Beer Cheese Dip yra lengvas užkandis, puikiai tinkantis žaidimo dienai ar priimant draugus.
Jūsų mėgstamo alaus, įvairių sūrių ir skanių prieskonių derinys, šis receptas yra sveikintinas priedas prie bet kokio užkandžio užtepėlės!

- Skonis: Šis sūrio padažas yra drąsaus skonio – alus gali būti šviesus arba tamsus, o tai pakeis padažo skonį.
- Sunkumas: Tai lengva paruošti.
- Ingrediento patarimas: Vidutinio ar švelnaus sūrio nerekomenduojama, nes jis neturi pakankamai skonio šiam mirkymui.
- Parengiamoji pastaba: Susmulkindami savo sūrį gausite sklandžiau.
- Serviravimo pasiūlymas: Derinkite su šiltais pyragaičiais, tortilijos traškučiais arba daržovėmis, pavyzdžiui, morkų lazdelėmis.

Alaus sūrio padažo sudedamųjų dalių patarimai
Sūris: Naudokite aštraus čederio sūrio ir gruyere derinį. Nors galite naudoti bet kokį sūrį, švelnus sūris bus švelnesnio skonio (ir netinkamai derės su drąsiu tamsiu alumi). Labai rekomenduoju aštrų čederį.
Norėdami gauti švelniausią padažą, pagal šį receptą susmulkinkite sūrį iš bloko. Iš anksto susmulkinti sūriai bus puikaus skonio, tačiau dėl priedų, kurie neleidžia jiems lipti maišelyje, jie ne taip gražiai tirpsta.
Alus: Naudokite alų, kuris jums labiausiai patinka!
- Tamsus alus, kaip stout arba malt, išgaus gilų, šiek tiek kartoką skonį. Puikiai tinka patiekti su mėgstama duona.
- Šviesus alus kaip ales, pilsners ir IPA suteiks lengvesnį skonį (tai mano pirmenybė). Šie puikiai dera su daržovėmis.
- Nealkoholinis alus taip pat puikiai tinka pagal šį receptą ir puikiai patiekiamas suy kaušelis.

Kaip pasigaminti alaus sūrio padažą
- Ištirpinkite sviestą, prieskonius ir miltus (sudarote roux) RECEPTAS žemiau.
- Įpilkite alaus ir pieno, po kiekvieno įpylimo išplakite. Iš pradžių atrodys tiršta ir beveik tešla, bet toliau maišant gražiai išsilygins.
- Kai sutirštės ir putoja, supilkite sūrius.

Mėgstamiausi Holly Dippers!
Aš dažnai gaminu alaus sūrio padažą prie riestainių ir patiekiu šiltą kaip sūrio fondiu. Tačiau čiurkšlių galimybės yra neribotos!
- Duona: minkšti riestainių kąsneliai ar riestainių lazdelės, tortilijos traškučiai, prancūziškos arba raugintos duonos gabaliukai, minkštos duonos lazdelės ir česnakiniai crostini apvaliai yra vieni iš mano mėgstamiausių.
- Daržovės: salierų lazdelės, brokolių žiedynai, žiediniai kopūstai, morkos, cukinijų žiedeliai, paprikos juostelės ir sveikos (virtos) raudonosios bulvės.
- Vaisiai: griežinėliais supjaustyti žali obuoliai, kriaušės ir vynuogės suteikia puikią saldumo pusiausvyrą.
Likučių saugojimas
Kaip ir daugelyje receptų, kurių sudėtyje yra pieno, alaus sūrio dip gerai neužšąla. Likučius laikykite sandariame inde šaldytuve iki 5 dienų.
Daugiau sūrių mėgstamiausių
Ar gaminote šį alaus sūrio padažą? Palikite įvertinimą ir komentarą žemiau!


Alaus sūrio mirkymas
Šis paprastas alaus sūrio padažas puikiai tinka karštas, šiltas ar net šaltas su minkštais pyragėliais, tortilijų traškučiais ar šviežiomis daržovėmis!

Neleiskite ekranui užtemti
-
Vidutiniame puode ant vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą, miltus, svogūnų miltelius, česnako miltelius, kajeno pipirus ir druską. Virkite 1 minutę.
-
Po truputį įmaišykite pieną ir alų, po kiekvieno įpylimo plakdami iki vientisos masės. Virkite ant vidutinės ugnies, įpilkite garstyčių ir Vusteršyro padažo, kol pasidarys tirštas ir putojantis.
-
Išjunkite ugnį ir suberkite čederio ir Gruyere sūrį. Maišykite, kol ištirps ir vientisa masė.
-
Patiekite šiltą su daržovėmis, tortilijų traškučiais ar minkštais pyragėliais.
Įsitikinkite, kad naudojate drąsius sūrius, turinčius daug skonio, pavyzdžiui, aštrų čederį.
Alus: Tamsesnis alus bus kartaus skonio, o šviesesnis – lengvesnio alaus skonio. Pagal šį receptą tiks ir vienas, ir kitas.
Šiltai laikykite ant sūrio fondiu šildytuvo arba mini puode.
Porcijos dydis: 3 šaukštai
Kalorijos: 180 | Angliavandeniai: 4g | Baltymai: 9g | Riebalai: 14g | Sotieji riebalai: 9g | Polinesotieji riebalai: 1g | Mononesotieji riebalai: 4g | Trans riebalai: 1g | Cholesterolis: 43mg | Natris: 207mg | Kalis: 72mg | Pluoštas: 1g | Cukrus: 1g | Vitaminas A: 459TV | Vitaminas C: 1mg | Kalcis: 275mg | Geležis: 1mg
Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.
© SpendWithPennies.com. Turinys ir nuotraukos yra saugomi autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Griežtai draudžiama kopijuoti ir (arba) įklijuoti visus receptus į bet kokią socialinę žiniasklaidą. Peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.



