškučiais ar minkštais pyragėliais.

Sūris: 1 puodelis sūrio sveria 4 uncijos. Sūrį susmulkinkite patys, kad padažas būtų vientisas. Iš anksto susmulkintuose sūriuose gali būti priedų, kurie neleidžia jiems sklandžiai ištirpti. Neperkaitinkite sūrio, nes jis gali tapti grūdėtas.
Įsitikinkite, kad naudojate drąsius sūrius, turinčius daug skonio, pavyzdžiui, aštrų čederį.
Alus: Tamsesnis alus bus kartaus skonio, o šviesesnis – lengvesnio alaus skonio. Pagal šį receptą tiks ir vienas, ir kitas.
Šiltai laikykite ant sūrio fondiu šildytuvo arba mini puode.
Porcijos dydis: 3 šaukštai

Kalorijos: 180 | Angliavandeniai: 4g | Baltymai: 9g | Riebalai: 14g | Sotieji riebalai: 9g | Polinesotieji riebalai: 1g | Mononesotieji riebalai: 4g | Trans riebalai: 1g | Cholesterolis: 43mg | Natris: 207mg | Kalis: 72mg | Pluoštas: 1g | Cukrus: 1g | Vitaminas A: 459TV | Vitaminas C: 1mg | Kalcis: 275mg | Geležis: 1mg

Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.

Kursas Užkandis, užkandis, vakarėlių maistas
Virtuvė Amerikos
pilant Alaus Sūrį Panardinkite į dubenį su raštu
iš arti Alaus sūrio maudyklės su pavadinimu
dubuo Alaus sūrio Dip su pavadinimu
iš arti ir padengtas Alaus sūrio mirkymas su pavadinimu



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -